Etter 1-5 i serieavslutningen, og ikke minst ranet i Stavanger i fjor vår, var det deilig å få en slags revansje og takk for sist! I sistnevnte kamp ble vi snytt for minst tre straffespark og et rødt kort til Tommy Høiland. Siddisene utmerket seg også i den kampen med grisespill og publikums påskeegg-kasting da vi jaget utigningen. Legg også til Veton Berisha som klarte å grine seg til Stavanger etter fjorårssesongen.

Da var det i grunn "karma" at de denne gang selv antagelig ble snytt for minst ett straffespark - til forveksling likt et av dem vi ble snytt for i fjor, at det denne gang var vi som tok ledelsen mot spillets gang, og at nettopp Tommy Høiland (som altså skulle vært utvist i fjor) bommet på sitt arrogante og fjollete Panenka-forsøk fra ellevemeteren. Greit å sette dem på plass! Te pass te di!

Nå har vi sanket seks poeng på de to første serierundene for første gang siden 2011. Vi scoret tre mål i en seriekamp for første gang siden 1. september i fjor. Og ikke minst; vi scoret mer enn to mål i en hjemmekamp i serien for første gang siden 2018!

Men vi har ingen grunn til å ta av. Selv om vi i grunn vant fortjent både på onsdag og på søndag, så var vi ikke veldig gode i noen av disse kampene. Vi hadde marginene med oss med et veldig sent seiersmål i Haugesund, og vi var forferdelige i første omgang mot Viking. Da kunne vi fort ligget under til pause. Ikke minst på grunn av straffesparket Stavanger-laget antagelig skulle hatt. Da kunne det blitt en helt annen kamp, som det heter.

Imidlertid har vi reist oss og avsluttet godt i begge kampene. Vi må ta med oss den selvtilliten som full pott, effektivitet og medgjørlige marginer bør gi oss. Men samtidig finne balansegangen og unngå å tro at vi er bedre enn vi er. Vi har mye å jobbe med ennå. Spesielt offensivt. (Nei jeg mener ikke at tre mål er for lite). Tabelljumbo Aalesund, med to strake tap og 3-11 i målforskjell, er neste motstander. Det er en klassisk Brann-felle. De vil være revansjesugne, og de må tas på fullt alvor selv om de ligger der de ligger. Det er kun det som er godt nok, skal vi ta ytterligere tre poeng i den kampen. Vi kan ikke hvile eller leke oss til ny seier. Men spiller vi på vårt beste, skal det være en god mulighet for en ny trepoenger.

Det er for øvrig betenkelig at vi allerede har fått syv gule kort og to (skulle antagelig vært tre) straffespark mot oss!

-

Kampen:

Siden sist hadde vi gjort to endringer i startoppstillingen. Begge i forsvaret. Bismar Acosta var kommet inn for Vegard Forren i midtforsvaret. Og der Petter Strand på onsdag overraskende nok ikke startet, var han på søndag tvert imot overraskelsen i oppstillingen. Denne gang startet han - det var gjerne ikke så uventet, men han var plassert på backplassen de fleste vel regnet med ville gå til Gilli Rólantsson i Taijo Tenistes fravær. Færøyingen hadde jo spilt en del der på forsesongen.

Det begynte forferdelig svakt for vår del. Viking var dominerende i starten, og fikk blant annet fem cornere før det var gått syv minutter! Brann slet med å komme seg over midten.

Etter et kvarter klarte vi faktisk å nærme oss sekstenmteren!!! Tenke seg til!

Men siddisene fortsatte å dominere spillet. Det meste skjedde på vår halvdel. Selv hadde vi omtrent ingenting å by på offensivt i den første omgangen. Det var slapt og de røde virket å være fullstendig i villrede. Dette var akkurat som Brann i fjor. Ingenting var forbedret. Jeg tenkte at Lars Arne Nilsen kunne være glad det bare var 200 til stede, ellers ville han nok fått høre det.

Og etter 26 minutter ble siddisene muligens snytt for straffespark da Ali Ahamanda tilsynelatende traff hodet til Even Østensen da han var utenfor femmeteren og bokset. I så fall har vi fått "tilbakebetalt" ett av de tre ellevemetersparkene vi ble snytt for i Stavanger i fjor. Faktisk var jo et av dem i en lignende situasjon!

Etter drøye halvtimen kom vi på noe så sjeldent som en direkte kontring. Daouda Bamba flikket videre til Gilbert Koomson som skjøt fra skrått hold, men Iven Austbø fikk en hånd på skuddet.

Brann kom uansett mer med i kampen ut over i omgangen, men fremdeles uten å skape så veldig mye.

Lagene gikk til pause med 0-0, men siddisene hadde vært klart best og var også muligens snytt for straffe. Dog hadde heller ikke rogalendingene skapt veldig mange store sjanser. Det var likevel altfor dårlig det Brann hadde prestert.

Etter pause ble det raskt tydelig at Brann ikke hadde tenkt å gjenta den dårlige første omgangen. Det hadde jo vært ganske tåpelig å gå inn for en reprise.

Og allerede seks minutter etter pause ga det resultater da Kristoffer Barmen vant ballen tolv meter inne på egen halvdel, og måkte frem mot Daouda Bamba som fra 21 meter lobbet over Iven Austbø og i mål. 1-0 og en på dette tidspunkt noe ufortjent ledelse til oss.

Etter 55 minutter ville Viking ha straffe igjen, da Bismar Acosta så ut til å tråkke på foten til Even Østensen inne i Brann-feltet. Kanskje straffe, kanskje ikke. Dommeren mente "ikke".

En drøy time var gått da det var tid for 2-0. Vi kombinerte fint på venstresiden. Ruben Kristiansen stormet frem nedover sidelinjen, mens motstander back lå igjen som en flekk. Ruben var med og spelte for tre, før han - med sting selvsagt - la inn til Gilbert Koomson som på direkten skjøt borte ved venstre stolpe og i mål! Fint angrep og 2-0 til oss!

Her hadde ting jaggu snudd seg! Fra en rævva første omgang til et helt annet Brann-lag og 2-0 drøye kvarteret etter pause og Antibac-innsmøring.

Noen minutter senere hadde Robert Taylor et godt og hardt skudd fra skrått hold, etter et pent angrep på venstresiden. Austbø stod i veien for det.

Med tyve minutter igjen gjorde vi et trippelbytte: Erlend Hustad, Fredrik Haugen og Gilli Rólantsson kom inn for Daouda Bamba, Kristoffer Barmen og Gilbert Koomson.

Kvarteret før slutt fikk innbytter Erlend Hustad en grei mulighet etter et fremspill fra innbytter Fredrik Haugen. Men skuddet gikk rett på Vikings keeper.

Et par minutter senere fikk siddisene straffesparket sitt da Ali Ahamada felte Tommy Høiland.

Forbasket også! Nå som kampen hadde sett ut til å gå vår vei, og alt og det!

Høiland ville ta ellevemetersparket selv. Han ble forsøkt distrahert med kvikke tilrop og spydigheter fra de ekko-vennlige tribunene, og det var nok dette som fikk ham til å ville tøffe seg med en fjollete "Panenka". Han så vel for seg at han skulle le både sist og best, den fjompen. Men det er ganske vågalt med den slags fiksfakserier når man MÅ ha mål. Ekstra pinlig hvis man da også bommer. Og det gjorde Høiland. Panenka-forsøket var patetisk og Ahamada reddet enkelt.

Skadefryd...

Seks minutter før slutt fikk Viking og Høiland en ny stor mulighet, men avslutningen fra seks meter gikk rett i Daniel Pedersen.

Vi var imidlertid ikke ferdige for kvelden. Etter å ha blitt presset litt lavt i sluttminuttene, fikk vi en kontringsmulighet da desperate Viking tømte seg bak. Ruben Kristiansen og Fredrik Haugen sørget for at Erlend Hustad kunne løpe alene over hele Vikings banehalvdel og sette inn 3-0 i Stadion-debuten via Iven Austbøs hansker.

Dermed var det avgjort! Vi vant 3-0 etter en god andre omgang, og står nå med full pott etter to serierunder for første gang siden 2011.

(Fortsetter under bildet)

Rim og regler:

*

Staddaen var tom

Og det var ganske tamt der inne

Ville lagets hjemmefordel

rett og slett forsvinne?

Kanskje ikke ulempen

i grunnen var så stor?

For kamper uten stemning

ble vi vante med i fjor

*

Det startet veldig svakt

Ja hele første var jo boss

Viking dominerte

Det var jaggu slapt av oss

Vi kom oss knapt nær målet

Her var mye å forandre

Men pausen gjorde underverk

Det løsnet jo i andre

*

Og Bamba scoret først,

da deres keeper plukket bær

Litegranne heldig

at vi ledet 1-0 der

Viking sku hatt straffespark

i første, ja så visst

I fjor sku vi hatt tre mot dem,

DET var takk for sist!

*

Gilbert økte på,

og helt ved stolpen gikk den inn

bommet Tommy Høiland

Panenka-straffen sin

Og alt gikk rette veien

det var karma fra i fjor

Vi viste etter hvert

at Brann er fortsatt storebror

*

Men to var ikke nok

Og Erlend Hustad fikset det

overtid, et kontringsgrep

Og dermed ble det tre

Med seks poeng av seks

så reiser Brann til Ålesund

Men ta dem nå på alvor

selv om de er helt på bunn!

(Fortsetter under bildet)Publikum:

En del klubber har gitt deler av de 200 billettene til supportergjengen, en del til sponsorer og en del til vanlige sesongkortinnehavere. Brann valgte å ikke prioritere noen spesielle grupper, og fordele de 200 billettene ut fra ren trekning. For såvidt det mest rettferdige. Men voldsomt mye stemning og verbal støtte til hjemmelaget, blir det jo ikke da.

I rettferdighetens navn skal det sies at de 200 tilfeldig utvalgte partoutkortinnehaverne gjorde en helt grei innsats til "vanlig sittepublikum" å være. Det virket som folk forstod at de selv måtte gjøre jobben i Bataljonens fravær. Men det er jo klart at det på ingen måte blir 90 minutter med sammenhengende synging uten supportergjengen. Og det var jo begrenset hvor mye trøkk det kunne bli når vi var så få. Det var uansett en merkelig opplevelse.

---

Kuriosa

* Brann har som kjent full pott etter to runder. Forrige gang Brann tok seks poeng på de to første kampene i Eliteserien, var i 2011 da vi slo Rosenborg 2-1 hjemme og Lillestrøm 4-1 borte. Forrige gang Brann i det hele tatt tok fire poeng på de to første kampene i Eliteserien, var i 2018 da vi slo Glimt 2-0 hjemme og spilte 1-1 borte mot Godset.

* Forrige gang vi scoret tre mål i en seriekamp, var 1 .september da vi slo Lillestrøm 3-1 på Åråsen. I mellomtiden spilte vi elleve uten å klare det. På Stadion var forrige gang med tre scoringer den 4. november 2018 da vi slo Godset 3-1. Altså seksten strake uten å klare det.

* Forrige gang vi vant med tre mål i en seriekamp, var 4. august da vi slo Ranheim 3-0 borte. I mellomtiden spilte vi 14 uten å klare det. På Stadion var forrige gang 6. august 2018 da vi slo Start 4-1. Altså 22 uten å klare det.

* Brann har nå, naturligvis, to seire på rad i serien. Forrige gang Brann fikk to seire på rad i serien, var 21. juli da vi slo Stabæk 2-1 hjemme, og 4. august da vi slo Ranheim 3-0 borte. I mellomtiden hadde vi spilt 14 seriekamper uten å klare to seire på rad. Dette var også forrige gang vi fikk minst fire poeng over to seriekamper.

* Vi unngikk å få to strake hjemmetap i serien. Sist Brann fikk to hjemmetap på rad i serien, var 29. september 2017 da vi tapte 0-4 for Kristiansund og 22. oktober 2017 da vi tapte 0-3 for Rosenborg, og vi slapp altså unna dette igjen.

* Brann har scoret i tre seriekamper på rad. Sist vi ikke scoret i serien, var da vi tapte 0-6 borte for Godset 24. november. Forrige gang Brann scoret i tre seriekamper på rad, var fra 21. juli til 1. september da vi scoret i fem på rad. I mellomtiden hadde vi spilt elleve seriekamper uten å score i tre på rad.

* Brann har scoret i fire seriekamper på rad på Stadion. Sist vi ikke scoret på Stadion, var da vi spilte 0-0 mot Molde 6. oktober. Forrige gang vi scoret i fire strake hjemmekamper i serien, var da vi scoret i de åtte siste i 2018 og tre første i 2019 - altså i elleve på rad.

* Brann hadde før søndag sluppet inn mål i tre seriekamper på rad. Forrige gang vi holdt nullen, var da vi slo Odd 1-0 på Stadion 8. november.

-

Brann mot Viking i serien:

I Bergen: 57 k 25-15-17 og 95-78 i målforskjell.

I Stavanger: 56 k 10-11-35 og 60-113 i målforskjell.

Totalt: 113 k 35-26-52 og 155-191 i målforskjell.

* Brann hadde før søndag tapt begge de to siste seriekampene mot Viking. Forrige poengfangst mot dem, var da vi slo dem 4-2 i Stavanger 20. august 2017.

* Brann hadde før søndag spilt fire hjemmekamper på rad mot Viking i serien, uten å vinne (0-2-2). Forrige seier mot dem i serien på Stadion, var da vi vant 2-0 20. april 2013.

* Brann har scoret i de fem siste seriekampene mot Viking. Sist vi ikke scoret mot dem, var da vi spilte 0-0 på Stadion 10. september 2016. Dette var også forrige gang vi holdt nullen bak mot dem, noe vi altså gjentok på søndag.

* Brann har scoret i de tre siste seriekampene mot Viking på Stadion. Sist vi ikke scoret mot dem hjemme, var i 2016 da vi spilte 0-0. Dette var også første gang vi holdt nullen mot dem på Stadda i serien, etter nevnte kamp.

* Sist vi scoret så mange mål mot Viking, var da vi slo dem 4-2 i Stavanger 20. august 2017. På Stadion var sist gang 3. august 2011 da vi vant 3-2.

* Dette var vår største seier over Viking i serien siden vi slo dem 5-2 i siste hjemmekamp 2007.

(Fortsetter under bildet)

Hendelsene:

03:45: Viking har åpnet kampen best, men uten å komme til avslutninger.

05:50 - Viking: Siddisene får sin fjerde corner på rappen!

06:30 - Viking: Endelig kommer vi oss ut av feltet på den fjerde corneren.

06:55 - Viking: Men neida. Der fikk de jaggu meg corner nummer FEM!

07:35 - Viking: Corneren slås fra deres venstreside og på nærmeste header Fredrik Torsteinbø utenfor motsatt stolpe fra vel syv meters skrått hold. Viljar Vevatne var heldivis for kort der.

Det hadde vært en forferdelig start for vår del.

10:10 - Brann: Robert Taylor med et frispark fra vel ti meter fra sidelinjen. Det svinger inn i feltet og går faktisk så langt inn at keeper Iven Austbø må strekke seg for å nå det. Men sistnevnte har god kontroll.

17:05 - Viking: Siddisene er på ferde igjen når Zymer Bytyqi legger inn fra deres høyre side, men de kommer ikke til avslutning og vi får ryddet opp.

17:53 - Viking: Johnny Furdal sender ut til Veton Berisha som legger inn fra deres venstre side. Heldigvis avvinkes han for offside. Reprisene viste at det var hårfint.

18:42 - Viking: Og de blå kommer igjen. Petter Strand, som for anledningen er høyreback, mister ballen til Even Østensen. Han trekker innover mot midten og skyter fra femten meter med tre Brann-spillere på seg. Skuddet er heldigvis svakt og går tre meter utenfor.

21:45 - Brann: Daniel Pedersen skyter fra 27-28 meters skrått hold. Det går høyt over.

25:57 - Viking: Bytyqi legger inn fra deres høyre side. Ahamada går i duell mot Østensen utenfor femmeteren og ballen går over mål. Reprisene viser at Ahamada treffer hodet til Viking-vingen og at siddisene muligens skulle hatt straffe.

31:47 - Brann: Vi kontrer, Daouda Bamba flikker videre til Gilbert Koomson som har Vevatne på seg når han stormer over Vikings halvdel og kommer til avslutning fra 14-15 meters skrått hold. Austbø får en hånd på skuddet. Viking får klarert til corner. Uansett vår første avslutning i feltet, etter at Viking hadde hatt tre.

32:22 - Brann: Ruben Kristiansen forsøker seg fra 24 meter etter corneren, men det blokkeres.

34:47 - Brann: Taylor kommer inn i feltet på høyresiden og har Bamba med seg foran blank kasse, men Vevatne blokkerer innlegget.

41:11 - Brann: Daniel Pedersen slår pent inn i feltet hvor en feilvendt Bamba tar ballen like pent ned, men klarer ikke å få til et skudd når han snur seg ved femmeteren. Ballen går inn til Austbø.

45:00 + 0:57: Ahamada ute på 30 meter fra mål og ordner opp, med to Brann- og to Viking-spillere bak seg!

45:00 + 1:45 - Brann: Bamba skyter fra 25 meter, men ballen blir ikke noe problem å redde for Austbø.

45:00 + 2:02: Pause. 0-0 og 3-1 til Viking i angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

48:46 - Brann: Pedersen med et innlegg mot Barmen og Bamba, men Austbø kommer ut på femmeteren og bokser vekk. Frispark får sistnevnte også.

50:11 - Brann: Koomson forsøker å få straffe ved å overspille når han får et innlegg fra Barmen. Det så i hvert fall overdrevent ut.

50:57 - 1-0, SCORING BRANN; DAOUDA BAMBA: Austbø skyter ut og Barmen vinner ballen tolv meter inne på egen halvdel. Han måker fremover mot Bamba som er raskere enn Runar Hove, Austbø kommer ut og rygger litt igjen, og fra 21 meter lobber Bamba over Austbø som står omtrent på elleve. 1-0 til oss. Ikke veldig fortjent, men like gøy for det!

52:35 - Brann: Vevatne mister til Koomson, ballen går til Bamba som velger å avslutte fra vel 40 meter. Men avslutningen er elendig og triller rett på Austbø som er 25 meter fra eget mål. Austbø er imidlertid også elendig, og ballen går under ham og mot mål. Dessverre ikke fort nok og Austbø når den igjen uten problemer.

55:22 - Viking: Østensen går veldig lett i bakken i duell med Acosta inne i Brann-feltet. Dommer Tommy Skjerven mener det ikke er noe denne gangen heller. Reprisene viser at Acosta tilsynelatende tråkker Østensen på foten.

56:00 -> bytte Viking: Tommy Høiland inn for Zymer Bytyqi.

58:39 - Brann: Barmen mottar en dårlig Viking-klarering og skyter på direkten fra 17-18 meter. Han får et dårlig treff og ballen spretter inn til Austbø.

60:05 - Viking: Løkberg slår godt frem mot Ylldren Ibrahimaj, men ballen blir heldigvis for lang for ham og går inn til Ahamada.

60:38 - 2-0, SCORING BRANN; GILBERT KOOMSON: Vi kombinerer på venstresiden og Ruben Kristiansen stormer frem nedover sidelinjen. Han legger lavt inn på tvers hvor han finner umarkerte Koomson som skyter på direkten fra elleve meters noe skrått hold. Ballen går inn ved nærmeste stolpe. 2-0!

62:36: Ahamada kommer ut og snapper et Viking-innkast!

62:58 - Brann: Vi angriper fint på venstresiden igjen, og det hele avslutter med at Taylor skyter fra rett utenfor sekstenmeterhjørnet. Skuddet er hardt og Austbø klarer ikke å holde det selv om det går rett på ham.

66:24 - Brann: Ordagic kommer seg til dødlinjen og femmeteren. Han har fire rødkledde med seg i bedre posisjon, men velger å avslutte selv fra død vinkel. Det går via Vevatne og i nettveggen til corner.

67:07 - Brann: Ordagic skyter fra 23 meters skrått hold. Det går høyt over.

67:24 -> bytte Viking: Sebastian Sebulonsen inn for Johnny Furdal.

67:36 -> bytte Viking: Harald Tangen inn for Even Østensen.

68:25 - Viking: Ibrahimaj slår et høyt frispark inn i feltet. Hove header inn foran mål, men Acosta hindrer at ballen når frem til Høiland på femmeteren.

68:45 - gult kort, Viking: Viljar Vevatne for en sein takling på Barmen.

69:30 -> bytte Brann: Erlend Hustad inn for Daouda Bamba

69:33 -> bytte Brann: Fredrik Haugen inn for Kristoffer Barmen

69:48 -> bytte Brann: Gilli Rólantsson inn for Gilbert Koomson

71:23 - gult kort, Brann: Daniel Pedersen for en tøff takling på Sebulonsen.

73:11 -> bytte Brann: Christian Eggen Rismark inn for Ole Martin Kolskogen.

74:46 - Brann: Haugen spiller Hustad pent frem på venstresiden. Sistnevnte kommer til avslutning noen meter utenfor femmeterhjørnet, men rett på Austbø.

77:00 - Brann: Adrian Pereira med et lavt og skummelt innlegg fra dødlinjen, men Eggen Rismark klarerer til corner.

77:45 - Viking: Siddisene får straffe når Ahamada feller Høiland som er igjennom.

77:51 - gult kort, Brann: Ali Ahamada for fellingen av Høiland.

78:40 - Viking: Høiland med et talentløst Panenka-forsøk. Ahamada redder enkelt.

80:15 -> bytte Viking: Joe Bell inn for Kristoffer Løkberg.

80:20 -> bytte Viking: Jefferson De Souza inn for Ylldren Ibrahimai

82:10 - Brann: Haugen med et nydelig frispark-innlegg hvor Hustad dukker opp bakerste, bak Vikings forsvarere, og klinker til på direkten fra åtte-ni meters skrått hold. Det går såvidt utenfor lengste stolpe.

84:09 - Viking: De Souza kommer seg forbi Gilli og til innlegg fra dødlinjen. Fra skrått hold rett utenfor femmeteren skyter Høiland, men rett i Pedersen.

86:19 -> bytte Brann: Marcus Mehnert inn for Robert Taylor.

86:35 - Brann: Ordagic slår mot Pedersen på bakerste stolpe, men det blir for høyt til at sistnevnte får til en skikkelig heading. Ballen går langt utenfor.

86:55 - gult kort, Viking: Tommy Høiland for en sein takling på Pedersen.

90:00 + 3:36 - 3-0, SCORING BRANN; ERLEND HUSTAD: Brann kontrer på ti sekunder fra egen sekstenmeter. Det begynner med at Ruben Kristiansen header vekk et innlegg fra Austbø(!). Haugen sender videre til Hustad som er selvsagt er onside på egen banehalvdel. Hustad kommer alene med Austbø som rygger og rygger, og så avslutter han fra 14 meter idét han blir tatt igjen av Joe Bell. Avslutningen går via keepers hanske og inn ved høyre stolpe.

90:00 + 4:30 - gult kort, Brann: Erlend Hustad for å rive av seg trøyen.

90:00 + 5:22: Kampen er slutt. Vi har vunnet 3-0 etter at jeg har regnet meg frem til 6-4 til oss i angrep med avslutninger i feltet.

---

--

Kampfakta:

Brann – Viking 3–0 (0–0)

Eliteserien menn, 2. serierunde. Stadion. 200 tilskuere. Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger. Gult kort: Daniel Pedersen, Ali Ahamada og Erlend Hustad, Brann. Viljar Vevatne, Tommy Høiland, Viking.

Mål: 1-0: Daouda Bamba (50:57), 2-0: Gilbert Koomson (60:38), 3-0: Erlend Hustad (90:00+3:36).

Brann (4-3-3): Ali Ahamada – Petter Strand, Ole Martin Kolskogen (Christian Eggen Rismark fra 74.), Bismar Acosta, Ruben Kristiansen – Amer Ordagic, Daniel Pedersen, Kristoffer Barmen (Fredrik Haugen fra 70.) – Gilbert Koomson (Gilli Rólantsson fra 70.), Daouda Bamba (Erlend Hustad fra 70.), Robert Taylor (Marcus Mehnert fra 87.).

Viking (4-3-3): Iven Austbø – Fredrik Torsteinbø, Runar Hove, Viljar Vevatne, Adrian Pereira – Johnny Furdal (Sebastian Sebulonsen fra 68.), Kristoffer Løkberg (Joe Bell fra 81.), Ylldren Ibrahimaj (Jefferson fra 81.) – Zymer Bytyqi (Tommy Høiland fra 57.), Veton Berisha, Even Østensen (Harald Tangen fra 68.).

---

Kampstatistikk:

Sjanser: 8-3 til Brann (VG Live), 7-2 til Brann (BT)

Avslutninger: 12-4 til Brann (NTB og VG Live)

Avslutninger på mål: 7-1 til Brann (NTB og VG Live)

Avslutninger i feltet: 6-4 til Brann (mine tall). 1. omg.: 3-1 til Viking. 2. omg.: 5-1 til oss.

Ballbesittelse: 52 % til Brann (NTB).

--

Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

VG

VG Live

Dagbladet

TV2

Brann.no

Vikings hjemmeside