SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spurs tar første stikk i semifinalen

Tottenham og Christian Eriksen (t.h.) trenger et godt resultat i det første oppgjøret mot Ajax. Vi tror de kan få det. (AP Photo/Matt Dunham)

Tottenham og Christian Eriksen (t.h.) trenger et godt resultat i det første oppgjøret mot Ajax. Vi tror de kan få det. (AP Photo/Matt Dunham) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tottenham har imponert i Champions League denne sesongen. I kveld trenger dem et godt resultat mot formsterke Ajax!

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Champions League: Spurs tar første stikk i semifinalen

Oddssingel League One: Sunderland er uavgjortspesialisten

Oddsdobbel England: Siste sjanse for Bristol City

Det soleklare høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er den første semifinalen i Champions League mellom Tottenham og Ajax. I tillegg spilles det en viktig kamp i Championship hvor Bristol City må vinne mot Millwall for å holde liv i håpet om en playoffplass. Det spilles også to kamper i League One og to kamper i League Two. I Frankrike er stjernegalleriet til PSG i aksjon på bortebane mot Montpellier. Natt til ruller både NHL- og NBA-sluttspillene videre.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tottenham - Ajax H - 2,40 (Spillestopp 20:55)

For første gang har Spurs kommet seg helt frem til semifinalen i Champions League. Dette skal man ha skryt for. Pochettino har bygd opp et svært sterkt lag, og det er ingen overraskelse at hvittrøyene har tatt seg helt til semifinale. Klart, laget hadde noe marginer på sin side i kvartfinalen mot Manchester City - men man skal ha det! I tillegg scorer laget hele tre mål på Etihad, en av Europas vanskeligste banker. Det er ikke annet enn veldig imponerende av Tottenham. 

I Premier League har laget gjennomført en ganske så sterk sesong. Det var en liten stund, tidligere i år, der man trodde laget skulle henge med Liverpool og City. Men det kom en periode, i februar-mars, der Tottenham tapte fire kamper og spilte en uavgjort på fem matcher. I øyeblikket er laget trygt inne på en tredjeplass. Skulle man vinne Champions League, er man direkte kvalifisert til neste år. Om man ikke skulle klare det, er man uansett godt innafor topp fire. På hjemmebane har Tottenham 12-1-5 i Premier League i år. De har spilt fem kamper på deres nye stadion, og det har endt i 4-0-1. Det ble nemlig tap mot West Ham på hjemmebane i helgen. Glem det, laget er i en annen modus i kveld. 

Første kamp i en semifinale betyr fordel hjemmelaget. Uten tvil. På hjemmebane i kveldens turnering har Spurs vunnet fire av seks kamper. De to tapene kom mot Barcelona og Juventus. Tottenham trenger virkelig en seier i kveld, for å skulle ta seg hele veien i år. Man møter et ungt og sterkt Ajax-lag, men vi tror veldig på at hjemmelaget vil score mål i kveld. Når Sissoko nå er tilbake, kan og Erikssen ta større del i det offensive. Son er i toppform. Mens Dele Ali vil vel nå spille høyere opp i banen. Der er han bedre. 

Veldig gledelig er at Sissoko er klar for kamp igjen. Han er en meget viktig spiller, som løper masse og tar for seg på midtbanen. Kaptein Harry Kane kan muligens rekke finalen av denne turneringen, men semifinale-oppgjørene er uaktuelle. Vertonghen er og klar igjen. Winks, Lamela og Aurier er enda ute. 


Ajax har overrasket fotballverden i år. Det er på ingen måte en overdrivelse. Måten laget har slått ut først Real Madrid i åttendedelsfinalen, deretter Real Madrid i semifinalen har vært svært imponerende. Det er noe med måten dette ungen laget spiller fotball på. Selvtilliten er høy og man orker å spille med et meget høyt tempo gjennom hele kampen.

Det skal nevnes tidlig at Ajax har hatt en uke fri for kamper før i kveld. Forbundet i Nederland utsatte hele runde 33 i Eredevise, da Ajax skulle ha størst mulighet til å prestere på topp i kveld. Det har blitt snakket mye om at dette er uretferdig. Samme det, slik er det og man må forholde seg til det. 

I Nederland er Ajax på topp i Erdevise, men kun på målforskjell. Det er to kamper igjen, og de to siste blir dermed meget viktige. Ajax skal også spille finale i den nederlandske cupen, mot Willem II, i helgen mellom semifinale-oppgjørene. Med andre ord, Ajax jakter the treble. Det koster å være med i alle turneringer, men foreløpig har vi ikke sett noe store tegn til for stor belastning. Hvertfall ikke når man så guttene fra Nederland mot Real Madrid og Juventus. 

Greit å nevne er at laget har tapt fire kamper i Eredevise i år, og alle disse er tapt på bortebane. 

Begrunnelse H: En meget vrien kamp å tippe utfall på. Men hjemmelaget, i det første oppgjøret, har alltid en fordel. Norsk Tipping synes også denne kampen er vrien, men gjør Tottenham til små favoritter. Vi støtter det. Vi får 2,40 på hjemmeseier, og vi finner dette mer spillbart enn Ajax til 2,75 - uten tvil! Tottenham har vært gode på hjemmebane og vi tror dem vinner 1-0 eller 2-1 i dette første oppgjøret. 

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken