Gå til sidens hovedinnhold

– Fullt er fullt

Artikkelen er over 12 år gammel

Nok en gang gikk Koengen-billetter unna som varmt hvetebrød. Frank Nes i Bergen Live mener det er naturlig at mange blir misfornøyde.

Svartebørsbilletter florerer og mange billettløse fans er forbannet, men Frank Nes og Bergen Live er fornøyd med avviklingen av Bruce Springsteen-salget.

– Etter 37 minutter hadde billettservice solgt alle de 44 000 billettene. Men noen kjøpere er blitt avvist i systemet – blant annet med at de ikke har overholdt betalingsfristen. Derfor kunne det plutselig blir noen ledige billetter utover dagen. Vi opplevde det samme med Coldplay og The Eagles, sier Frank Nes til BA.

REKORDFART: Han og billettservice er svært fornøyd med avviklingen av salget. Bergen har ikke sett maken til fart.

– Klokken 14 var over 40 000 av billettene allerede betalt for og tatt ut. Det er formidabelt.

– Mange folk er sure fordi de ikke nådde frem i køen på internett?

– Etterspørselen er større enn tilbudet. Da vil naturligvis mange bli misfornøyde. Men det er ingen menneskerett å få tak i billetter til en Bruce Springsteen-konsert. Fullt er fullt, mener han.

500 E-POSTER: På Finn.no og Facebook florerte det i går med tilbud om salg av billetter. De fleste var smarte og oppga ordinær billettpris i annonsene, slik norsk lov krever, men BA vet at dette bare er et skalkeskjul for å få i gang budkriger.

En vi var i kontakt med hadde fått over 500 e-poster på to timer. Han solgte til slutt fire billetter for 1600 kroner stykket. Dette ga ham 3500 kroner rett i lommen.

– Vi har gjort det vi kan for å avvise svartebørshandlere, men det er ikke lett for oss å kontrollere private nettverk som Facebook. Det er lettere med finn.no. Der kan de lempe ut slike annonsører.