«Har man en helhetlig plan for trafikken?»

.

. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Har man en plan for trafikken?

Meninger– Hvor skal turistbussene kjøre hvis Bybanen skal gå over Bryggen og Torget? Hvis ikke man kan lage en løsning for turistbussene i dag, så blir det vel ikke enklere når Bybanen overtar gatene?

Bergenser

.

. Foto:

   Turistbusser

– Turistbussene kan parkere ved Arna stasjon. Turistene kan ta toget til byen. Det tar syv minutter.

Hilsen BA-leser

Toaletter

– Det er en skam at vi ikke har offentlige toaletter i en turistby som Bergen.

Leif

Skummelt

– Jeg blir veldig lei meg når jeg leser om mopedister som blir skadet i trafikken. Men det overrasker meg ikke. De som kjører er ofte unge, og spesielt guttene skal tøffe seg. De kjører sammen og skal være like tøffe, om den ene kjører forbi en bil, skal selvfølgelig den andre også gjøre det samme. Da jeg selv opplevde dette ble jeg sjokkert. Heldigvis gikk det bra den gang, men det var mest flaks.

 BA-leser

 Brann

– Jeg målbare svare L.J.S. som ikke liker innlegget mitt mandag 24. juli, og mener jeg bør skjerpe meg.

Du sier du følger lite med? Et forslag til deg: se alle kampene slik som jeg gjør. Å gi en klapp på skulderen til treneren er det dummeste jeg har hørt. Han har ødelagt Brann-laget og fotballen vi er vant med å se. Hvorfor tror du ikke det er så mye folk på hjemmekampene? Jo, for det er drittkjedelig å se på. Nå ligger de snart nede i bunn. Jeg kan garantere deg at de ikke tar noen medalje i år. Ikke har de råd til å kjøpte spillere i år heller. De har aldri klart å styre penger. Hva skulle Brann gjort uten Mohn? Nei L.J. S, følg med på kampene før du uttaler deg. Kan vedde på at du aldri har satt en fot på Brann Stadion. Du vil bare ha en mening om Brann.

Veldig Zint Pelle

Fortetting

– Hva er vitsen med boligfortetting i byene, hvis pendlertrafikken over tid skal bli fossilfri?

BA-leser

Valg

– Ja, nå er det snart valg. Jeg har en bønn til det norske folk bruk: din stemme på et parti som driver med politikk. Med andre ord, styr unna MDG.

Med hilsen harwil

 Stavanger

– Jeg var på «Gladmatfestivalen» i Stavanger. Det var masse folk, og bosset ble ryddet etter hvert. Alt var godt organisert. De fikk det virkelig til!

Hilsen leser

Trist

– I det forrige århundre, midt på 1960- tallet, var jeg ung, pen og lovende. Nå er jeg bare og.

Livia

Å sleppa katta ut av sekken

Eg hadde ikkje tenkt

å fortelja det no,

ser etter smutthol

der det høver.

Men han

sprengjer, klorer, bit,

og ut fer han

når eg minst ventar det,

et seg stor

i alle gardar,

inn i alle tun.

Heimatt komen,

kjenner eg han

ikkje igjen.

Sidsel Lønningen

Matvarepriser

–Norge er kjent for å ha verdens høyeste priser på mat. Sammenlignet med prisene i Sverige så har vi omtrent dobbelt så høye priser som disse. En av årsakene til de høye prisene våre er utstrakt toll på import av sentrale matvarer, som kjøtt og grønnsaker. Nå har en sentral politiker i Senterpartiet, Geir Pollestad, gått ut og krevd økt toll på disse matvarene. Dette går særlig utover barnefamiliene, og særlig de med mange barn. Jeg mener personlig det er en grunn til å redusere toll på sentrale matvarer og heller effektivisere landbruksproduksjonen i Norge ved eksempelvis å oppheve svært mange av de reguleringer som finnes innenfor landbruket. Det er ingen grunn til at maten i Norge skal være dobbelt så dyr som maten i Sverige.

Arne Gabrielsen, nestleder Bergen Frp

Lykke

– Å føle seg trygg. Det er viktig for å være lykkelig.

Bergenser (27)

Politikk

– Godt å se at Støre er våknet. Endelig noe positivt fra AP, utelukker regjeringssamarbeid med Rødt og MDG.

Hilsen Harwil

Fotballjentene

– Noe uflaks med dommeravgjørelser og stolpeskudd, ja visst, men EM viste at de norske fotballjentene ikke har hengt med i utviklingen. Det kriges og kjempes på et helt annet nivå enn før (kamper stoppes i ti minutter mens folk blir sydd sammen ute på banen!) og der ble våre jenter rent for snille. I tillegg kan det stilles spørsmål om laguttak og taktikk.

 Nå er jeg bekymret for den tøffe VM-kvaliken som snart begynner!

 Anna

  Les flere summetoner her: «Ta tak i det som er viktig for folk!»

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags