(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi har en fantastisk travhelg foran oss og helgens store høydepunkt er naturligvis lørdagens V75-omgang på Momarken der det er Unionskamp og felles V75-omgang med Sverige. Hele 60 millioner forventes i premiepotten og en norsk alenevinner kan vinne ca 34 millioner. Lørdag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Harstad Travpark og hele 1 806 604 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Før vi kommer dit skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj fra Boden, mens Varig Orkla byr på V65/V4 fredag kveld og i Sverige er det Romme som er vertskap for de svenske V64-løpene.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang på Romme. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal det heretter handle om Romme og og fredagens V644-omgang og her er det spillestopp kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Grunnet tidspress blir det kun omtale av V65-bankeren og DD-bankeren. Alm Randers blir trolig omgangens største V64-favoritt i V64-3, men Snoken syner denne og går på bankeren allerede i V64-1.

Kontio leder hele veien
Det handler om Isac Journey med Jorma Kontio som kusk. Den finskfødte vallaken imponerte i to strake seiersløp tredje sist og nest sist, men forsvant direkte i galopp fra start i et V75-løp på Ørebro i den siste starten. I kveld står hesten på strek, det er kun fire strekhester og Kontio sikter garantert inn føringen på direkten. Den klare hovedutfordreren 7 Global Boost står på 20 meter tillegg. Det må være en svært bra vinnersjanse for favoritten i V64-1. 4 Isac Journey blir vår V64-banker på Romme fredag.

Randers møter noen gode konkurrenter
Olav Mikkelborg vant V75-løp med Alm Randers på Romme i sin siste start og fikk med seg 125 000 valutasterke svenske kroner for den seieren. Det var over 2140 meter og hesten er enda bedre på kveldens distanse over 1660 meter. Men står på 20 meter tillegg og hoppene har fått 20 meter fordel. 2 Pyckolina er ingen novise fra strek og vi tar med fire hester i V64-3.

Magnus Djuse har DD-bankeren
Magnus A Djuse tok hjem kuskechampionatet i Sverige i fjor og han er også favoritt til å gjøre det i år. Har fire oppsitt i kveldens V64-omgang og ingen av dem er sjanseløse. 2 Denali Doc i V64-5 er nok den beste vinnersjansen han har ved siden av storfavoritten 6 Toscana Southwind i V64-2. Denali Doc gjorde ett råsterkt seiersløp fra posisjonen utvendig leder sist på Eskilstuna og skal gi seiersmaskinen og Øystein Tjomsland-trente 4 Kit Crown kamp om seieren i kveld. Står innenfor favoritten fra start og er spennende drag i løpet. Vi klemmer til med 2 Denali Doc som vår DD-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.