Talling er nominert i kategorien Norges stjerneskudd. Det er en av to nasjonale priser, den andre er Norges «favorittinfluenser».

Kids' Choice Awards er en internasjonal pris arrangert av den kommersielle amerikanske barne-tv-kanalen Nickelodeon, og selve prisutdelingen skjer med en stjernespekket galla i Los Angeles i slutten av mars. Blant de nominerte til de 28 internasjonale prisene er Beyoncé, Taylor Swift, Justin Timberlake og Ariana Grande.

I tillegg til de 28 internasjonale kategoriene deles det også ut 46 nasjonale priser, to av dem i Norge. Stina Talling er en av fire nominerte til en av disse norske prisene som gir mye prestisje i det nasjonale «influensermilljøet».

Stina Talling har store seerskarer til sine Youtube-videoer og har nærmere 80.000 abonnenter. 

Selv sier hun på nettet at hun elsker å underholde folk og lover at seerne får komiske og underholdende videoer.

Det er norske barn som avgjør hvilke stjerner som skal ta hjem de prestisjefylte prisene gjennom å stemme på sine favoritter på http://kca.nickelodeon.tv.

Nickelodeon har arrangert Kids´Choice Awards siden 1988. Det er tradisjon at vinnere blir «slimet», det vil si at det helles grønt slim over dem.

Hvis Stina vinner den nasjonale prisen blir det arrangert en premieseremoni har i landet. Hun blir også «slimet» og videoen av utdelingen vil bli sendt til den internasjonale gallaen i Los Angeles.

Blant tidligere norske vinnere er Marcus & Martinus. Tidligere internasjonale vinnere er Justin Bieber, Ed Sheeran, Demi Lovato og Selena Gomez.

Kids´Choice Awards sendes på Nickelodeon i Norge den 24. mars klokken 17:00.