Publikumsfavoritt og kjendistunge «Kompani Lauritzen» satser på vanlige folk som deltakere denne høsten. Blant de tolv, finner vi bergenserne Julie Skjelvik (24) og Daniel Pawa (23).

Skjelvik jobber til daglig i hjemmesykepleien, men tar en pause denne høsten for å gi seg selv et spark bak til å sette ting i gang i livet, ifølge en pressemelding fra TV 2.

– Målet med deltakelsen er å ikke gi meg før jeg må. Jeg har veldig lett for å gi meg før jeg egentlig er sliten, så nå vil jeg prøve å stå i harde og kjipe ting, og ikke gi meg før kroppen eventuelt sier stopp. Jeg gruer meg mest til å sove ute alene om vi må det, og egentlig alt som har med vann å gjøre, uttaler hun.

Hun gjennomførte aldri førstegangstjenesten, noe hun siden har angret på.

Skjelvik får selskap av artisten og servitøren Pawa, som beskriver seg selv som «veldig lat og mammas lille gullgutt». Hans håp for deltakelse i «Kompani Lauritzen: Tropp 1» er at han skal dyttes i riktig retning.

– Jeg er ekstremt god på å sette meg mål i livet som ikke blir fullført. Jeg håper å få mer selvdisiplin, og å bli flinkere til å stå opp tidlig, utfordre meg selv, gå ut av komfortsonen og bli mer fokusert, sier han.

Den kjendisfrie fjerdesesongen har premiere på TV 2 24. oktober. Alle rekruttene sliter med overgangen til voksenlivet på hjemmebane, og vil gjennomgå et beinhardt militært regime. Målet er at de skal lære å sette andre foran seg selv, og styrke selvtillit og samhold, ifølge pressemeldingen.