Sportssjef Claus Ryste opplyser til NTB at han har fått beskjed fra fysioteamet i Åre at Tviberg er «OK, men kraftig forslått på begge leggene».

Tviberg skal sjekkes nærmere på hotellet senere fredag. Lørdagens slalåmrenn står i fare.

Med startnummer 23 lå Tviberg an til en god plassering, men falt i det siste henget og fikk et rundkast.

28-åringen har røket korsbåndet fire ganger i karrieren. Hun ble verdensmester i parallellslalåm i franske Meribel tidligere i år.

Tviberg hadde til tross for at hun kjørte ut marginene på sin side. De andre resultatene gjorde at hun endte på delt 25. plass i storslalåmcupen. Dermed klarte hun akkurat å få plass i sesongavslutningen i Soldeu neste helg.

Historisk Shiffrin

Løpet i Åre ble vunnet av Mikaela Shiffrin (27). Amerikaneren ble historisk med sin 86. verdenscupseier i karrieren. Det er like mange som den svenske legenden Ingemar Stenmark.

Hun vant sitt første verdenscuprenn i nettopp Åre i desember 2012. Over ti år og 84 verdenscupseirer senere var hun tilbake og havnet på det mye omtalte tallet 86 samme sted, 34 år etter at Stenmark satte det som ble omtalt som en «umulig» rekord.

– Dette er bare en spektakulær dag, sa Shiffrin til arrangøren.

Hylles av Stenmark

Stenmark har gjort et større intervju med nyhetsbyrået AP og er full av lovord om hun han har rekorden sammen med, men trolig ikke lenge.

– Hun er mye bedre enn det jeg var. Det kan ikke sammenlignes. Hun har alt. Hun har god fysisk styrke, god teknikk og et sterkt hode. Jeg tror det er kombinasjonen av alt som gjøre henne så god, sier den 66 år gamle svenske skilegenden.