Gratis bading til alle VM-frivillige

Håkon Egeberg Johansen, daglig leder i AdO Arena, tilbyr de frivillige under Sykkel-VM gratis bading.

Håkon Egeberg Johansen, daglig leder i AdO Arena, tilbyr de frivillige under Sykkel-VM gratis bading. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

AdO Arena og Bergen kommune spanderer på frivillige, parkeringsvakter og politibetjenter. Resten av byen betaler halv pris under mesterskapet.

DEL

– Vi er veldig takknemlig for alle de frivillige som stiller opp under VM-arrangementet. Derfor ønsker vi å gi dem et godt tilbud, sier Pål Hafstad Thorsen, idrettsbyråd i kommunen. 

Sammen med AdO Arena tilbyr Bergen kommune fri tilgang til badeanlegget for de rundt 1600 frivillige under mesterskapet.

Alle politifolk og parkeringsvakter som jobber med sykkel-VM får også gratis adgang.

Utvider åpningstidene

– Vi er kjempefornøyd med denne muligheten. Det er også et fint velferdstilbud til alle de polititjenestemennene som kommer fra andre deler av landet for å bistå oss under VM, sier Gisle Antun, assisterende prosjektleder for Vest politidistrikts planlegging til Sykkel- VM.

Antun forteller at politiet fikk nyss om tilbudet gjennom noen av dem som skal jobbe som frivillige under VM.

– Når vi hørte om det gikk vi i dialog med AdO og kommunen for å spørre om vi kunne få til en tilsvarende løsning for våre mannskaper. Det fikk vi og det er vi veldig glad for, sier han. 

Resten av byens befolkning kan bade til halv pris så lenge mesterskapet varer.

– Åpningstidene blir utvidet under mesterskapet. Det blir fullt trøkk med 18 timers åpningstid fra 06–24 på hverdagene og fra 10–21 i helgene, sier Håkon Egeberg Johansen, daglig leder for AdO Arena.

– Det kan bli bra med trøkk hos dere under Sykkel-VM når så mange blir tilbudt gratis svømming og halv pris?

– Ja, det tror vi. Kanskje ryker den gamle rekorden på 2000 gjester på en dag. Men vi håper det blir litt roligere, både for gjestene og vår egen del. Det er nok ganske væravhengig, påpeker Johansen.

Idrettsbyråd Pål Hafstad Thorsen sier Bergen Kommune vil vise sin takknemlighet ovenfor de frivillige med å tilby gratis bading.

Idrettsbyråd Pål Hafstad Thorsen sier Bergen Kommune vil vise sin takknemlighet ovenfor de frivillige med å tilby gratis bading. Foto:

Artikkeltags