Gå til sidens hovedinnhold

- Tror Kåre har innsett at dette Brann-laget ikke er godt nok

Artikkelen er over 1 år gammel

Fotballpreik tar for seg fotballhelgen, hvor ingen av våre lokale lag klarte å vinne!

Hovedtema er som vanlig Brann, som igjen klarte å rote vekk poeng på Stadion. 1-1 hjemme mot Stadion er ikke i nærheten av godt nok, mener en brutalt ærlig Mons Ivar Mjelde.

Gulltreneren fra 2007 grubler på flere ting, og særlig lurer han på hvorfor Kåre Ingenbrigtsen ikke gjør bytter i kamper hvor pilene åpenbart peker nedover.

Mens mest av alt tror Mjelde at Ingebrigtsen er skuffet.

- Da Kåre tok over, så tror jeg han hadde en forventning om at dette laget skulle være bedre. Men etter å ha sett dem på trening, og sett dem i tre kamper, så tror jeg han innser at han ikke har gode nok spillere til å kjempe om gull allerede til neste, sier Mjelde.

At Brann gir spillerne fri i nesten halve landslagspausen forundrer også guttene i Studio.

- Disse to ukene burde vært en gedigen mulighet for Brann til å trene skikkelig, bli bedre kjent med systemet til Kåre, og ikke minst at Kåre får bli bedre kjent med de spillerne han har, sier Mjelde, som mener Brann i stedet for å ta fri burde ha spilt en treningskamp eller to.

Det er selvsagt ikke bare Brann som opptar Fotballpreik. Åsane gikk på sesongens første bortetap, mens Øygarden ble det lille lyspunktet i en heller svak helg for bergenslagene i norsk toppfotball.

Her er det bare å trykke play!

Kommentarer til denne saken