Gå til sidens hovedinnhold

Summiser 24.02.2007

Artikkelen er over 14 år gammel

- Hvorfor må alltid journalister overdrive, lyge og være så sensajonshungrige? Nå var det saken om Liverpools treningsleir på Algarve som ble fjæren som endte opp som fem høns. Diverse engelske tabloidaviser, VG og TV 2 kjørte i velkjent sladder- og sensasjonsstil på med full guffe. Og så viser det seg altså at alt er veldig overdrevet og at Liverpool hadde løst saken internt FØR den havnet i (søppel)pressen. Og så vant de over Barcelona! Hansemann.

- Bråkmakere?
- Protestantene ved sikkerhetsavdelingen ved Sandviken sykehus fremstår som mer og mer merkelige. De foretrekker å kjøre en arbeidskonflikt i media framfor å bruke de tillitsvalgte. Mer og mer fremstår de som en gjeng bråkmakere, som dyrker konflikten for konfliktens egen del - de er ikke opptatt av å finne løsninger. Når de kjører en busslast med ansatte til årsmøtet i Fagforbundet i Helse Bergen og kupper det, da forteller det ganske mye om hva slags typer det dreier seg om.

- Voksne mennesker evner å løse konflikter uten å springe i media, eller dukke plutselig opp på fagforeningsmøter for å sette inn sine folk i styret. Det er mulig ledelsen ved sikkerhetsavdelingen har gjort feil, men mye tyder på at samarbeidsviljen hos en del ansatte ikke har vært den beste. Observatør.

- For dårlig, Tide
- Skulle i dag, skifte soner på månedskortet mitt, i og med at jeg har byttet arbeidsplass. Dette gikk av en eller annen merkverdig grunn ikke an på bussen.. Eneste stedet dette er mulig, er på Bystasjonen. Kontoret på Bystasjonen åpner kl 0800 og stenger kl 1700, altså mens folk er på jobb!

- Selv tar jeg buss til jobb i 7-tiden, og er ikke tilbake før 1715. Gudene må vite hvordan dette slår ut for folk som bor lenger ute i periferien, i området storselskapet Tine skal dekke. Om Tide ønsker å fremstå som en seriøs bedrift, bør de i det minste ha åpen sine service-kontorer på en slik tid av døgnet at det er mulig for folk å nå dem, skriver «irritert».

Tortur
- Ser en del folk reagerer på Nokas-dommene. En ting som går igjen er at de reagerer på at de får fratrekk for tiden de har sonet i varetekt. Er folk klar over at det er i svært få land folk kan sitte så lenge i varetekt som i Norge? Å sitte der i påvente av dom så lenge blir internasjonalt regnet som tortur. Jeg synes ikke tortur er greit uansett! Det skulle da bare mangle at de ikke skulle få fratrekk for allerede sonet tid!

- En nevnte til og med at de ikke burde ha forsvarere! Hva i all verden er dette for noe? Slike hevngjerrige mennesker burde ikke fått uttale seg, syntes jeg. Om dommene er milde eller strenge vet jeg ikke, men registrer at i de fleste drapssaker/ran er dommene enda mildere. Linda K.