SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Svært spillbar lørdagskupong venter

Neil Warnock og hans Cardiff trenger en trepoenger lørdag.  (AP Photo/Rui Vieira)

Neil Warnock og hans Cardiff trenger en trepoenger lørdag. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Flere meget åpne kamper, og det florerer heller ikke av gode favoritter. Vi tror på høy utbetaling på lørdagskupongen!

DEL

Lørdagskupongen Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Londons beste lag leverer igjen

Målscorerspill PL: Son kommer tilbake på scoringslisten

Oddsdobbel Premier League: Southampton sikrer plassen

Oddssingel Premier League: Cardiff trenger virkelig en trepoenger

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til 3,46 i odds

Lørdagskupongen: Svært spillbar lørdagskupong venter

Vi er fremme ved en ny lørdagskupong. Utfordringen denne spilledagen består av fem kamper fra Premier League, samt sju oppgjør fra Championship på nivå to på balløya. Det nærmer seg slutten for denne sesongen i England og lagene har noe å spille for i veldig variert grad. Vi tror dog på fine penger til de som treffer denne gangen. 

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

1. Brighton – Newcastle
Kupongens åpningskamp spilles på Amex Stadium. Brighton tar imot Newcastle. Gjestene i midtsjiktet med lite å spille for, mens vertene er dypt forankret i nedrykksstriden.  

Manager Chris Hughton og hans Brighton ligger fjerde sist på tabellen. Bare de tre lagene på direkte nedrykk er bak. Det er tre små poeng ned til Cardiff tredje sist, og Brighton må ha flere poeng for å overleve. Sesongen har vært skuffende, og bare ni av 35 spilte er vunnet. Seks av disse er hjemme, og statistikken her lyder på moderate 6-4-7. Siste kamp endte med tap 0-1 borte mot sterke Tottenham i London. Det er ikke aller verst å tape 0-1 borte for Tottenham, men Brighton var knapt over midtlinjen. Nest sist pene 0-0 borte mot Wolverhampton. Motsatt oppgjør tilbake i oktober ble vunnet av Brighton med en 1-0 på St James Park i Newcastle. Laget har i øyeblikket ikke vunnet på de siste sju spilte.

Sjekk alle sesongens Newcastle-drakter her!

Full tropp til kampen. 

Newcastle har etter hvert spilt seg opp til plass 13 på tabellen. Ny kontrakt er sikret, og manager Rafael Benitez gjør etter forutsetningene en flott jobb. Det slites med et eierskap uten den store viljen til å bruke mye penger, og sesongen må sies å ha vært mer enn god ut i fra det. Newcastle er vesentlig svakere på fremmed gress, enn hjemme i nord. Bare tre av 11 seire er tatt borte, og tallene sier 3-7-7 med to igjen å spille på utebane. De to siste har begge endt med 3 poeng (3-1 hjemme over Southampton og 1-0 borte over Leicester).

Lejeune og Longstaff mister begge sesongavslutningens tre kamper. 

Brighton må ha poeng. Møter Arsenal og Man City i de to siste, og tåler trolig ikke tap her for å overleve. Newcastle har ikke noe å spille for, uten om premiepenger for plasseringen på tabellen av Premier League. Vi tror viktigheten av kampen gjør at Brighton ikke taper. H (HU på 432 rekker spillet)

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Crystal Palace – Everton
Everton tar turen ned fra Merseyside til hovedstaden, og kamp mot Crystal Palace på Selhurst Park. Begge i midtsjiktet. Everton med en liten mulighet til spill i Europaligaen neste sesong. 

Med tre kamper igjen har Roy Hodgson styrt Palace inn til ny kontrakt med klar margin. Det meget entusiastiske hjemmepublikumet er trolig godt fornøyd i så måte. Laget har dog skuffet stort hjemme, og har bare fire seire. 4-4-9 er tynt på eget gress, og bare en grei borteform har reddet Palace denne sesongen. Siste kamp endte med en strålende 3-2 seier i Londonderbyet på Emirates mot Arsenal. Nest sist tap 1-3 hjemme mot serieleder Manchester City. Palace tapte motsatt kamp 0-2. 

Tomkins, Sakho og Schlupp er alle skadet, og ute for resten av sesongen. 

Everton har vært ujevne, men meget gode på sitt beste. Ligger på plass ni med tre igjen. Det er ingen tvil om at Marco Silva sine gutter har hevdet seg mye den siste tiden, og bare blitt bedre jo lengre sesongen har gått. Det er to poeng opp til syvendeplass, som kan gi spill i Europa League neste sesong. Det er således mye å spille for, og en viktig kamp for Everton sin del. At Everton svinger i prestasjonenen viser dog de to siste kampene. Årsbeste og 4-0 seier hjemme mot Manchester United sist. 0-2 tap mot allerede nedrykksklare Fulham nest sist. Everton sliter på fremmed gress. 5-3-9 er godt under det som det burde være. Ingen skade/ Karantene problemer.   

Åpent. Betyr mer for Everton, men de blåkledde er begrenset borte. Vi dekker med alle tre tegnene. HUB 

3. Watford – Wolverhampton
Vicarage Road er arena for kamp tre, når ulvene fra Birmingham tar turen til hovedstaden. Begge lag involvert i kampen om plass sju på tabellen (kan gi Europa League spill).

Watford har gjennomført en flott sesong. Ligger på åttende plass, og er også klare for FA cupfinale mot Manchester City på Wembley, etter serieavslutningen. Laget er greit hjemme men ikke mer. 8-3-6 er ok, men lugger litt. Seks tap er i overkant på eget gress. Watford slo bunnlaget Huddersfield 2-1 borte nest sist. Sist, i en utsatt kamp tirsdag ble det 1-1 hjemme mot Southampton. Watford vant motsatt oppgjør 3-2. Full tropp

Wolverhampton ankommer London med et poeng mer på konto enn hjemmelaget. Laget rykket opp sist sesong, og har funnet seg til rette i Premier League på en fremragende måte. Syvendeplass, tre runder før slutt, er imponerende. Spesielt mot topplagene på tabellen har Wolves imponert. Slo Arsenal 3-1 hjemme sist onsdag. Nest sist mye svakere, med 0-0 hjemme mot Brighton. Full tropp til kampen.
Vanskelig å si hva Watford legger i kampen, på veien mot FA cupfinalen på Wembley. Vi tror det blir avgjørelse og prøver HB.

Klikk her for å levere din tippekupong

4. Southampton – Bournemouth
Bournemouth i midtsjiktet på tabellen, tar reisen til Southampton og St Marys i kamp fire. Vertene ennå ikke helt sikre på ny kontrakt, selv om det skal svært mye rart til om Southampton ikke spiller Premier League fotball, når den nye sesongen sparkes i gang. 

Etter at Ralph Hasenhutti tok over lederskapet på St Marys har Southampton skuta sakte men sikkert styrt mot ny kontrakt. Med tre kamper igjen, har laget seks poeng ned til streken, som skiller nedrykk, og fortsatt spill i toppdivisjonen. Det er også klart i Southamptons favør når det gjelder målforskjell i forhold til de to andre lagene som kjemper om å unngå siste nedrykksplass (Cardiff og Brighton) Laget har dog bare vunnet ni kamper i årets serie, og er nok alt i alt ikke helt fornøyd. Hjemme lyder tallene på uvant svake 5-6-6. Siste kamp endte 1-1 borte mot Watford, mens det nest sist ble tap 1-3 mot Newcastle, også det på utebane. Tilbake i oktober ble det målløst 0-0 i det motsatte oppgjøret.   

Obafemi ute med skade, ellers full tropp. 

Bournemouth startet meget bra i sesonginnledningen, men har møtt veggen. Dog er nok sesongen å betrakte som bra, med grei ny kontrakt i Premier League. På fremmed gress har laget ikke delt poengene i noen kamper, og står med litt merkelige 5-0-12. Siste kamp endte med et meget stygt 0-1 tap hjemme, mot allerede nedrykksklare Fulham. Flott 5-0 seier borte mot Brighton nest sist. Manager Eddie Howe sliter med mye skader, og har fem – seks spillere tvilsomme inn mot denne kampen.
Vi tror Southampton tar poengene som definitivt sikrer ny kontrakt.

Gjestene har lite å spille for. 

5. Fulham – Cardiff 
Kamp fem er et meget viktig oppgjør for gjestene Cardiff, som tar turen til London fra Wales, og kamp på Craven Cottage mot Fulham. 

Fulham har ikke holdt Premier League-standard denne sesongen. Etter opprykket har klubben funnet livet i toppetasjen for tøft. Londonlaget har lenge vært klare for nedrykk, og har bare spilt inn 23 poeng av 105 mulige. Da overlever man ikke! Hjemme i hovedstaden har det blitt 5-3-9, men bare en seier ute på tur gjør fasiten bekmørk. Det har dog vært fremgang å spore i de to siste kampene som merkelig nok begge er vunnet. Først 2-0 hjemme mot Everton, før Bournemouth ble slått 1-0 borte sist. Dermed kom den første trepoengeren borte i forsøk nummer 18. Fulham tapte motsatt kamp 2-4 før jul. 

Bettinelli er skadet og spiller ikke, ellers full tropp. 

Cardiff var tippet ned av alle eksperter før sesongen. Kan meget vel innfri den lite morsomme tilliten. Laget ligger på nedrykk og det er tre poeng opp til Brighton, som er laget som må tas igjen. Seier her er trolig påkrevet om håpet om ny kontrakt skal leve videre. Cardiff har igjen Crystal Palace, og avslutter borte mot Manchester United, så dette oppgjøret nede ved Themsens bredder er en nøkkelkamp som må vinnes. Borte er dog Cardiff meget begrenset. 3-2-12 er stygge tall. Siste kamp endte med tap 0-2 hjemme mot gode Liverpool, mens det nest sist ble en fin seier borte mot Brighton med 2-0. 

Paterson, Bamba og Connolly er alle skadet og spiller ikke. 

Vi sjanser litt her, og gir Cardiff tilliten. Kampen betyr utrolig mye, og Fulham er allerede klare for nedrykk. B

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

6. Middlesbrough – Rotherham
Kamp seks bringer oss over til nivå to og Championship. Et Reading femte sist på tabellen to runder før slutt, tar turen til nord England og kamp mot Middlesbrough på Riverside. Hjemmelaget i desperat poengjakt i racet om plass seks (siste kvalikplass) på tabellen. 

Middlesbrough har ikke innfridd forventningene denne sesongen. Målsetningen var direkte opprykk. To runder før slutt er laget likt med Derby på den siste kvalikplassen for spill om opprykk til Premier League neste sesong. Merk dog at Derby som innehar denne plassen har en hengekamp. Det er derfor tvilsomt om Middlesbrough klarer dette. I så fall ingen stor sesong for Tont Pulis og hans Middlesbrough. Hjemme på Riverside ligger forklaringen. 9-6-7 på eget gress er på ingen måte opprykkstall. Laget har tatt mindre poeng hjemme enn borte. Siste kamp ga et stygt 0-3 tap borte mot Nottingham Forest på City Ground. To 1-0 seire hjemme før det mot Stoke og Hull. Middlesbrough vant motsatt oppgjør 1-0 tilbake i desember. 

Reading styrer akkurat klar av nedrykk. Ligger femte sist på tabellen, men er klare for en ny sesong på nest øverst nivå. Laget spiller mye uavgjort borte, men vinner sjelden. 2-11-9 på fremmed gress er ikke mye å slå i bordet med. Siste kamp ga greie 0-0 hjemme mot WBA. Uavgjort også nest sist med 1-1 borte mot Bristol City på Ashton Gate. 

Vi tror Middlesbrough vinner dette oppgjøret. 

7. West Bromwich – Rotherham
Rotherham tar turen til Midlands og møter WBA på The Hawthorns i Birmingham. Hjemmelaget klare for kvalikspill om opprykk. Rotherham på vei mot nedrykk. 

WBA har hatt ambisjoner om opprykk denne sesongen. Skal det lykkes, må det skje gjennom kvalikspill, hvor Aston Villa trolig blir første hinder. Et enormt Birmingham derby om det skulle inntreffe. Hjemme i Birmingham er WBA gode. 11-7-4 er greit, men kanskje litt mange poengdelinger. Siste kamp endte med svake 0-0 borte mot Reading. Seier 3-2 hjemme mot Hull i kampen før. Motsatt kamp endte med solide 4-0 til WBA. 

Rotherham rykket opp sist sesong, men har slitt på trinnet over. To kamper før fasiten skrives er det tre poeng opp til trygg grund. Millwall på plassen foran har dessuten en kamp til gode og bedre målforskjell. Alt tyder på at Rotherham vender tilbake til League One etter et Gjesteopphold på et år i Championship. Med tap i denne kampen på The Hawthorns er nedrykket et faktum. Ute på tur er Rotherham meget svake. En seier på 22 spilte, og en statistikk på 1-8-13 er stygge tall.   

Alt annet enn hjemmeseier ville overraske her. Rotherham er meget begrenset på fremmed gress. 

8. Bristol City – Derby
Derby tar turen ned fra Midlands til Bristol, og et møte med Bristol City på Ashton Gate. Begge lag med mulighet til kvalikspill om opprykk. 

Bristol City har gjort en fin sesong. Ligger et lite poeng unna den siste kvalikplassen. Laget har en hengekamp, og dermed tre igjen. Hjemme i stålbyen Bristol har City vært greie, men ikke mer. 8-8-6 er muligens noe tynt, med tanke på opprykk. Bristol City har ikke vunnet på de siste tre, og tapte 0-2 borte mot Sheffield W i siste kamp. Laget har foruten Derby igjen Millwall og Hull, begge borte. En ny sesong i Championship er nok trolig utfallet, selv om tre eventuelle seire i de tre siste fortsatt kan gi kvalikspill. Det ble 1-1 i den motsatte kampen tilbake i desember. 

Derby ankommer Sør-England og Bristol poenget foran vertene. Ligger inne på den siste kvalikplassen før denne kampen. I likhet med hjemmelaget, har også Derby tre kamper igjen. Etter denne venter Swansea borte og WBA hjemme i serieavslutningen. Frank Lampard kan med litt flyt i serieinnspurten styre Derby inn til kvalikspill, i sin første sesong som manager. Derby er svakere borte enn hjemme på Pride Park, og har notert 6-6-9 på fremmed gress. Her ligger mye av forklaringen på at et direkte opprykk ikke ble innfridd. Siste kamp ble vunnet 2-0 hjemme mot QPR, mens det nest sist ble poengdeling (2-2) borte mot Birmingham. 

Viktig kamp. Vi heller ørlite mot hjemmelaget, men dekker fult ut på det store spillet.
HU (HUB på 432 rekker spillet) 

9. Swansea – Hull
Hull reiser over landegrensen og til Wales i kamp nummer ni. Et oppgjør mot Swansea venter på Liberty Stadium. Hjemmelaget med en ørliten sjanse til å kapre den siste kvalikplassen for spill om opprykk. Bortelaget uten noe å spille for, trygt plassert i midtsjiktet på tabellen. 

Swansea ligger på plass 10 på tabellen. Laget har igjen tre kamper og det er fem poeng opp til kvalikstreken. Alt tyder på en ny sesong i Championship, selv om det fortsatt er en ørliten mulighet for opprykkspill etter serieavslutningen. Swansea har vunnet 18 kamper, og 12 av disse seirene har kommet hjemme på Liberty. 12-4-5 er greie tall, men bare seks gevinster borte, gjør trolig at drømmen om opprykk ryker. Siste kamp ble vunnet 1-0 borte mot bunnlaget Ipswich. Nest sist også seier. Da med 4-3 hjemme mot svake Rotherham. Swansea tapte motsatt kamp 2-3 to dager før jul i fjor. 

Hull radet opp seire en tid tilbake. Har vært mer tilbake til normalen den siste tiden. Ny kontrakt er forlengs sikret, og laget innehar plass 13 med to kamper igjen å spille. Det er lang vei både opp og ned på tabellen, og denne kampen betyr lite for klubben. Hull er begrensede på utebane, og har notert 6-4-12, med en bortekamp igjen. Hull tapte siste kamp 0-3 hjemme mot Sheffield United, og har tre strake tap. Tankene er nok allerede på sommeren og neste sesong. 

Kampen betyr mest for Swansea. Vi tror poengene blir igjen i Wales. H 

10. Preston – Sheffield Wednesday
Deepdale Stadium huser kamp 10 på kupongen Sheffield W reiser til bortekamp mot Preston. Begge lagene vil spille i Championship neste sesong.   

Preston har prestert omtrent som forventet denne sesongen. Ligger trygt plassert i midtsjiktet på tabellen. Hjemme har det blitt mye uavgjort, og en statistikk på 8-9-5.
Preston tapte 0-2 borte mot Wigan i siste kamp, men vant nest sist. Da med fine 4-0 mot bunnlaget Ipswich. 

Sheffield Wednesday ligger i likhet med hjemmelaget i midtsjiktet med to kamper igjen.   Laget har en ørliten sjanse til å ta den siste kvalikplassen, men det er bare teori. Dagens bortelag har 6-7-9 på fremmed gress. Laget har hatt en helt grei sesong, men det svir nok litt, å se nabo Sheffield United styre mot et comeback i Premier League. Siste kamp endte med en fin hjemmeseier 2-0 mot gode Bristol City. Det var bra også nest sist, da med 2-2 borte mot ligaleder Norwich på Carrow Road. Sheffield W vant motsatt kamp 1-0 

Åpent. Kampen betyr ikke all verden. Vi heller mot Preston, men dekker fult på det store spillet. HU (HUB på 432 rekker spillet) 

11. Birmingham – Wigan 
Wigan tar den korte turen ned til Birmingham i kamp 11. En kamp uten betydning for noen av lagene. 

Birmingham har hatt en tung sesong. Laget styrer inn til ny kontrakt, men må se begge byrivalene (WBA og Aston Villa) spille kvalik om opprykk til Premier League. Hjemme på St Andrews har Birmingham spilt mye uavgjort. 7-10-5 er bare middels bra. Laget er dog i fin form, og har ikke tapt på de siste fem spilte. Fin 3-1 seier borte mot Rotherham i siste kamp, mens det nest sist ble 2-2 hjemme mot Derby. Birmingham vant 3-0 i det motsatte oppgjøret.

Wigan ankommer Birmingham to poeng etter vertene, og på plassen bak på tabellen. I likhet med Birmingham er Wigan også sikret ny kontrakt, og kampen betyr lite. Wigan er gode hjemme, men svært begrenset på fremmed gress. Bare to trepoengere og 2-4-16 er meget stygge tall. Laget vant 2-0 hjemme mot Preston sist. Seier også nest sist. Da med meget imponerende 2-1 borte mot Leeds på Elland Road. 

Kamp uten betydning. Vi spiller HU.

12. Queens Park Rangers – Nottingham Forest
Siste kamp på kupongen fører oss tilbake til hovedstaden. På Lofthus Road tar QPR imot Nottingham Forest. I likhet med kamp 11 er også denne uten betydning.   

QPR har spilt seg opp, etter en meget svak sesonginnledning. Ny kontrakt er sikret, men plass 19 på tabellen innfrir nok overhode ikke forventningene det var til laget før sesongen startet. Bare 13 kamper er vunnet av 44 spilte. Hjemme er tallene 9-3-10. Meget svakt av normalt hjemmesterke Rangers. Laget har tapt begge de to siste. Sist 0-2 borte mot Derby. Nest sist 1-2 hjemme mot Blackburn.   

Nottingham Forest har prestert greit denne sesongen. Toget om opprykk har forlengs forlatt plattformen i Nottingham, men en plassering nærmere toppen enn bunnsjiktet er man nok greit tilfredse med i Robin Hood-traktene. Skogvokterne har slitt på fremmed gress hele sesongen, og bare notert tre gevinster ute på tur. 3-11-8 er ikke all verden. Fin 3-0 seier hjemme mot Middlesbrough i siste kamp. Tap 0-2 borte mot sterke Sheffield United nest sist. Forest tapte motsatt kamp 0-1 hjemme på City Ground.   

Kamp uten betydning. Muligens mye mål, og vi prøver HB.

96-rekkeren: 
1. Brighton - Newcastle H
2. Crystal Palace - Everton HUB
3. Watford - Wolverhampton HB
4. Southampton - Bournemouth H
5. Fulham - Cardiff B
6. Middlesbrough - Reading H
7.  West Bromwich - Rotherham H
8. Bristol - Derby HU
9. Swansea - Hull H
10. Preston - Sheffield Wednesday HU
11. Birmingham - Wigan HU
12. Queens Park Rangers - Nottingham Forest HB


432-rekkeren:
1.
 Brighton - Newcastle HU
2.
 Crystal Palace - Everton HUB
3.
 Watford - Wolverhampton HB
4.
 Southampton - Bournemouth H
5.
 Fulham - Cardiff B
6.
 Middlesbrough - Reading H
7.
 West Bromwich - Rotherham H
8.
 Bristol - Derby HUB
9.
 Swansea - Hull H
10.
 Preston - Sheffield Wednesday HUB
11.
 Birmingham - Wigan HU
12.
 Queens Park Rangers - Nottingham Forest HB

Klikk her for å levere din tippekupong

Kommentarer til denne saken