Tertnes mister sentral spiller

Birgitte Karlsen Hagen forlater Tertnes til fordel for danske Silkeborg-Voel. Der skal hun spille sammen med tidligere Tertnes-stjerne Stine Skogrand.

Birgitte Karlsen Hagen forlater Tertnes til fordel for danske Silkeborg-Voel. Der skal hun spille sammen med tidligere Tertnes-stjerne Stine Skogrand. Foto:

Birgitte Karlsen Hagen (23) er klar for den danske eliteserieklubben Silkeborg-Voel. Her blir hun gjenforent med sin tidligere lagvenninne Stine Skogrand.

DEL

Vi gir deg alt om hvordan valget påvirker deg - KUN 5 kr for 5 uker

Med ett år igjen av kontrakten med Tertnes blir Birgitte Karlsen Hagen kjøpt ut etter en kontraktsklausul som innebar at hun kunne gå til en utenlandsk klubb, skriver Tertnes i en pressemelding.

– Det er selvsagt gledelig at Tertnes nok en gang har utviklet unge spillere til å bli attraktive for utenlandske klubber, men for Tertnes er det synd å miste en av våre beste spillere, spesielt i denne perioden med oppkjøring til neste sesong, og det vil bli vanskelig å finne en erstatter av samme kaliber, melder klubben.

– Jeg drar til Silkeborg-Voel for å utvikle meg som håndballspiller og som person. Jeg har hatt noen gode år i Tertnes og føler nå at jeg er klar for å ta steget videre. Jeg håper å bidra både på og utenfor banen med godt humør og masse treningsvilje. Jeg gleder meg til å komme i gang med forberedelsene til den nye sesongen og til å lære alle i Silkeborg-Voel å kjenne, sier Hagen til sin nye klubbs hjemmeside.

Artikkeltags