Gå til sidens hovedinnhold

To personer vant 7 millioner hver i Lotto

Artikkelen er over 1 år gammel

To spillere delte lørdag over 14 millioner i Lotto, men ingen av dem tar telefonen.

Lotto

Det var ikke småpenger som lå i førstepremiepotten i Lotto lørdag. Hele 14 millioner kroner ventet dem som hadde krysset av de riktige tallene . Lørdag var det to heldige nordmenn som delte potten De stakk av gårde med over syv millioner kroner hver.

Her er vinnertallene:

5 - 8 - 10 - 12 - 24 - 29 - 32

Tilleggstall:

16

De to ferske Lotto-millionærene, som bor i Akershus og Trøndelag, er antakeligvis helt uvitende om at de er millionærer, for de tar ikke telefonen.

Norsk Tipping kommer til å fortsette å ringe dem utover lørdagskvelden for å fortelle dem at de kan vente seg 7.268.205 kroner hver på kontoen like over helgen.

På lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Joker-pengene går rett på sparekontoen

En mann fra Gran ble trukket ut som Joker-kandidaten på lørdag Han lot maskinen Ask ta valgene for seg, og det angrer han nok ikke på. Det ble treff på de fire første tallene. Dermed sto han på 2,1 millioner på det siste tallet. På siste tallet lå Jokeren gjemt. Dermed spratt premien opp i 3.014.000 kroner.

- Dette var spennende å følge med på, sier mannen.

Hun fulgte trekningen fra sin egen stue. Og for hvert tall steg premien.

- Jeg var egentlig fornøyd da premien bikket millionen. At det skulle ende med over tre millioner er egentlig uvirkelig, sier mannen.

Premien på 3.014.000 kroner er nå på vei til Gran. Og der kommer de nok til å bli, skal vi tro mannen. For han kommer ikke til å ta av, selv om han nå er Joker-millionær.

- Det første jeg skal gjøre er å putte de på sparekonto. Så får jeg ser hva jeg finner på med dem etter hvert. Noe gjeld skal jeg kvitte meg med, sier mannen, som ønsker å være anonym.

Spill Lotto her!

Historien om Lotto

Lottos historie går helt tilbake til renessansen på 1500-tallet. Folk i staten Genova i Italia veddet på hvilke fem adelsmenn av de 90 nummererte adelige som skulle utgjøre statens regjering. En gang i måneden ble regjeringen skiftet ut og ny trekning ble foretatt. Herrenes kompetanse spilte ingen rolle, det var byrden og trekningen som avgjorde.

Trekningen ble foretatt av et lite barn med bind for øynene. Det representerte uskyld og upartiskhet, og numrene ble trukket for hånd ut av en tombola. Verdens første lottoformel var dermed 5/90 – en formel som fortsatt gjelder i Italias lotto.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Kommentarer til denne saken