(Nettavisen)

Lerum med nye gevinster - V86 og V65 på Forus 20. April
Undertegnede kom i mål på fem flate V86-bonger denne kvelden, de kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750), og betalte ut fra Kr.20 193 til Kr.22 967,-. Heavy Sound innfridde som den beste bankeren i omgangen. På Forus ble det fullklaff for undertegnedes V65-bong til Kr.960, og den betalte ut Kr.3 921,-. Her spekulerte vi i mot superfavoritten Smedheim Staut, og skrellen Modin (7,5%) var med på alt.

Lerums store V75-system betalte ut Kr.189 619 på Romme 17. april!
Sistevalget R.K. Queen sørget for en flott utbetaling for de med riktig V75-rekke på Romme denne søndagen. Dette er faktisk den femte største V75-skrellen gjennom tidene i Sverige, og hadde kun 0,2% av innsatsene på seg. Undertegnede røk også så det sang på den, på omtrent alt av bonger. Det store systemet til Kr.15 000 (fire andeler a Kr.3 750) hadde imidlertid med samtlige hester i det løpet, og kom dermed i mål. Dette systemet satt igjen med fem hester i finalen, og hadde med både The Bald Eagle (alternativ utbetaling 3 370 361) samt en sylspurtende Eddy West (alternativ utbetaling 4 277 699). "TRØSTEN" ble dog ikke så verst, for systemet betalte ut solide Kr.189 619,-. I tillegg ble det også fullklaff for en av de flate bongene på Eksperten, den kostet kun Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500), og betalte ut Kr.188 287,-. Resten av bongene/systemene fikk dessverre kun småkroner.

Lerum med solide V65-tips i Bergen 16. april
Tipsene satt bra i Bergen denne lørdagskvelden, og den store V65-bongen til Kr.1 920 satt som den skulle. Denne betalte ut solide Kr.22 292,-.

Lerum med V86-fulltreffer i Sverige 13. april
Det ble en god del "trøstegevinster" denne onsdagen, og det var ikke helt lettløst i denne V86-omgangen. Undertegnede kom dog i mål på en av de flate bongene på Eksperten, og den kostet Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Denne betalte ut hele Kr.143 528,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en ny spennende V65-omgang, og vi har klare ambisjoner om å fikse nye V65-kroner fra banen mellom de syv fjell. Den beste bankeren dukker opp i V65-2, og det løpet vinner 6 Sacrifice om alt går riktig for seg.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Mykle Linn – Var tapper etter pause sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Rapporteres å være ytterligere forbedret i kveld, motstanden er den riktige, og den må tas på alvor i et løp som dette. 8 Nume Bris – Spurtet meget sterkt etter et passivt opplegg sist, og kom til mål med krefter igjen. Leverer den noe tilsvarende i kveld så duger den, og skal med på alt. Løpet ellers er helskummelt, og her garderer vi bredt.

V65-2 : 6 Sacrifice – Dukker opp i regi Pål Buer, den møter en billig gjeng, og vi tror på en solid mulighet direkte. Viste tredje sist sin ganske store kapasitet ved å komme sterkt tilbake etter en grov galopp. Travet da 16,6/2040ma, og det viste at den har kapasitet til å trave på 15-tallet over mellomdistanse. Noe slikt klarer ingen her, og vi tror rett og slett at dette dreier seg om en vinner direkte.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Ramonas Fighter – Spurtet meget bra mot betydelig bedre hester enn dette sist, og kan muligens være på vei mot en ordentlig bra form igjen. Var ikke på topp i monte gangen før, men tilbake på sitt beste også i den stilarten har den en stor sjanse mot en billig gjeng. SPILLES!

V65-4 : 2 Skeie Embla – Galopperte seg bort mot den første svingen sist, tapte mye, men kom meget bra tilbake igjen. Dette er en hoppe med relativt fin grunnkapasitet, den kommer ut i riktige omgivelser, og skal passes. 4 Odalia – Har stor fart i kroppen sin, og det skal bli spennende å se den på sprint. Kan ikke få bedre betingelser enn dette, og den må med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 7 Diesolo De La Lune – Har funnet formen nå, og da snakker vi om en god hest i grunnlaget. Hadde langt frem i monteløpet sist, men Caroline Morken visste hva hun hadde å ri med, og greide å fange lederen etter en meget solid avslutning. Distansen i kveld er kun et pluss, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-6 : 3 M.L.’s Odin – Holdt unna i et bløffløp sist, og den holder sin flotte form. Her blir det gratis tet, og det kan fort bli et bløffløp igjen… Leder normalt dette rundt om, og den skal stå soleklart først på ranken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.