– Hallo alle sammen, smilte og vinket en opplagt Mick Jagger til fremmøtt presse og fans.

Han steg ut som den første rullesteinen utenfor SAS-hotellet på Bryggen i går, og var totalt uanfektet av oppstyret som utspilte seg utenfor hotellet på Bryggen i 21-tiden i går.

STORT SIKKERHETSOPPBUD

Mick var iført svart skinnjakke og hadde en lyserosa genser over skuldrene. Han vinket og ropte til folkemengden som hadde stimet sammen foran inngangspartiet.

Da hadde allerede pressen ventet utenfor hotellet i flere timer i påvente av det celebre besøket. Sikkerhetsoppbudet utenfor tok seg ikke opp før Stones-guttene var like rundt svingen.

Bak Jagger kom bilen som fraktet Charlie Watts fra Flesland. Han smilte og vinket som svar på tilropene fra fansen.

Hakk i hel kom Keith Richards halvveis sjanglende, mens han strålte fra øre til øre. Med hatt på hodet og en bok under armen, ble han geleidet av den ene sikkerhetsvakten hele veien inn. Like bak ham kom Ron Wood.

DRYSS AV STJERNER

Rullesteinen landet på Flesland i privatfly i klokken 2040, i et nokså eksentrisk av typen Boing 757. Maskinen var svart og hvitt, og lekkert dekorert med tema fra verdensrommet – planeter og dryss av stjerner var antrukket flyet til herrene som hele Bergen har ventet på i månedsvis.

Og det var ikke få som ventet på dem på flyplassen heller. De berømte rockestjernene fikk benytte seg av flyplassens hoved- og administrative område til selve ankomsten, hvor politi patruljerte for å sørge for at sikkerheten var i toppklasse.

Etter en rimelig rask innlosjering inn i landet kjørte bandet i kortesje av sorte identiske biler mot Radisson SAS Royal Hotell Bryggen som skal huse dem de neste nettene.