Tirsdag kveld yret det av festglade mennesker i Bergen. Over 23.000 mennesker var på konsert på Koengen, hvor blant annet superstjernen Post Malone opptrådte.

En av dem var artist og realityprofil Adrian Sellevoll.

Artisten, som også er kjent fra realityprogrammet «Ex on the Beach», delte først bilder av konserten på Koengen, hvor han tilsynelatende koste seg med venner. Senere la han ut bilder av at han var på baren til Bergen Børs hotell.

Onsdag formiddag delte han så et bilde fra sykehussengen, hvor han er hardt skadet.

Det renner blod fra munnen, kjeven ser kraftig forslått ut og han har kutt på overkroppen.

Til bildet skriver han «Jeg har det bra i gode hender. Takk gud for at jeg er så heldig.»

– Traff kaien med hodet først

I en oppdatering onsdag kveld, legger Sellevoll ut et nytt bilde på Instagram-story. Her forteller han hva som har skjedd.

Det var under et forsøk på nattbading at det gikk riktig galt for artisten. Idet han skulle hoppe fra taket på Skur 5 ved Bryggen, sklei han fordi han var våt fra et tidligere stup.

– Jeg traff kaien med hodet først!, skriver 24-åringen.

Når BA kontakter Sellevoll onsdag kveld, forteller han at han nettopp har kommet ut fra operasjon. Han er tydelig medtatt.

Bergenseren skal ha pådratt seg flere alvorlige skader: Brudd i nakken, tre brudd i kjeven, og mindre sår og skader overalt.

Video på sosiale medier

BA omtalte fallet tidlig onsdag morgen, før det var kjent at det var Sellevoll som var den uheldige mannen. Da fortalte politiet at flere skal ha hoppet før 24-åringen.

Han havnet i vannet etter fallet, men ble raskt tatt opp av folk på stedet. Han ble så fraktet til Haukeland sykehus, hvor han fortsatt er onsdag kveld.

En video av det heftige fallet verserer på sosiale medier. Den viser hvordan Sellevoll sklir og kommer helt skeivt ut, før hodet treffer kaikanten med et smell.

«Nei, nei, nei» kan man høre noen si på slutten av det korte, men dramatiske klippet.

Politiet har opprettet en undersøkelsessak etter ulykken. Sellevoll selv priser seg lykkelig for at det ikke gikk verre.

– Jeg var jævlig heldig. Pass på hverandre og ikke gjør dumme valg som potensielt kan ødelegge for resten av ditt liv, avslutter han på Instagram.