Gå til sidens hovedinnhold

Sunderland spiller for mye uavgjort

Artikkelen er over 2 år gammel

Sunderland er uavgjortspesialisten i League One. De har delt poengene i 19 kamper denne sesongen. Vi tror heller ikke at de vinner kveldens kamp.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Champions League: S purs tar første stikk i semifinalen

Oddssingel League One: Sunderland er uavgjortspesialisten

Oddsdobbel England: Siste sjanse for Bristol City

Det soleklare høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er den første semifinalen i Champions League mellom Tottenham og Ajax. I tillegg spilles det en viktig kamp i Championship hvor Bristol City må vinne mot Millwall for å holde liv i håpet om en playoffplass. Det spilles også to kamper i League One og to kamper i League Two. I Frankrike er stjernegalleriet til PSG i aksjon på bortebane mot Montpellier. Natt til ruller både NHL- og NBA-sluttspillene videre.

NB! 40 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Fleetwood Town - Sunderland 3,50 - 3,25 - 1,80 U (spillestopp kl. 2040)

Det virker stadig mindre sannsynlig at Sunderland skal rykke direkte opp. The Black Cats er nå seks poeng bak Luton og Barnsley, og selv om de har denne kampen til gode, så trenger de å vinne den siste kampen og samtidig håpe at enten Luton eller Barnsley taper. Dersom Portsmouth vinner sin hengekamp tirsdag, vil sjansene til Sunderland ytterligere reduseres.

I motsetning til The Black Cats, så har ikke Fleetwood noe å spille for i de to siste kampene. De er utenfor nedrykksfare, og de altfor langt bak til å kjempe om en topp seks-plassering.

De har likevel hatt en brukbar sesong med urokråken Joey Barton som manager. Dersom The Cod Army kan bygge videre på resultatene fra denne sesongen, så er det ikke usannsynlig at de kan slåss om en topp seks-plassering neste sesong.

NB! På fredag kan du vinne 744 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Fleetwood klarte ikke å ta tre poeng i hjemmekampen mot Bristol Rovers i helgen, men de spilte likevel en brukbar match. Særlig defensivt spilte de en bra kamp, men de viste seg også frem offensivt. Fremover på banen kan de få kontringsmuligheter mot et Sunderland-lag som garantert vil satse offensivt og jakte tre poeng i denne matchen.

Sunderland har vært et vanskelig lag å slå, de har kun tapt tre kamper hele sesongen, men problemet til The Black Cats er at de ikke evener å avgjøre kamper. De har nemlig spilt uavgjort i 19 av 44 kamper denne sesongen. På bortebane har de spil uavgjort i ni kamper så langt.

I forrige bortekamp klarte de bare 1-1 mot Peterborough. Dermed har de spilt uavgjort i tre av de fem siste kampene. De har imidlertid kun tapt én av de siste ti bortekampene. Kun opprykksrival Portsmouth har tatt flere poeng på bortebane enn Sunderland.

Når lag som Peterborough, Wycombe, Oxford og Scunthorpe kan holde Sunderland til uavgjort, så tror jeg også at Fleetwood kan klare det, særlig siden de unngikk tap på Stadium of Light tidligere denne sesongen.

Fleetwood har spilt ni av 22 hjemmekamper uavgjort, bare tirsdagens motstander har flere uavgjortekamper foran egne fans.

Slik oddsen er satt på denne kampen, så mener jeg det størst verdi i å satse pengene på at denne matchen ender uavgjort. 3,25 i odds på poengdeling er ok.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken