Bruce førte Tom og Charlotte sammen

Tom Verheyen (28) fra Belgia og Charlotte Tangedal (19) fra Bergen sov to netter i telt for å komme langt frem på mandagens konsert. Tirsdag prøvde de å få et glimt av idolet på baksiden av Koengen, før de igjen skulle på konsert.

Tom Verheyen (28) fra Belgia og Charlotte Tangedal (19) fra Bergen sov to netter i telt for å komme langt frem på mandagens konsert. Tirsdag prøvde de å få et glimt av idolet på baksiden av Koengen, før de igjen skulle på konsert. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Hun er fra Bergen. Han fra Belgia.

DEL

Charlotte Tangedal (19) fra Fyllingsdalen og Tom Verheyen (28) fra Belgia er begge ihuga Bruce Springsteen-fans. Og det var faktisk sjefen selv som førte paret sammen.

– Vi begynte å snakke på Facebook fordi begge var fans, smiler Charlotte.

TRAFF SPRINGSTEEN

Tirsdag satt kjæresteparet ved Vikinghallen på baksiden av Koengen og hørte på lydprøvene. De håpet også på et glimt av idolet, før de skulle inn på konsert for andre gang på to dager.

Før mandagskonserten hadde de sovet to netter i telt for å skaffe seg sjefsplasser helt foran ved scenen.

– Jeg tok på ham flere ganger, sier Charlotte.

I Paris var imidlertid 19-åringen enda heldigere. Der traff hun på «The Boss» som tok seg tid til en prat og bilder.

FIRE KONSERTER PÅ EN UKE

Charlotte skal se Bruce Springsteen for syvende gang tirsdag kveld. For kjæresten blir konserten nummer 21 i rekken. Sammen skal de på to konserter i Gøteborg om få dager. De skal også se tre konserter i New Jersey til høsten.

– Det er de som forstår og de som ikke forstår. Enten så føler du det, eller så gjør du det ikke. Det kan ikke forklares, sier 19-åringen om hvorfor hun elsker Springsteen.

– He speaks to what I am and what I hope to have, forklarer Tom.

Artikkeltags