Muse-billettene går unna

Muse kommer til Bergen.

Muse kommer til Bergen. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Skal du på konsert, må du få fingeren ut.

DEL

I løpet av den første dagen med ordinært salg til Muse-konserten på Bergenhus Festning Koengen 23. juli, er det solgt 15 000 billetter til Storkonserten. Dermed er det kun 7000 billetter igjen.

– Vi er overveldende fornøyd. Selv om Muse er i ferd med å bli et de virkelig store livebandene, så appellerer de fortsatt til en yngre publikumsgruppe enn hva «de gamle traverne» gjør. Dermed er det også en gruppe som ikke har den samme økonomien som de mer etablerte, sier produsent Erik «Pytten» Hundvin i Bergen Live til BA.

Med et så godt salg første dag, kan man regne med utsolgt konsertslette i løpet av noen dager. Men selv om man er fornøyd i Bergen Live, er man heller ikke helt overrasket.

– Vi hadde et av de nyere storbandene på Koengen i fjor også, med Coldplay. De brukte noen dager på å selge ut de også, men konsertbillettene ble like fullt svært ettertraktede i det konserten nærmet seg, sier «Pytten» videre.

Med billettsalget i gang til Muse-konserten er den tredje store arenakonserten på Koengen til sommeren på plass. Tidligere er både Iron Maiden og Rammstein annonsert.

Artikkeltags