Gå til sidens hovedinnhold

Summiser 29. januar 2001

Artikkelen er over 20 år gammel

– Mange journalister er flinke til å stille ledende spørsmål, og da får de svarene de ønsker å høre. Pressen er takknemlighet for at de har fått så mye mer å skrive om på grunn av alle problemene innvandringen har medført at den ser innvandringen som noe positivt for sin eksistens. Samtidig blir pressen dominert av journalister og redaktører på ytterste venstre fløy som blant annet ønsker folkevandring for å bryte ned nasjonalstatene, som har vært den sterkeste hindring for gjennomføring av den kommunistiske verdensrevolusjonen, summer T.P. fra Loddefjord.

På nettet
Er du på slankeren etter nyttår? Da kan det være lurt å hente råd og inspirasjon fra de mange slankesidene som finnes på nettet. Hele Norges slankedronning Grete Roede har adresse greteroede.no, og på hennes side får du både oppskrifter og trimtips. Nettstedet har egne sider for menn, og ernæringsfysiolog Ingrid Ellingsen ved Ullevål sykehus gir elleve gode råd om hvordan en skal unngå å legge på seg når en har sluttet å røyke. Et av rådene er at du faktisk bør spise mellom måltidene.

– Gå av, Monsen!
– Jeg ser at Brann må selge spillere for 60 millioner kroner for å få orden på økonomien. Både Robert Monsen og Bjørn Dahl må gå før de forlanger at spillere selges. Hvordan kan de forsvare et slikt budsjett? De må jo nesten selge hele laget for å få budsjettet i balanse. Monsen har flere ganger gått ut og vært storkar, men nå er det nok. Han og Dahl bør sin hatt og gå, summer en mann fra Arna.

– Takk til Sortevik
– Jeg vil takke Arne Sortevik i Frp, som viser sosialt ansvar overfor minstepensjonistene. Vi eldre har merket oss at Ap måtte søke hjelp hos sin bitreste fiende Høyre for å gjøre livet surt for minstepensjonistene. Vi gamle vil selvfølgelig gjøre noe med saken og sørge for at Ap og KrF ikke kommer i posisjon neste gang, summer en sint pensjonist, som representerer flere andre pensjonister.

– Gaia slår til igjen!
– Tenk han kjørte forbi, Gaiasjåføren på rute 90 fra Sletten. Klokken 2020 sto jeg klar og ventet på bussen. Jeg skulle på jobb i sentrum. Vi var 30-40 stykker på holdeplassen, og det var kaldt. Leddbussen var halvfull, og kjørte rett forbi. Jeg måtte løpe hjem og ringe etter taxi, rakk så vidt jobben. Gaia skal få betale drosjen, de vet at dette ikke var et enkelttilfelle. Av og til kommer ikke bussen i det hele tatt. Det er bare å kjøpe seg bil igjen, disse kan man ikke stole på, summer en meget irritert hjelpepleier.

Ibux og stressplager
– Jeg reagerer på det som sto om Ibux i avisen. I dagens samfunn er det veldig mange unge mennesker som har problemer med å henge med i det presset som er rundt dem. De får stressymptomer som hodepine, stiv nakke og stive skuldrer. Da er Ibux det eneste som hjelper på slike ting. Det er blitt så tøft å være ung i dag. Foreldre og helsesøstre må være oppmerksomme på dette. Det som skjer er skumle saker, summer dame fra Toppe.

Gøy på cruise
– Vi er to jenter som var med studentcruiset til Newcastle 22.-24. januar. Så gøy er det lenge siden vi har hatt det! En spesiell takk til dj`ene fra Exodus, Endre og Ørjan! Anbefaler alle å melde seg på til neste år!, summer blomhoff@online.no

Tull av TV 2
– Hvordan i all verden kan TV 2 finne på å sende reklame når det bare er fire minutter igjen av håndballkampen? Vi er da ikke så veldig interessert i herrehåndball, men under kampen torsdag «røk» nesten alle neglene våre... Når TV 2 først sender en håndballkamp, må de sørge for at vi også får slutten med oss, sier Anette og Anders.

Uten sjarm
– Jeg synes hovedbiblioteket i sentrum har mistet sin sjarm etter oppussingen. Før var det mulig å lese og arbeide der i relative rolige omgivelser, mens stedet nå, på grunn av sin nye løsning og akustikk, er blitt veldig støyfullt. Stedet kan nesten sammenlignes med et kaotisk og hektisk supermarked. Dette er meget synd, da biblioteket før var et rolig og avslappende sted å være, summer en litt trist bergenserinne.

Lubne elskere
– Jeg ble så glad da jeg leste at noen ville ha lubne strippere. Tykke menn er ikke mindre «seksuelle» enn andre. Tvert imot har de beste elskerne jeg har hatt vært overvektige. De skaper mer trykk, de holder ut lengre og de har mer god, deilig varme enn tynne. Sats på en «tjukkas», jenter! Summer en som liker litt ekstra.

Kamp mot miljøet?
– Lederen for Natur og Ungdom lover nå kamp mot Ringvei Vest. Dette er det mest utrolige jeg har hørt. Jeg hadde trodd at de av alle visste at det er mye bedre for miljøet at bilene kjører med jevn fart og i tunnel, enn at de stanger i kø og spyr ut forurensing slik at det ikke er mulig å gå langs veiene i rushtiden. Er virkelig Natur og Ungdom mot miljø og mot natur? Spør Knut Vidar Schjenken, bystyrerepresentant for Frp.