– Alt håp ikke ute

Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Selv om konsertene med Bruce Springsteen på Koengen ble utsolgt på 44 minutter, er ikke alt håp ute, sier Frank Nes til BA.no.

DEL

9. og 10. juni står The Boss på Koengen. Billetter til den første konserten gikk på rundt en halv time, mens det gikk et kvarters tid til før den andre konserten ble full.

– Folk bør sjekke tilbake på nettet i løpet av dagen. Ugyldige bestillinger og andre faktorer kan gjøre at billetter blir tilgjengelige. Hvis ikke alle bestilte billetter er tatt ut innen midnatt, vil disse bli sluppet løs igjen, sier sjefen i Bergen Live.

Tirsdagskonserten, 9. juni, ble utsolgt før det var gått en halvtime, mens onsdagskonserten var utsolgt etter 44 minutter. Dette er det raskeste salget i Bergen Lives historie.

Uten Grieghallen sto det nærmere 600 billetthungrige. De 200 første fikk utdelt kølapp og kunne derfor sikre seg seks billetter hver.

– Vi satt av noen tusen billetter til dem som sto i kø der, men om alle fikk, er jeg usikker på.

– Dette betyr 30 millioner kroner inn på konto?

– Ja, men de går fort ut igjen, smiler Nes.

Å selge konsertbilletter i Bergen er visst ingen sak i disse finanskrisetider. I høst gikk 42 000 billetter, verdt 29 millioner kroner, i løpet av et døgn til konsertene med The Eagles 1. juni og Coldplay 19. august. Det er fremdeles billetter igjen til Depeche Mode som besøker Bergen 2. juli.

Likevel er det lite som kan måle seg med det Springsteen har klart i dag. Da må vi tilbake til 2006, da Rolling Stones solgte ut Koengen på 20 minutter.

Billetter til konsertene er dessuten allerede å få kjøpt på internett. På finn.no får man i øyeblikket 21 treff dersom man søker på «Bruce Springsteen». Selgeren «Gunnar» fra Kolvereid har to billetter til 650 kroner stykket.

Artikkeltags