Mann omkom i MC-ulykke på E16

En mann i 50-årene omkom i en motorsykkelulykke lørdag kveld.

En mann i 50-årene omkom i en motorsykkelulykke lørdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ble erklært død på stedet etter ulykke ved Geitle.

DEL

Klokken 2112 lørdag kveld fikk politiet melding om en MC-ulykke på E16 ved Geitle, mellom Bulken og Evanger, i Voss kommune.

– Motorsykkelen kjørte av veien. Føreren ble erklært død på stedet, opplyser Bjarte Rebnord, operasjonsleder i Vest politidistrikt, i en pressemelding lørdag kveld klokken 2254.

Politiet sier til BA søndag formiddag at de pårørende er varslet.

– Den omkomne er en mann i 50-årene som er hjemmehørende i Bergens-området, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Morten Rebnord, til BA.

Natt til søndag jobbet politiet og Statens vegvesens ulykkeskommisjon på stedet. Veien ble åpnet igjen for fri ferdsel ved 02-tiden.

Vitne meldte om høy fart

Alle nødetatene rykket ut etter melding om ulykken.

Ifølge vaktkommandør ved 110-sentralen, Jan Ove Haga, gikk de første meldingene ut på at motorsykkelen hadde kjørt inn i en mur.

Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykken.

– Et vitne har meldt fra om at motorsykkelen hadde stor fart, sier Haga til BA.

Veien ble stengt ved Geitle som følge av ulykken. Klokken 2232 meldte politiet at ett kjørefelt var åpnet, med manuell dirigering på stedet.

Livreddende førstehjelp

Det var andre bilister som meldte fra om ulykken.

– Det ble igangsatt livreddende tiltak fra personer som kom tidlig til ulykken. Sannsynligvis har motorsyklisten truffet et skilt, viser undersøkelser som nå er gjort, sier operasjonsleder Rebnord i politiet.

Vitner ble avhørt på stedet, og det ble gjort åstedsundersøkelser både av politiet og ulykkeskommisjonen fra Statens veivesen.

To dødsulykker denne uken

Dette er den andre dødsulykken på E16 denne uken.

En 78 år gammel mann omkom etter en frontkollisjon ved Bolstad tirsdag.

En 77 år gammel kvinne, som satt i den samme bilen, ble alvorlig skadet i ulykken som skjedde i 80-sonen like etter Bolstad mot Voss.

Tips Oss
E-post: tips@ba.no Telefon: 800 33 044 Send video

Artikkeltags