Tertnes mister sentral spiller

Birgitte Karlsen Hagen forlater Tertnes til fordel for danske Silkeborg-Voel. Der skal hun spille sammen med tidligere Tertnes-stjerne Stine Skogrand.

Birgitte Karlsen Hagen forlater Tertnes til fordel for danske Silkeborg-Voel. Der skal hun spille sammen med tidligere Tertnes-stjerne Stine Skogrand. Foto:

Birgitte Karlsen Hagen (23) er klar for den danske eliteserieklubben Silkeborg-Voel. Her blir hun gjenforent med sin tidligere lagvenninne Stine Skogrand.

DEL

Med ett år igjen av kontrakten med Tertnes blir Birgitte Karlsen Hagen kjøpt ut etter en kontraktsklausul som innebar at hun kunne gå til en utenlandsk klubb, skriver Tertnes i en pressemelding.

– Det er selvsagt gledelig at Tertnes nok en gang har utviklet unge spillere til å bli attraktive for utenlandske klubber, men for Tertnes er det synd å miste en av våre beste spillere, spesielt i denne perioden med oppkjøring til neste sesong, og det vil bli vanskelig å finne en erstatter av samme kaliber, melder klubben.

– Jeg drar til Silkeborg-Voel for å utvikle meg som håndballspiller og som person. Jeg har hatt noen gode år i Tertnes og føler nå at jeg er klar for å ta steget videre. Jeg håper å bidra både på og utenfor banen med godt humør og masse treningsvilje. Jeg gleder meg til å komme i gang med forberedelsene til den nye sesongen og til å lære alle i Silkeborg-Voel å kjenne, sier Hagen til sin nye klubbs hjemmeside.

Artikkeltags