(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er altså JACKPOT i Bergen denne kvelden, og det ligger deilige 169 503 ekstra i sekserpotten! Vi fant ingen klink banker, og spiller bankerfritt. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 5 Ness Tjo Fryd – Er en hoppe som er herdet mot meget gode hester, og den skal normalt ha en flott sjanse i innledningsløpet. Trakk seg litt til slutt i årsdebuten på en krevende bane sist, men var uansett OK i nederlaget. Rapporteres å trene forbedret, og den kan nesten ikke få en finere oppgave enn dette. Soleklar tipsener, og hesten som bare må prøves i innledningsløpet.

Fra og med 3. mai og ut hele mai utsteder Rikstoto milliongaranti til alenevinner i norsk V65. Vi setter opp EN spennende storbong som jakter denne milliongarantien gjennom hele mai. I lenken under kan du kjøpe deg inn i den (kommer det feil på lenken så er det utsolgt!):
Klikk på denne lenken for å kjøpe andel i Nettavisens millionspill på Eksperten til torsdagens V65-omgang på Bergen Travpark

V65-2 : 5 Sugar Fine Lady – Er feltes beste hest, men den ser likevel ut til å gå veldig under radaren. Raden er dårlig nå, men den lyver, og her må man være litt på vakt. Gikk helt greit i tøffe omgivelser sist, mens den spurtet bra i kulissene etter galopp nest sist. Viste da 13,5 s 300m. Har en passende oppgave foran seg når det gjelder motstand, og klaffer det bare litt underveis så kan vi ikke skjønne annet enn at den dukker opp på foto. SPILLES! Løpet ellers er småskummelt med «veike» 3 My Hurricane som favoritt over mellomdistanse …

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Idu Nor – Har trent veldig forbedret etter at man har testet denne uten sko, og den er moden for å senke rekorden sin med mye. Vær OBS på at dette er en lillesøster til kjente hester som Røster/Idu Bork, og har litt å slekte på. Kan nok 31 på distansen, og da kan det fort komme en ny seier for Stall Erga. 1 Magnums Valentin – Brøt ut og feilet ved utgangen på første bortre sist, og travet siden resten av løpet i dødens. Var ikke trøtt over mål, men greide ikke å svare vinneren som hadde mer fart i kroppen. Magnums Valentin viste 29,7 s 300m, og feelingen er at denne vil senke rekorden sin MYE med det løpet i kroppen. Husk også på at vi her snakker om en traver som er fintstammet, og som har litt å slekte på. Disse to hestene skiller seg noe ut.

V65-4 : 2 Opseth Mjoll – Ser finere og finere ut, og utvikler seg for tiden veldig fint. Fikk maks sist, men da ble den altså toer bak enormt kapable Erga Sjefen. Møter ikke i nærheten av hester med et slikt kaliber her. Er en veldig motivert favoritt som vinner om den skikker seg.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 2 Welcome – Her tror vi at favoritten, 5 Anders US, får svar, og det kan bli veldig riktig for de som finner seg et fint par og sparer kreftene til slutt. Vår ide var ikke helt på topp sist, men møtte da for gode hester. Slikt påvirker psyken til en hest, og vi velger å se litt bort fra den innsatsen. Var helt strålende i nederlaget nest sist, og var da meget tapper mot gode Burning Love E.P. Har egentlig leverte mange fine løp på slutten, men uten at det har klaffet helt. Får nå opp Svein Ove Wassberg, den vil sitte fint på det underveis, og på sitt beste kan denne speede ned alt. OBS!

V65-6 : 2 Watchdog – Er fort helt overlegen i finalen om den ikke finner på noe tull. Feilet sist, og er ikke helt stabil. Har dog en sjeldent fin oppgave foran seg i finalen, den har stor fordel av distansen, og kusken passer perfekt når det skal kjøres tre runder. Skal stå først, og det kan også dreie seg om en banker går du tynt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.