Spill av podden i vinduet nederst.

For Fredrik Haugen var en av de nærmeste ute på banen da Brann-profilen Carl-Erik «Calle» Torp falt livløs om med hjertestans på Fosshaugane i 2011. Akkurat som Danmarks stjerne Christian Eriksen gjorde det i Parken lørdag.

– Utrolig ubehagelig! Jeg så kampen lørdag, og da det skjedde fikk jeg skikkelig flashback til Calles hjertestans. Det var veldig likt, og helt surrealistisk, sier Haugen.

Torp reddet livet, men han måtte legge skoene på hyllen. Det ser også ut til å gå bra med Eriksen, men hvordan går det egentlig med Haugen? Han reiste da ikke til Kypros for å slite benken?!

– Nei, nå må vi se å få restartet skikkelig, sier Haugen som kun fikk ni innhopp og ingen kamper fra start i AEK Larnaca i vår. Og før det hadde det vært både korona og skader i Brann.

Heller ikke i gamleklubben har det vært sving på sakene i vår, og Haugen er like spent som alle andre på om Brann klarer å redde plassen.

– De har i hvert fall fått skikk på forsvaret, men i Sarpsborg-kampen var det vel egentlig tilbake til LAN-fotball, påpeker fyllingsdølen.

Press play, og kos deg!