Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Håndball-VM:Norge byr opp til målfest mot Angola

Oddstips Premier League: Sheffield United møter svakt bortelag

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på to kamper fra Premier League, i tillegg er det to kamper fra Coppa Italia. På hockeyfronten er det full serierunde i Getligaen, i tillegg er det kamper fra SHL i Sverige og den svenske toppserien. Natt til fredag er det ni kamper i NHL.

NB! Fredag er det ca 232 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Normaldistanse (15 km), kvinner D Wierer - L Vittozzi - Dorothea Wierer 1,60 (spillestopp kl. 1615)

Verdenscup skiskyting 15 km Østersund. Dorothea Wierer viste strålende form i søndagens sprint og vant 8,6 sekunder foran Marte Olsbu Røiseland. For Liza Vittozi fortsatt utfordringene hun slet med tampen av forrige sesong. Hun sliter med skytingen om dagen og endte opp med fem bom og endte på 70. plass. 1,60 på at Wierer tar denne duellen synes veldig godt betalt og må være torsdagens beste duellspill fra Østersund.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Normaldistanse (15 km), kvinner Vinner - Hanna Oberg 7,00 (spillestopp kl. 1615)

15 km normaldistanse i Østersund. Hanna Øberg ble altså verdensmester i denne øvelsen i nettopp Østersund i mars. Gjorde en bra sprint søndag, men pådro seg to bom på stående og endte på 11. plass. Er god i denne øvelsen og 7,00 på at Øberg gjentar bedriften fra VM og tar gullet, må være verd en liten innsats.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Linköpings HC - Skellefteå AIK 2,60 - 3,75 - 2,10 H (spillestopp kl. 1855)

Etter fire strake seire, står nå Linköping med fire strake tap. Og etter å ha vunnet tre hjemmekamper på rappen, er det blitt tap mot topplagene Frölunda og Luleå i de to siste hjemmekampene. Ligger tredje sist med 21 poeng. Skellefteå ligger på 7. plass med 35 poeng. Har vært ustabile gjennom hele sesongen og har tapt fire av sine fem siste bortekamper. Linköping er bedre enn tabellen indikerer og 2,60 på hjemmeseier er et av de mest interessante objektene i kveldens runde i SHL.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sheffield United - Newcastle United (pause/fulltid dobbel) H/H - 2,80 (spillestopp kl. 2025)

Premier League. Chris Wilder har gjort en imponerende jobb med nyopprykkede Sheffield United. De er ubeseiret i de syv siste kampene. 3-1-3 på sju spilte hjemmekamper og med seier i kveld vil laget ta seg opp på 6. plass. Newcastle var sett på som den største nedrykkskandidaten før sesongstart, men står med 16 poeng og seks lag bak seg på tabellen. Moderate 2-0-5 på sju spilte bortekamper. 2,80 på at Sheffield United leder til pause og vinner kampen er et av dagens utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kjøp julegaven her! Sjekk tilbudene på Newcastle-draktene her!

Norge - Angola (Over/under ant. mål fulltid 56,5) Over 1,80 (spillestopp kl. 1225)

Etter to utklassingsseire, kom det litt motbør for Norge mot Serbia og det endte med tremålsseier. Angola med sjumålstap mot både Nederland og Serbia, før de overrasket med å slå Slovenia med hele ni mål tirsdag. Det har vært målrike kamper for Angola hittil og alle har gått over 56,6 mål. Norge har scoret 28 mål som minst i sine tre første. 1,80 på at denne går over 56,5 mål er slett ikke verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stavanger Oilers - Stjernen (HUB kun periode 1) 1,60 - 3,10 - 5,00 H (spillestopp kl. 1755)

Ingenting stopper Stavanger Oilers denne sesongen som har vunnet 20 av sine 22 første seriekamper. Kun en kamp er tapt etter ordinær tid. Samtlige 11 hjemmekamper er vunnet og kun en av disse etter forlengning. I ni av 11 hjemmekamper har Oilers også ledet til pause. Stjernen røk 3-8 i seriepremieren her i Stavanger. Har vist litt bedring i det siste. Er Oilers noenlunde skjerpet må det være meget gode sjanser for at de leder etter 1. periode. 1,60 er faktisk ikke så verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Narvik Hockey - Sparta Sarpsborg (HUB kun periode 1) 3,55 - 2,55 - 2,10 U (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen og tredje gang disse to lagene møtes denne sesongen, de to foregående har begge vært i Sparta Amfi. Begge har gått til forlengning og Sparta har tilslutt vunnet begge. Det har stått uavgjort etter 1. periode i begge disse to kampene. I en vrien kamp å vurdere, er kanskje U etter første periode et greit alternativ.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lillehammer IK - Vålerenga IF 1,95 - 4,25 - 2,75 H (spillestopp kl. 1825)

Veldig variable takter av Lillehammer i det siste. Hjemme står de med tre strake, inkludert seire over Storhamar og Stavanger Oilers, mens det er blitt bortetap mot Manglerud Star og Stjerne i de to siste bortekampene. Vålerenga med fire strake seire, tre av dem er kommet på hjemmeis mot tre av de fire bunnlagene. Det endte 2-2 på Lillehammer tidligere i sesongen, da vant Vålerenga etter forlengning. Tid for revansje nå og hjemmeoddsen er akseptabel.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manglerud Star - Grüner Ishockey 1,32 - 5,35 - 5,95 H (spillestopp kl. 1825)

Bunnkamp i Get-ligaen. M/S ligger nest sist med 11 poeng, mens Grüner er helt sist med sju poeng. Grüner er faktisk uten ett eneste bortepoeng. Det endte 3-1 i tilsvarende tidligere i sesongen og det bør være god vinnersjanse for M/S også denne gang. Men 1,32 frister veldig lite.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Storhamar Hockey - Frisk Asker 1,57 - 4,50 - 3,95 H (spillestopp kl. 1855)

Get-ligaen der Stavanger Oilers har vist seg helt overlegne hittil. Oilers har hele 17 poengs forsprang på Storhamar som ligger på 2.plass. Storhamar på sin side har kun fem poeng ned til Frisk på 5. plass. Hamarsingene med seks strake hjemmeseire.Frisk Asker tapte som ventet tirsdagens mot Stavanger Oilers og det var lagets fjerde tap på de fem siste kampene. 1,57 på at Storhamar tar sin sjuende strake hjemmeseier i kveld er godkjent odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leksands IF - IK Oskarshamn 1,70 - 4,00 - 3,40 H (spillestopp kl. 1855)

SHL. Superpopulære Leksand ligger sammen med Oskarshamn helt sist med kun 20 poeng. Men fikk en sjelden opptur sist med 3-2 seier hjemme mot Røgle. Nyopprykkede Oskarshamn har som ventet fått det tøft, men slår til iblant. Mest på hjemmeis. Borte er 11 av 12 kamper tapt. Det skal være bra sjanse for Leksand dette, men litt laber odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

HV71 - Luleå HF 2,20 - 3,55 - 2,55 H (spillestopp kl. 1855)

SHL. Formsterke HV 71 med seks seire på de sju siste seriekampene og ligger på 5. plass. Det er sju poeng opp til serieleder Luleå. Luleå var også i aksjon i kvartfinalen i Champions League tirsdag og vant 2-1 borte over Lausanne og har skaffet seg et strålende utgangspunkt foran hjemmereturen førstkommende tirsdag. HV 71 er uthvilt og bør ha bra sjanse til å ta sin sjuende seier på de åtte siste seriekampene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frölunda HC - Djurgårdens IF 1,62 - 4,20 - 3,70 H (spillestopp kl. 1855)

SHL. Begge lagene var i aksjon i Champions League tirsdag og første kamp i kvartfinalen. Frölunda skuffet da og tapte 2-3 hjemme mot Biel Benne og har et tøft utgangspunkt foran returen i Sveits kommende tirsdag. I hjemlig serie leverer laget knallsterkt hjemme i Gøteborg med ni seire på de 11 første. Og er på 2. plass med 44 poeng. Djurgården med en flott 5-1 seier hjemme mot Red Bull Munchen i Champions League tirsdag og har skaffet seg et flott utgangspunkt foran returmøtet. Etter en formløs periode i serien, står laget nå med tre strake seire. Men Frölunda er kjent for å slå tilbake og er knallsterke hjemme og får tipset.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kjøp julegaven her! Sjekk alle tilbudene på engelske fotballdrakter her!

Rögle BK - Brynäs IF 1,77 - 3,90 - 3,20 U (spillestopp kl. 1855)

Etter en strålende start på sesongen og serieledelse for en drøy måned siden, har det kladdet mye for Røgle de siste ukene. Åtte tap på de siste elleve kampene, har gjort at laget er falt til 6. plass på tabellen. Står med 36 poeng og er 11 poeng bak serieleder Luleå. Brynäs står med 28 poeng og har vist en visse fremgang i det siste. Tre av Røgles fire siste hjemmekamper er gått til forlengning. Vi tror på en jevn forestilling i Ängelholm i kveld og lander på U etter 60 minutter.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IF Malmö Redhawks - Färjestads BK 2,30 - 4,00 - 2,25 H (spillestopp kl. 1855)

SHL. Det er ikke lett å bli klok på Malmö Redhawks denne sesongen, men fakta er uansett at de har tapt sine tre siste seriekamper. På hjemmeis har de blant slått topplagene Luleå og Frölunda. Ligger på 9. plass med 29 poeng. Färjestad på 3. plass med 43 poeng, men er som vanlig aller best hjemme i Karlstad. Tre av de fire siste bortekampene er tapt og røk 2-3 for bunnlaget Oskarshamn i siste bortekamp. Vrien kamp dette, men Malmö Redhawks får tipset.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Arsenal - Brighton & Hove Albion (pause/fulltid dobbel) H/H - 2,25 (spillestopp kl. 2110)

Premier League. Normalt hjemmesterke Arsenal har faktisk ikke bedre enn 3-4-0 på sine sju første hjemmekamper denne sesongen. Fredrik Ljungberg fikk en ok start som midlertidig manager med 2-2 borte mot Norwich søndag. The Gunners tar seg minimum opp på 7. plass med seier i kveld. Brighton kjemper på bra, men er som vanlig klart best hjemme. Borte er det blitt fem tap på de sju første og laget ligger femte sist med 15 poeng. Arsenal skal være klare favoritter i kveld. Pause/fulltid H/H betales med 2,25 i odds og blir vårt forslag til spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kjøp julegaven her! Sjekk tilbudene på Arsenal-drakter her!