A-ha, det blir sommer!

Artikkelen er over 14 år gammel

Fredag 4. juni spiller A-ha på flytende scene i Vågen under Folkefest 2004. Bergenskonserten blir gruppens eneste i Norge i år.

DEL

Skal du på konserten? Delta i avstemmingen til høyre på denne siden.

Inntektene fra konserten i Vågen skal gå til hiv- og aidssmittede barn i Romania. A-ha har sagt ja til å være med på grunn av arrangementets humanitære formål.

Billettsalget starter førstkommende lørdag (14. februar) klokken 0800, via Postens billettservice.

Konserten er A-has eneste i Norge i år. Pop-veteranene har heller ikke planlagt konserter andre steder i verden i 2004.

- Midlene vi sitter igjen med fra denne konserten med A-ha kan gi 500 uskyldige, smittede barn en verdig avslutning på livet, sier Tor Fredrik Müller fra Lions Club Fana, som er en av arrangørene.

- Vi kan utdanne en rekke sykepleiere og sende ned utstyr for å begrense den skrekkelige utviklingen og drive forebyggende arbeid, sier han.

I beste fall håper han på at Lions Club kan være med å bygge opp et sykehjem til barna.

Arrangørene forventer stor pågang etter billetter, også fra utenlandske fans som ønsker å oppleve A-ha på "hjemmebane" i Norge.

Diskografi A-ha

  • Lifelines (2002)
  • Minor Earth Major Sky (2000)
  • Memorial Beach (1993)
  • Headlines and Deadlines: The Hits of a-ha (1991)
  • East of the Sun, West of the Moon (1990)
  • Stay On These Roads (1988)
  • Scoundrel Days (1986)
  • Hunting High and Low (1985)

Artikkeltags