Gå til sidens hovedinnhold

Sverige trenger et mirakel for å nå semifinale i håndball-VM

Artikkelen er over 1 år gammel

En mirakuløs opphenting av Sverige mot Spania ga ett poeng og håp om semifinale. Tirsdag må det bli storseier mot Romania.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips: Vi har oddstips på 19 av tirsdagens kamper

Oddstips Champions League: Lyon spilles til herlig odds

Oddstips Champions League: Målmaskinen Braut Haaland kan bli historisk mot Liverpool

Oddstips Champions League: Liverpool innfrir i skjebnekampen

Oddstips håndball-VM: Sverige trenger et mirakel for å nå semifinale i håndball-VM

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et fyldig langoddsprogram denne tirsdagen. Det spilles åtte kamper i den siste runden i gruppespillet i Champions League. Høydepunktet er uten tvil kampen mellom RB Salzburg og Liverpool, hvor de regjerende Champions League-mesterne står i fare for å ryke ut av turneringen. Det er også seks kamper fra Championship i England. I tillegg er det kamper fra både FA-cupen, EFL Trophy og National League. På ishockeyfronten er det flere kamper fra Champions League, og natt til onsdag spilles det hele tolv kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Sverige - Romania over/under 52,5 mål - over 1,85 (spillestopp kl 12.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Håndball-VM. Helt makaløs opphenting av Sverige i kampen mot Spania søndag. Etter 41 minutter ledet Spania 21-12, men etter en mirakuløs opphenting fikset Sverige 28-28. Superstjernen Isabella Gulden hadde ikke sin beste dag og scoret kun to mål.Inn på arenaen steg Mikaela Messing med sine åtte mål. Det betyr at håpet for svensk semifinale fortsatt lever. Sverige står med 3 poeng, mens Russland har seks, Spania fem og Montenegro fire. Spania har en overkommelig kamp mot Japan tirsdag og vinner den, blir målforskjellen avgjørende dersom Sverige vinner mot Romania og Montenegro, i tillegg til at Russland slår Spania. Før tirsdagens kamper har Spania 16 mål bedre målforskjell enn Sverige. Ergo må Sverige ikke bare vinne, de må også vinne stort.

Husk Lotto på lørdag! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Romania tapte med 15 mål mot Spania i gruppespillet og de står uten poeng i gruppa etter å ha tapt 18-27 for Russland søndag. Romania kan således ikke nå semifinalen og superstjernen Cristina Beagu er neppe med mot Sverige.

Det ligger til rette for en målrik kamp dette og når Norsk Tipping har valgt å sette linjen på over/under 52.5 synes vi 1,85 på at det ender over 52,5 mål er et fint alternativ.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken