Marius André Langø (23) fra Florø er så misfornøyd med Tesla-verkstedet på Kokstad at han har lagt ut bilen sin for salg. På Finn.no lister han opp alt han mener er feil, noe BA og flere andre medier tidligere har omtalt.

Nå er bilannonsen årets mest sette på nettstedet hittil i 2020.

Over 160.000 personer har hittil klikket på Tesla-annonsen i januar og begynnelsen av februar. Så Marius kan utvilsomt være fornøyd med responsen.

– Jeg må takke media for å ha skapt god oppmerksomhet rundt annonsen. Det virker som Tesla gir blanke uansett, sier Marius til BA.

Saken fortsetter under bildet.


Disse topper listen

– Jeg kan bekrefte at Tesla-annonsen til Marius er den mest sette av alle annonser på Finn hittil i år, opplyser kommunikasjonsrådgiver Adéle Cappelen Blystad til BA.

Nummer to er en unik toppleilighet med privat takterrasse i Oslo (115.000 klikk). Tredjeplassen er en Lamborghini i Nannestad (100.000).

Båten i Øygarden, som lå under vann, er sett av 85.000. Det holder til femteplass.

Flere listetopper

I januar hvert år legger Finn ut sin toppliste fra året som har gått. Her er noen smakebiter:

  • På toppen av Finn.no-listen for 2019 finner vi en hel villa med Frognerparken som nærmeste nabo! Annonsen hadde 505.000 klikk.
  • Fire bilannonser var på topp 10-listen over de mest sette annonsene på FINN i 2019, inkludert en spesiell begravelsesbil.
  • I 2018 fikk en villa i Sandefjord 769.000 visninger og var den mest sette annonsen på Finn det året.
  • Den eneste bilen på topp 10-listen i 2018 var en 2013-modell Audi A6 allroad. Den hadde 300.787 sidevisninger.

Drømmer seg bort

Mange av oss elsker å bruke litt av fritiden til å titte på ting og tang vi kanskje ikke har råd til, og til å drømme oss litt bort.

– Det er ikke overraskende at spektakulære eiendommer, biler og båter topper listen over årets mest populære Finn-annonser. Det trenger ikke være de dyreste objektene, men kule bilder og morsomme annonser blir gjerne plukket opp og delt i sosiale medier. Det gir veldig god trafikk, sier Cappelen Blystad.