SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Strømsgodset må slå Lillestrøm

Godsets Lars Jørgen Salvesen jubler for sin 1-1-scoring mot Mjøndalen  I kveld er det nøkkelkamp for Strømsgodset hjemme mot Lillestrøm.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Godsets Lars Jørgen Salvesen jubler for sin 1-1-scoring mot Mjøndalen I kveld er det nøkkelkamp for Strømsgodset hjemme mot Lillestrøm. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er tett i nedrykksstriden i Eliteserien. Strømsgodset har et meget tøft program på slutten og må vinne kveldens hjemmekamp mot Lillestrøm.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips Eliteserien: Strømsgodset må slå Lillestrøm

Oddstips PL: Liverpool er helt ustoppelige

Oddstips Sverige: Sensasjonell odds på Hammarby

Søndagskupongen: Jackpot på søndagskupongen med ekkel bortekamp for Brann

Oddstips PL: Liverpool har aldri vært større favoritter

Oddstips PL: 5 legendariske kamper mellom Manchester United og Liverpool

Eurojackpot: Norsk kvinne vant 20 millioner i andrepremie

Eurojackpot: Harald fra Bergen ble Eurojackpot-millionær

Lotto: Ti nye Lotto-millionærer på lørdag

Joker: En heldig Joker-spiller har vunnet 4,6 millioner kroner, men vet det ikke selv

Det soleklare høydepunktet på søndagens langoddsprogram er storkampen mellom Manchester United og Liverpool, i tillegg spilles det fem kamper i Eliteserien og full rserierunde i OBOS-ligaen. Ellers spilles det interessante kamper både i Serie A i Italia og i spansk La Liga. I Spania skal Martin Ødegaard og Real Sociedad møte Real Betis hjemme i San Sebastian. Søndag kveld er det også massevis av amerikansk fotball fra NFL på menyen, og natt til mandag spilles det tre kamper i NHL.Strømsgodset - Lillestrøm H 2,00 (spillestopp kl 17.55)

Klikk på dette tipset for å levere dette spillet!

Med ett poeng borte mot Mjøndalen i siste serierunde før landslagspausen, er det Godset som innehar kvalikplassen med 23 poeng. Kun ett poeng ned til Mjøndalen på direkte nedrykk, samtidig er kun målforskjellen som skiller til sikker plass. Har vist bedring under Henrik Pedersen og vunnet tre av de seks siste. Godset har imidlertid et tøft gjenstående program, så her blir det fight helt inn. Totalt 5-1-6 på Marienlyst. Kristoffer Tokstad er klar igjen etter karantene.

Lillestrøm er fire poeng foran Godset, men Romerikslaget er på ingen måte trygge. LSK har dog et ganske overkommelig gjenstående program og særlig i de tre hjemmekampene som gjenstår. 0-0 hjemme mot Bodø/Glimt i siste serierunde før landslagspausen, men kun to seire på tolv spilte bortekamper (2-3-7). Kristoffer Ødemarksbakken er tilgjengelig igjen etter karantene.

8-2-0 på de ti siste tilsvarende i Drammen. Godset har veldig tøffe gjenstående kamper og dette ligner en must win-kamp. 2,00 på hjemmeseier er grei odds og spilles.

Klikk på dette tipset for å levere dette spillet!

Kommentarer til denne saken