Motorveien ble stengt på grunn av slåssing

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet rykket ut til E39 ved Ikea i Åsane etter flere meldinger om slåssing midt på motorveien.

DEL

Klokken 1330 torsdag meldte politiet at to personer sloss på motorveien ved Ikea.

Trafikken stanset i begge felt, i retning nord.

– Det er faktisk to personer som har stoppet bilene sine i nordgående retning, gått ut av bilene og begynt å slåss. Det skal være sjåførene i en Suv og en elbil som har barket sammen, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Stine Mjelde, til BA.

Mange ringte politiets nødtelefon om hendelsen, og ifølge politiet kan det virke som om den ene bilen skal ha presset den andre ut på kanten.

Ingen ble skadet

– Den ene bilen har kjørt fra stedet, men vi har registreringsnummeret, så vi må se om vi klarer å finne sjåføren igjen. Politiet snakker med den ene parten som er igjen på stedet, sier Mjelde til BA.

Hendelsen skjedde ved avkjørselen til Gullgruven, i retning nordover, og mens det sto på, stoppet trafikken opp i begge felt.

– Ifølge vitner skal føreren av Suv'en ha sparket i døren til elbilen. Vi vet ikke hvem som eventuelt har skyld i dette, men det er tydelig at det har kokt over, sier Mjelde.

Ingen skal ha blitt skadet i uoverensstemmelsen, men den ene bilen skal ha rygget i den andre.

Operasjonsleder Morten Kronen forteller at forholdene er «som normale» i 1400-tiden torsdag.

– Det er som normalt i den forstand at det kjører biler i begge felt og at ingen slåss i veien.

Måtte taue elbilen

Videre opplyser han at elbilen etter hendelsen var i en slik forfatning at den ikke ville starte, og dermed måtte taues vekk.

Politiet tok hånd om føreren av elbilen, og noe senere meldte føreren av Suv'en seg. Føreren befant seg da like ved et kjøpesenter.

– Vi er nå på stedet for å høre hans versjon av saken.

Kronen sier at det er lett å smile litt av den noe spesielle hendelsen, men understreker samtidig alvoret i å havne i håndgemeng på en trafikkert motorvei.

–Én ting er at de slår på hverandre, men andre kan lett miste fokuset på å kjøre på motorveien, og det kan oppstå en ulykke. Så alvorsgraden er definitivt til stede.

Artikkeltags