Gå til sidens hovedinnhold

Guns på Garage

Artikkelen er over 11 år gammel

Gitaristen til Axl Rose, DJ Ashba, festet på Garage i natt.

GUNS N'ROSES PÅ PLASS!

Det var som vanlig folksomt og livlig på utestedet i Nygårdsgaten. Noe uvanlig var det dog at Daren Jay Ashba, som er hans fulle navn, var på plass i lokalet.

Deler av Guns N'Roses, som spiller i Vestlandshallen mandag, sjekket inn på SAS-hotellet fredag ettermiddag, men etter det BA kjenner til ankommer hovedpersonen, Axl Rose, først lørdag ettermiddag.

OMRINGET AV DAMER: 37-åringen som trakterer strengene i bandet, drakk øl og var omringet av kvinnelige Garage-gjester. Det var åpenbart at Ashba koste seg i Bergen – kanskje også fordi utestedets DJ spilte låter fra nettopp Guns N'Roses nyeste album.

DJ Ashba erstattet Robin Finck som forlot bandet i 2008. Han har tidligere spilt i Beautiful Creatures og Sixx:A.M.. Han har vært fast inventar siden 21. mars, 2009.

SKUNK LOVER FEST: Tidligere i går ettermiddag møtte BAs utsendte et medlem av det det 40 personer store crewet til rockerne.

– Jeg vet ikke hvor resten av bandet er. De pleier å bo på et finere hotell enn oss, sier en fra crewet, som kaller seg Skunk.

Han er keyboardtekniker.

Selv om han reist rundt med bandet i hele USA, har han aldri truffet Axl Rose.

– Jeg har truffet Dizze Reed og Dj Ashba. Det er to veldig hyggelige karer.

Han lover et forrykende sceneshow i Vestlandshallen mandag.

– AWESOME!: – Vi har nå nettopp vært på turné i USA, og det var fantastisk. Konserten mandag blir ellevill. Nå har vi også bedre tid til å få på plass alle detaljene, sier Skunk.

– Sceneshowet består blant annet av videoprosjektorer og lasere, sier han, og legger til:

– It's gonna be awesome!