(Nettavisen)

Sendingen starter klokken 17.30 / V65-1 starter klokken 20.30

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Solvalla og Åby arrangerer V65 Xpress denne kvelden, og det er altså JACKPOT med knappe 670 000 ekstra i sekserpotten. Nesten som vanlig er disse omgangene utfordrende, og vi tror på flotte kroner til de med riktig V65-rekke. Dagens beste banker kommer ut i V65-4, og her er vi inne på at 9 Mellby Hurricane blåser rundt en overkommelig gjeng. Det sportslige høydepunktet skjer i V65-6 hvor flere topphester med 1 Perfect Spirit i spissen møtes. Vi velger å gardere storfavoritten i finalen! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 9 Dali Pagadi – Ser ut til å gå veldig under radaren i innledningsløpet, men dette er en hest man virkelig MÅ ta på alvor. Har alltid vist et BRA talent, og den har altså vunnet 6 av 23 løp. I årsdebuten var den helt blendende i stilen og vi har vel aldri sett denne bedre noen gang. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og ingen i dette feltet er bedre på ren kapasitet. SPILLES!

2 Frodo S. – Fullførte bra sist, og den holder sin flotte form. Minuset er at den ikke er veldig kjapp i vei, og her risikerer Goop svar. Vi tror IKKE den vinner dette fra dødens, og dermed kan storfavoritten være i fare. 1 Bugsy – Var god i årsdebuten, og det ble en sikker seier fra rygg leder. Ken Ecce melder at han skal kjøre foran, så får vi se hva som skjer når løpet er kommet i gang. Outsideren. 8 Prince Palema – Vant veldig enkelt i debuten for Linus Svensson sist, og la da inn 11,8 s 800m med krefter igjen. Har MYE inne, og skal med på gardering. 11 Pantani – Har gjort flere sterke løp i Norge, rapportene er fine på den etter pause, og den får dermed stå som en aldri så liten outsider.

6 Gooner – Er det fin kapasitet i, og på sitt beste duger den. Galopperte sist, men var solid til seier nest sist. Er en av flere som skal med om man først begynner å spekulere. 7 Mister Selfie – Blir rigget til for å prestere direkte for Robert Bergh. Har dog ikke imponert i trening, så får vi se hvordan den er når det er dags for å konkurrere. Er kun en bitteliten outsider i debuten for sin nye trener.

Vår rangering : A : 9 B : 2-1-8-11-6 C : 7-4-13-3-12-5-10

V65-2 : 6 Maximus M.M. – Er en hest vi holder høyt i denne klassen, og mot en overkommelig gjeng så skal sjansene for seier være fine i kveld. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og sist ble det altså helt feil. Er med garanti en av de klart beste hestene i dette feltet, og den er HET om det bare klaffer litt underveis. OBS!

1 S.G. Charpentier – Er bra fra start, men vi er usikre på om den er kjapp nok til å svare opp sitt innerspor. Har stått i spor 8-12-6-12-12 de fem siste, og er dessuten bedre enn raden. Står endelig bra til, og er en naturlig gardering. 4 Valiant Dream – Var OK i comebacket sist, men hadde nok også veldig gått av det løpet i kroppen etter pause. Nå blir det sko på alle fire samt en vanlig vogn, og det trekker noe ned. Er uansett en klar outsider på sitt beste.

2 Jaguar Hill – Var solid i nederlaget sist, men vi er ikke veldig glade i hester som får kjenne syren ordentlig. Spesielt ikke når de er nettopp kommet tilbake etter et lengre avbrekk. Har Jaguar Hill tatt løpet sist på en riktig måte så kan den naturligvis vinne dette. Vi ranker den dog noe ut da vi altså er usikker. 10 Eicas – Rykker man skoene på i kveld, formen er OK, og den skal med om man spekulerer litt utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 6 B : 1-4-2-10 C : 3-9-5-8-11-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Briljant Sensation – Er en fersk hoppe som møtte bedre hester enn dette i flere årgangsløp i fjor. Peter Untersteiner er VELDIG opp på sin springer før denne årsdebuten, og når Peter er det, ja, da er i hvertfall vi på vakt. Er noe over middels fra start, og fra et fint spor så blir det nok et offensivt opplegg. SPILLES!

6 Restless Heart – Er egentlig veldig bra, men vi vet ikke om vi likte den så bra uten sko på beina sist. Virket nemlig betydelig mer rullete, og galoppen var aldri langt unna. Den balansen blir det også i kveld… På ren kapasitet duger den, men vi nøyer oss med å ranke den som et 2-valg. 11 My Liberty – Står ikke tilbake for noen av disse på ren kapasitet, og den var solid til seier sist. Løpet den gjorde tredje sist var enda bedre, og den var utrolig bra etter et umulig opplegg da. Jepson er «SEIG» i oppløpskamper, hesten er god nok, og den får stå som en soleklar outsider.

4 Bring Me Money (denne ble strøket onsdag) – Sjokket sist etter at man prøvde den skoløs for første gang i karrieren. I kveld blir det samme balanse, den er kjapp fra start, og fra for eksempel rygg leder kan det komme en ny seier. Denne er nemlig ikke så verst. 10 Zolid Wise AS – Vant enkelt sist, og var klart bra for dagen. Gjør jevne/gode løp, og den kan vinne igjen om det bare klaffer litt på veien. 13 Maharanee Star – Er egentlig «UMULIG» å regne på, og er stadig bedre enn raden. Gjør seg ikke bort i omgivelser som dette om den bare skikker seg underveis.

Vår rangering : A : 5 B : 6-11-4-10-13 C : 9-8-3-12-7-14-15-1-2

V65-4 : 9 Mellby Hurricane – Må har en STOR sjanse i et billig løp som dette. Har fått to løp i kroppen etter pause, og selv om den kanskje burde ha vunnet sist så var den OK i nederlaget. Står i en ganske bra rygg fra start, den vil komme fint gjennom, og feelingen vår er at den vil sprinte kjapt i kveld. VI BANKER!

7 Isa – Suste til tet i debuten for Fredrik Linder nest sist, slapp så, og spurtet fint på oppløpet. Varslet form! Nå sist ble det galopp. Ligger i skorpen, og i kveld blir den dessuten solid kuskeplusset med Adielsson. Er denne vi frykter mest mot vår banker. 5 Vavin Love – Var klink overlegen, og MYE forbedret sist. Det at man rykket skoene var altså svært positivt. Samme balanse i kveld, og den gjør seg ikke bort om den leverer som sist. Outsideren.

1 Aft Galley – Ble sendt til Norge for å selges, men det gikk altså ikke. Har vært helt OK i noen løp i Norge, men uten at vi er blitt veldig imponert. Står fint til, den er sikret et bra opplegg, og skal med om man først begynner å gardere. 3 Svempa Laday – Er veldig kjapp fra start, og i kveld rykker man dessuten skoene. Kan overraske om den leverer på sitt beste. Distansen skal være et pluss. Bak der ranker vi pausehestene 10 Son Of Quarcio/6 Tricky Treat som begge er god nok ved klaff.

Vår rangering : A : 9 B : 7-4-1-3-10-6 C : 12-11-5-2

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Un Mec D’or – Er egentlig en veldig bra hest i grunnlaget, men den har skuffet oss litt på slutten. Mulig at den har trengt en del løp i kroppen etter pause, og vil være forbedret i kveld. Nå rykkes skoene rundt for første gang, og det blir også på med en BIKE for første gang. Den er kjapp i fra start, den er blitt strøket inn et spor, og vår feeling er tidlig tet. Om den da leverer i nærheten av sitt beste så taper den ikke dette løpet, og det er en banker for de som ønsker å ta en sjanse.

1 Enjoy Banker – Avgjorde sikkert i et billig løp sist. Innersporet kan bli en felle, men blir den bare ikke fast så dukker nok den opp der foran igjen. Åby med ledige spor på oppløpet er naturligvis et pluss. 12 I Keep Tabs – Har imponert med tre strake seire etter den begynte å starte i Sverige. Kan bli «reddet» av strykninger i kveld, men normalt er det omtrent umulig å vinne fra spor 12 på en kjapp sprint, og spesielt på en bane som Solvalla… Er kun en bitteliten outsider. 10 Sobel Nils – Er Peter Untersteiner veldig fornøyd med i jobbene, og det blir skoløs direkte etter oppholdet. Om den er forbedret i år så er den ikke helt borte.

5 Cash Bore – Er ikke helt enkel, men har fin kapasitet, og er aktuell om man bruker noen hester. 4 Denco’s Benito – Feilet med krefter igjen sist, den er kjapp ut, og i kveld blir det BIKE + HELSTENGT. Kan overraske over sin beste distanse.

Vår rangering : A : 6 B : 1-12-10-5-4-7 C : 9-11-3

V65-6 : 1 Perfect Spirit – Hadde et svakt fjorår (i forhold til de ambisjonene man hadde), og den hang heller ikke spesielt godt sammen i kroppen sin. Ble ikke kjørt med etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Blir knallhardt betrodd i kveld, men hvor hard er egentlig denne i skallen sin over 2140ma om den får jevn trykk på seg? Helt grei favoritt, men vi vil gjerne at den skal imponere litt i eliten før vi tar bølgen for denne. 3 Sir Ratzeputs – Tror vi bestemt er en bedre hest over mellomdistanse, men den skal altså vinne dette fra dødens. Var helt spinnvilt god når den la inn 10,3 s 1000m i årsdebuten nest sist, mens den ble aldeles bortkjørt sist. Bare se bort fra det siste løpet. Motbudet, og et dobbelt a-valg.

8 Ferrari B.R. – Har man hatt sine problemer med, og det har hendt ved flere anledninger at den ikke har tatt seg fullt ut. Nå viser det seg at den har slitt med en betennelse på hjerteklaffen, og det er klart at slikt gjør mye med en hest. Nå har den fått god tid på seg, og motstandsmessig er dette et svært overkommelig. Er sylvass på speed, og viser den bare litt av hva den kan så blir ikke vi veldig overrasket om den leverer et flott løp direkte. Outsideren. 5 Son Of God – Vant direkte etter opphold i fjor, men nå har den vært veldig lenge borte, og man ligger altså litt lavt fra stallen. Blir kun kjørt snilt med etter oppholdet? Rankes som et 4-valg, men den skal på om man går litt utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 1-3 B : 8-5 C : 4-7-6-9