Ettersom kveldens Springsteen-konsert var helt utsolgt, var det mange som måtte nøye seg med å høre konserten fra utsiden.

  • Storkonserter

Noen er imidlertid mer kreative enn andre. Disse gutta hadde funnet på en utradisjonell løsning for å få med seg kveldens konsert. De hadde parkert en lift ved siden av Koengen, og fikk dermed med seg konserten fra høyden.

– DETTE VAR DÅRLIG PLANLAGT

Rune Iversen (40) og samboeren Christine Thorstensen (30) måtte også nøye seg med konsert fra utsiden av Koengen.

Rundt 60 personer stod mandagskveld utenfor inngangen til Koengen. Alle med samme hensikt – å få et glimt av Bruce Springsteen konserten.

– Det var dessverre for dårlig planlagt av oss denne gang. Derfor har vi ikke billett til Bruce Springsteen i kveld, sier Christine Thorstensen (30).

– BESØK FRA FINNMARK

Hun og samboeren Rune Iversen (40) hadde fått besøk av Iversens niese.

– Hun har kommet helt fra Finnmark og er stor fan av Springsteen. Siden vi ikke har billett, ble alternativet å stå på utsiden i kveld, forteller Rune.

Helst skulle trioen vært inne på konsertområdet i kveld. På den andre siden fikk de med seg Bruce Springsteen på Koengen i 2009.

– Vi har vært på mange konserten på Koengen. Blant annet Coldplay og Black Sabbath. Stemningen er nok hakket bedre der inne enn her ute, sier Thorstensen.

FOR SENT UTE

Samboerparet var ikke alene om å være for sent ute til billettsalget. Også Marit Hagen (50) og venninnen Kirsten Vesland (50) skulle ønske de hadde bedre utsikt til sin store helt.

– Vi fikk ikke med oss at han skulle spille før alle billettene var utsolgt. Det positive med å stå her er at man slipper dytting. I tillegg er det ikke sikkert vi hadde sett så mye mer om vi hadde stått midt i folkemengden heller, forteller Hagen.

Store deler av mandagen har regnet høljet ned i Bergen. Det har ikke satt en demper på humøret til 50-åringene.

– Vi hører ganske bra herfra. Et ganske greit alternativ hvis man ikke har billett faktisk, sier Vesland.

– Men dere ville helst vært på innsiden?

– Hvis du spanderer takker vi selvfølgelig ikke nei! forteller damene og ler.