Det ble en typisk sliteseier mot Stjørdals-Blink i kommunen som (i motsetning til Trondheim, Stavanger og Oslo) har egen internasjonal flyplass. Brann dominerte som ventet mot trønderne, men slet med å komme til mange veldig store sjanser - selv om det var et par av dem også i andre omgang. For før pause var det ikke imponerende.

I andre omgang tok vi mer og mer over, men frem til det var seks minutter igjen med sand på timeglasset, lå vi altså an til et pinlig poengtap mot et lag som ikke hadde tatt et eneste poeng på eget stadion denne sesongen.

Men da fikk vi endelig snudd kampen og ledermålet vi trengte. Og det er vel dette vi har lært av 1. divisjon: Vi må bare være tålmodige. Motstanden spiller over evne mot Brann og holder kanskje fortet i seksti, sytti og åtti minutter. Ja denne gang var det vel faktisk åttifire, men så sprekker det til slutt. Ikke det at vi alltid vil være garantert at det løsner til slutt, men ofte vil det nok det denne sesongen. Spillerne må bare ikke gi opp håpet eller bli frustrerte. Og da er det jo bra for moralen og motivasjonen i kommende slitekamper (for de kommer!) at det i flere av årets dyster har vist seg å løsne mot slutten.

Det blir sikkert mye det samme om en uke borte mot Grorud også. Det er mange bedre lag i divisjonen enn Stjørdal - og for den del Grorud - men det er kanskje nettopp denne typen lag som passer oss dårligst: De lagene som ikke har kjempestore ambisjoner om å angripe - og de lagene som knapt har hatt mer fornemt besøk på sin hjemmebane noen gang.

I 2015, da vi sist var nede, hadde vi fort spilt uavgjort i kamper som denne ved Værnes flyplass. Heldigvis har vi lært noe av den sesongen. Riktignok er det ikke så mange i klubben som opplevde den sesongen, men hjelpetrener Erik Huseklepp var der. Ruben Kristiansen, Kasper Skaanes og ikke minst kaptein Sivert Heltne Nilsen likeså.

Så lenge vi klarer å holde et høyt tempo, så vil vi til slutt slite ut de fleste lag i denne divisjonen. Når vi da også er i stand til å bytte inn spillere som holder et like høyt nivå som dem som byttes ut - noe de færreste av de andre lagene kan, skal vi kunne ordne seire i nok kamper til at opprykket sikres.

Imidlertid må vi for all del unngå flere tabber og gavepakker som den Andreas Skovgaard forærte vertene på stadionet i Sandskogan. Gud bedre! Det gjør ikke akkurat jobben enklere at motstanderen i tillegg kan spille på resultat og flyte på selvtilliten.

Men selv om ikke Brann overbeviste i Trøndelag, så har vi likevel til nå prestert en førstedivisjons-sesong det står respekt av:

- Vi har 32 scoringer og det er det meste noen har hatt i denne divisjonen etter ti kamper siden Vålerengen hadde 33 i 2001. Fortsetter vi i samme stil, ender vi opp med 96 mål. I de årene det har vært 30 runder på nivå to (siden 2001, men ikke i 2010 da Lyn trakk laget) har Bodø/Glimt rekorden med 83 mål på 30 kamper i 2017. 32 mål er like mange som vi hadde etter 22 kamper(!) sist gang vi var nede (2015).

- Vi har +25 i målforskjell og det er det beste noen har hatt i denne divisjonen etter ti kamper siden Bodø/Glimt hadde det samme i 1992. I årene med 30 runder på nivå to har Aalesund rekorden +51 for hele sesongen. Det klarte de i 2002. Vi ligger matematisk an til å klare +75.

- Vi har 17 scoringer borte og det er det meste noen har hatt etter fem bortekamper i denne divisjonen på minst 31 år. (Runde-for-runde-tabeller fra før 1991 er ikke så enkle å finne). I årene med 15 bortekamper har Ham-Kam (2007) og Godset (2006) sesongrekorden med 38 bortemål hele sesongen. Vi ligger per nå an til 51 i år! 17 bortemål er for øvrig flere mål enn vi scoret på 15 bortekamper da vi var nede i 2015!

- Vi har +12 i målforskjell borte og det er det beste noen har hatt i denne divisjonen etter fem bortekamper siden Skeid hadde det samme i 1995. I årene med 15 bortekamper har tre klubber klart +18 ved sesongslutt. Vi ligger statistisk an til +36 nå.

- Vi har 26 poeng på ti kamper. Det hadde også Aalesund så sent som i 201.9. Etter 30 runder er 79 poeng rekorden i 1. divisjon for sesongene med så mange kamper. Det klarte Aalesund i 2019. I øyeblikket ligger vi på skjema til 78 poeng. Vi har faktisk flere poeng etter ti kamper i år enn vi hadde da vi hadde spilt femten i opprykksåret 2015!

- Vi har fem borteseire og 15 poeng av 15 mulige på bortebane. Det er det meste noen har hatt etter fem bortekamper i denne divisjonen siden Ranheim hadde det samme i 2013. Vi ligger dermed statistisk an til 45 bortepoeng. Rekorden for sesongene med 15 bortekamper er det Molde (2007) og Ham-Kam 2003 som har med 37 poeng. Da vi var nede i 2015 brukte vi elleve bortekamper på å nå femten poeng. Og vi hadde fem borteseire hele sesongen!

- Brann har ikke åpnet så bra på bortebane noen sesong siden 1949/50.

- Brann har ikke scoret så mange mål de ti første kampene en sesong siden gullsesongen 1961/62.

- Brann har ikke hatt så god målforskjell etter ti kamper siden opprykksesongen 1960/61.

(Ja jeg vet dette bare er nivå to, men vi har tross alt spilt også i den divisjonen noen ganger etter de nevnte sesongene)

Ja det er kanskje litt bråkjekt å snakke om rekorder, som om opprykket var klart allerede. Men opp og avgjort er det selvsagt ikke. Og Brann har kollapset i sesonger før. En del av forspranget til lagene bak kan også bli hentet inn ved tap i innbyrdes oppgjør. Men ingen kan vel si noe annet enn at det ser veldig lyst ut med tanke på eliteseriespill i 2023? Og når vi først er en tur nede på dette nivået, kan vi vel like gjerne sette et solid avtrykk og stikke av med noen rekorder? Såpass ambisiøse må vi vel kunne være uten å dermed ta opprykket for gitt?

Etter mandagens kamper har vi seks poeng ned til nærmeste plassering som ikke gir direkte opprykk. Der ligger Ranheim, med veldig mye dårligere målforskjell. Men skal vi unngå å rykke opp, må selvsagt enda et lag passere oss. Mjøndalen ligger fire poeng bak oss, også de med en målforskjell som er milevis bak vår. En opprykkskandidat som Stabæk er hele syv poeng bak. Og Start, som jeg selv fryktet en stund, ligger hele ti etter.

Kampen:

Fra nedsablingen over Mjøndalen var det gjort én forandring i startelleveren: Niklas Jensen Wassberg var kommet inn for Kasper Skaanes. Kampens dommer var Henrikke Holm Nervik og dermed den første kvinnelige kampleder i en seriekamp for Brann.

Brann var mest aggressive i starten, men før det var gått fem minutter var vi heldige da Johann Hoseth Kosberg bommet på ballen da han fikk en mulighet fra åtte-ti meters skrått hold. Og også noe senere fikk hjemmelaget en mulighet da keeper slo langt frem, men vi fikk til slutt blokkert en avslutning fra sekstenmeteren av Sondre Stokke.

Brann hadde fremdeles mye ball på Blinks banehalvdel, men etter atten minutter skulle likevel stjørdalingene ta ledelsen. Det skjedde da Andreas Skovgaard slo til med en feilpasning på midten og Kosberg sendte Sondre Stokke alene igjennom. Hjemmelagets nummer ti avsluttet fra fjorten meter mellom Mathias Dyngeland som kom ut og Skovgaard som forsøkte å sette inn en takling i siste sekund. Ballen gikk inn i det høyre hjørnet og pinlig nok 1-0 til laget uten et eneste hjemmepoeng så langt.

Først etter 23 minutter kom vi til vår første avslutning i feltet da Frederik Børsting vant ballen fra Vegard Fiske midt på Blinks halvdel. Han sendte frem til Niklas Castro som kom seg inn i feltet og skjøt på keeper David Paulmin. Minuttet senere headet Børsting i stolpen fra femmeteren på et innlegg fra Castro. Ytterligere et par minutter gikk så før Niklas Jensen Wassberg skjøt en halvmeter over fra åtte-ti meters skrått hold.

Nå begynte det å nærme seg Brann-scoring. Og den kom til slutt... For i det 36. minutt fikk Sivert Heltne Nilsen pirket ballen over streken på et innlegg fra Mathias Rasmussen. Viktig å få utligningen såpass tidlig!

Så mye mer skjedde ikke før pause, så lagene gikk til karsk på stillingen 1-1.

Åtte minutter ut i andre omgang var det utrolig at vi ikke tok ledelsen da Rasmussen skjøt fra syv-åtte meters skrått hold. Keeper Paulmin reddet mesterlig før Fiske klarerte på streken da ballen var på vei inn etter keeperens retur.

To minutter senere var Rasmussen nære på igjen fra åtte-ni meter, men nok en gang fikk Blinks keeper en hånd på avslutningen. Brann presset virkelig på nå.

Med en halvtime igjen kom vårt første bytte: Kasper Skaanes kom inn for Wassberg.

Det ble mest halvsjanser i en periode nå, og sytten minutter før slutt kom to nye Brann- bytter: Nå var det Bård Finne og Ole Didrik Blomberg som kom inn for Aune Heggebø og Frederik Børsting.

Vi presset fremdeles på, men det var alltid en blokkering eller klarering på innleggene. Eventuelt at vi forsøkte oss fra distanse, uten særlig hell.

Det så ut til å gå mot en flau poengdeling mot nedrykkskandidaten.

Men seks minutter skulle vi endelig få det fortjente ledermålet! Ole Didrik Blomberg gjorde forarbeidet på venstresiden og vel inne i feltet la han på tvers over til Rasmussen som skjøt fra tolv meter. Skuddet gikk inn nede i det høyre hjørnet. 2-1 til oss! Endelig satt den!

Nå måtte vi da kunne redde tre poeng?

Fire minutter før slutt satte Finne en ball i nettet, men det var allerede avvinket for offside.

To minutter på overtid kom vårt siste bytte, vågalt nok på defensiv dødball, da Fredrik Pallesen Knudsen kom inn for Castro. Men det gikk heldigvis bra.

Videre inn i overtiden var det et visst Blink-press, men uten at de kom til de store sjansene.

Fem og et halvt minutt inn i den tillagte tiden blåste dommer Henrikke Holm Nervik av kampen. Vi hadde vunnet fortjent 2-1 i vårt første møte mot Stjørdals-Blink i tellende kamp, og har dermed fått en fire poengs ledelse i divisjonen.

-

Supporterne:

Vi var ca 200 Brann-supportere i Stjørdal. Ikke noe voldsomt imponerende antall etter oppmøtet på de foregående bortekampene, men litt av forklaringen er nok at vi i utgangspunktet bare fikk 120 billetter. De gikk unna på noen få timer. Så ble det ryddet mer plass til oss og lagt ut vel hundre billetter til bare en uke eller to før kamp, men da var det nok litt seint for mange å planlegge tur. Så kort tid i forveien var nok også flybillettene dyre.

Det ble en litt merkelig seanse det hele. Borte-delen var nemlig delt i to: En ståtribune på kortsiden og en sittetribune på langsiden. Egentlig var langside-delen ment for familier og lignende, mens kortside-delen skulle være for syngende supportere. Men i hovedsak ble det vel egentlig motsatt. Og da mange fra kortside-delen ville bort til langsiden hvor det åpenbart ble mest synging, ble man av vaktene avvist med at langside-delen var full.

Rim og regler:

Nok en tur til Trøndelag,

og Stjørdal stod for tur

Kun tre poeng var godt nok,

så at stemningen ble sur

da Stjørdals-Blink tok ledelsen,

det skjønner du nok godt

Den sjansen var den eneste

de strengt tatt hadde fått

*

Vi kjørte på for mål

- og mål, det skulle også skje

Sånn ti minutt før pause

ordnet Sivert Heltne det

I andre tikket tiden,

det ble mere frustrasjon

Poengtap oppi der,

var en elendig prestasjon

*

Men seks minutt før slutt

så ordnet alt seg - så fortjent

Mathias traff i nettet

og fikk sikret lovlig sent

en seier oppi Stjørdal

så vi holder ennå stand

som Kongene av OBOS,

for vi er jo tross alt Brann!

*

-

Kuriosa:

* Dette var vår sjette serieseier på rad og vår syvende strake seier i obligatorisk kamp. Sist vi ikke vant var da vi spilte 1-1 hjemme mot Sogndal 23. april. Forrige gang vi vant minst seks strake seriekamper var da vi vant syv på rad i april og mai 2018. Forrige gang vi vant syv strake obligatoriske kamper var i den nevnte perioden da vi vant ti.

* Dette var vår tolvte strake seriekamp uten tap (9-3-0) og ellevte strake obligatoriske kamp uten tap (9-2-0). Siste serietap kom 28. november da vi tapte 0-1 for Molde på Stadion. Siste tap i obligatorisk kamp kom 12. mars da vi tapte 0-1 borte for KFUM i cupen. Forrige gang vi fikk så mange seriekamper uten tap var fra november 2017 til juni 2018 da vi hadde 15 (10-5-0). Forrige gang vi fikk så mange obligatoriske kamper uten tap var fra november 2017 til mai 2018 da vi hadde 16 (12-4-0).

* Dette var vår femte strake borteseier i serien og sjette strake borteseier i obligatorisk kamp. Sist vi ikke vant borte i serien var da vi spilte 2-2 borte mot Glimt 5. desember. Sist vi ikke vant i obligatorisk kamp borte var da vi tapte 0-1 borte for KFUM i cupen 12. mars. I serien har vi syv strake bortekamper uten tap (5-2-0) og forrige tap kom 31. oktober da vi tapte 0-1 for Vålerengen. Forrige gang vi vant fem strake bortekamper i serien var fra mai til juli 1999. Forrige gang vi vant seks strake borteseire i obligatoriske kamper var da vi fikk syv i april og mai 2018. Forrige gang vi hadde minst syv strake bortekamper i serien uten tap var fra april til juli 2018 da vi hadde ni (6-3-0). Forrige gang vi hadde seks strake obligatoriske bortekamper uten tap var da vi hadde syv fra april til juni 2019 (6-1-0).

* Vi har nå scoret i tolv strake seriekamper. Sist vi ikke scoret i serien var da vi tapte 0-1 for Molde på Stadion 28. november. Forrige gang vi scoret i så mange strake seriekamper var fra juni til oktober i fjor da vi scoret i 13. I obligatoriske kamper har vi scoret i elleve strake. Sist vi ikke scoret i tellende kamp var da vi tapte 0-1 for KFUM borte i cupen 12. mars. Forrige gang vi scoret i så mange strake obligatoriske kamper var fra juni til oktober i fjor da vi gjorde det i 16.

* Dette var vår syvende strake bortekamp i serien med scoring. Sist vi ikke scoret borte var da vi tapte 0-1 for Vålerengen 31. oktober. I obligatoriske kamper var dette vår sjette strake bortekamp med scoring. Forrige gang vi ikke scoret borte i serie eller cup var da vi tapte 0-1 for KFUM 12. mars.

* Vi har sluppet inn mål i to av de tre siste seriekampene, men også i to av de siste fem.

* Dette var vår fjerde strake bortekamp i serien med baklengs. Sist vi holdt nullen borte var da vi slo Ranheim 4-0 3. april.

* Brann har 26 poeng. Det er det samme som vi hadde etter ti kamper i eliteserien for fire år siden. I fjor hadde vi bare fire. Sist Brann var nede - i 2015 - hadde vi bare 14 poeng etter ti kamper. Brann har aldri hatt så mange poeng (omregnet til tre poeng for seier) på nivå to tidligere. Tidligere har vi maksimalt hatt 24 poeng etter ti kamper i denne divisjonen. Det skjedde sist i 1986.

På bortebane har Brann 15 poeng. Fem seire på de fem første bortekampene har vi ikke hatt, uansett divisjon, siden 1949/50. I fjor hadde vi ett poeng etter fem bortekamper. I opprykksesongen 2015 hadde vi seks.

* Brann har scoret 32 mål. Så mange mål har vi ikke hatt, uansett divisjon, siden gullsesongen 1961/62 da vi hadde det samme. Åtte av sesongene i mellom har dessuten vært på nivå to, og vi har i disse aldri hatt mer enn 31 mål etter ti kamper (1967). I opprykksesongen 2015 hadde vi bare 13.

* Brann har scoret 17 mål på bortebane. Så mange har vi ikke scoret på de fem første bortekampene, uansett divisjon, siden vi hadde 22 i 1949/50. I fjor hadde vi kun tre, mens vi i opprykksesongen 2015 hadde fire.

* Brann har sluppet inn syv mål. Det er det minste vi har hatt etter ti kamper siden vi hadde tre(!) i 2018. I fjor hadde vi 21 baklengs. I opprykksesongen 2015 hadde vi 13.

* På bortebane har Brann fem baklengsmål. Så få har vi ikke hatt etter fem bortekamper siden vi hadde to i 2018. I fjor hadde vi tolv. I opprykksesongen 2015 hadde vi seks.

* Brann har 25 plussmål. Sist gang vi hadde så god målforskjell etter ti kamper var på nivå to i 1960/61 da vi hadde +28. I fjor hadde vi minus ni, mens vi i opprykksesongen 2015 hadde +0.

* På bortebane har vi tolv plussmål. Så god målforskjell har vi ikke hatt etter fem bortekamper, uansett divisjon, siden 1949/50 da vi hadde atten plussmål. I fjor hadde vi minus ni etter fem bortekamper. I opprykksesongen 2015 hadde vi minus to.

-

Hendelsene:

03:05 - Brann: Vi hadde vært mest aggressive i starten og nå la Niklas Castro inn fra venstresiden, men ballen gikk helt inn til keeper David Paulmin som reddet foran Aune Heggebø og Fredrik Børsting.

04:27 - Blink: Johann Hoseth Kosberg mottar et innlegg fra deres høyreside, men får heldigvis ikke skikkelig treff fra åtte-ti meters skrått hold. Ballen triller rolig inn til Mathias Dyngeland.

07:02 - Blink: Kosberg følger opp et langt utspill fra keeper, men klarer ikke å komme seg forbi Andreas Skovgaard og Ruben Kristiansen. Han vender om og får slått over til Sondre Stokke som etter hvert kommer seg til avslutnig fra seksten meter. Sivert Heltne Nilsen blokkerer.

17:58 - 1-0, SCORING BLINK; SONDRE STOKKE: Andreas Skovgaard med en feilpasning på midten. Kosberg snapper ballen og sender igjennom til Stokke som får ballen femten meter inne på vår halvdel og kommer alene med Dyngeland som kommer ut. Og akkurat idet Skovgaard setter inn en takling, avslutter Stokke fra fjorten meter, mellom Dyngeland og Skovgaard og inn i det høyre hjørnet.

18:40 - gult kort, Blink: Sondre Stokke for å delvis rive av seg trøyen i feiringen.

20:02 - Brann: Heggebø kommer til innlegg fra dødlinjen, men ballen havner hos keeper Paulmin i stedet for Børsting som er på femmeteren.

20:29 - Blink: Ruben og Dyngeland rydder opp når et langt fremspill nesten havner hos Stokke.

22:34 - Blink: Kjetil Holand Tøsse herjer og kommer seg inn i feltet og til avslutning fra tolv-tretten meter, men det blokkeres av Ruben umiddelbart.

23:01 - Brann: Vegard Fiske mister ballen til Børsting midt på egen halvdel. Dansken sender til Castro som kommer seg inn på venstresiden av feltet og skyter fra femten meters noe skrått hold. Paulmin må gi retur, men fanger den opp igjen.

24:09 - Brann: Castro slår inn fra venstre mot bakerste hvor Børsting header i nærmeste stolpe fra femmeteren!

26:19 - Brann: Niklas Jensen Wassberg skyter en halvmeter over fra åtte-ti meters skrått hold.

27:54 - Brann: Svenn Crone slår høyt inn mot bakerste hvor Paulmin får en hånd på innlegget før Heggebø når frem.

35:30 - 1-1, SCORING BRANN; SIVERT HELTNE NILSEN: Ruben vinner ballen tilbake midt på Blinks halvdel etter at hjemmelaget har klarert på en Brann-corner. Han gir videre til David Wolfe som i sin tur gir til Mathias Rasmussen. Lyngdølen legger inn fra venstresiden av feltet mot bakerste. Der er det ingen som følger Sivert som får ballen på femmeteren og får pirket den over streken fra én meter.

43:41 - Brann: Rasmussen skyter fra 25 meter. Det går tre-fire meter utenfor.

45:00 + 2:13: Pause. 1-1 i mål. 4-4 i angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

46:13 - Brann: Castro skyter fra tyve meter. Det går et par meter utenfor nærmeste stolpe.

52:36 - Brann: Rasmussen avslutter fra syv-åtte meters skrått hold, Paulmin redder, ballen spretter mot mål, men Fiske redder på streken. Wassberg setter så ballen tre meter utenfor fra åtte meter i en presset situasjon.

54:55 - Brann: Castro slår frem og inn i feltet hvor Rasmussen kommer til avslutning fra åtte-ni meter. Ballen er på vei over Paulmin som utrolig nok får en hånd på ballen før han rekker den igjen før Heggebø når frem.

59:56 - Brann: Et innlegg fra høyre spretter like utenfor lengste stolpe når Paulmin er passiv.

60:20 -> bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Niklas Jensen Wassberg.

61:39 - Blink: Skovgaard med en strekredning når Dyngeland holder på å bokse ballen i eget mål, men sistnevnte får uansett et tilsynelatende billig frispark.

62:48 - Brann: Et Castro-innlegg havner i fanget til Paulmin.

64:10 - Brann: Heggebø kommer til heading fra åtte meter, men får ikke skikkelig treff og ballen går mest opp i luften før den daler ned hos keeper på siden av femmeteren.

64:42 - Brann: Skaanes gir på tvers til Heggebø som etter hvert får skutt fra vel tolv meter. Det blokkeres.

65:48 -> bytte Blink: Håvard Kleven Lorentsen inn for Martin Lundal.

67:18 - Blink: Kosberg kommer til en heading rett på keeper, men er uansett avblåst.

68:08 - Brann: Børsting hopper over ballen på en corner som slås langs bakken og utover i feltet. Crone skyter høyt over fra fjorten meter.

71:06 -> bytte Blink: Karl Martin Rolstad inn for Lars Ramstad.

71:16 -> bytte Blink: Mars Lillebo inn for Sondre Stokke.

71:55 -> bytte Blink: Joachim Olufsen inn for Johann Hoseth Kosberg.

72:40 -> bytte Brann: Ole Didrik Blomberg inn for Frederik Børsting.

72:40 -> bytte Brann: Bård Finne inn for Aune Heggebø.

73:45 - Brann: Finne kommer til avslutning fra tolv meter, men det blokkeres umiddelbart. Etter hvert kommer Sivert til skudd fra tyve meter. Det er elendig og går fem meter utenfor.

77:01 - Brann: Wolfe med innlegg fra venstre. Finne stupheader, men ballen går utover i feltet.

78:00 - Brann: Vi presser og presser, men alle innlegg blokkeres eller klareres.

78:31 - Brann: Rasmussen skyter fra minst 25 meters noe skrått hold. Paulmin tar skuddet uten altfor store problemer.

79:08 - Brann: Crone skyter fra nærmere 30 meter, men det blokkeres i feltet.

79:52 - gult kort, Blink: David Paulmin for uthaling av tiden.

80:20 - Blink: Olufsen slår inn fra deres høyreside og Lillebo stuper frem på ti-tolv meter og er veldig nære å nå frem med pannebrasken.

82:43 - Brann: Rasmussen kommer til heading på et innlegg fra Castro på venstresiden. Hodestøtet fra vel ti meter går noen meter utenfor.

83:27 -> bytte Blink: Ole Kristian Rødahl inn for Kjetil Holand Tøsse.

83:56 - 1-2, SCORING BRANN; MATHIAS RASMUSSEN: Wolfe sender frem til Blomberg på venstresiden. Sistnevnte kommer seg inn i feltet og legger utover til Rasmussen som får ballen på fjorten meter og skyter fra vel tolv. Ballen går inn nede i det høyre hjørnet.

85:51 - Brann: Finne setter ballen i nettet fra spiss vinkel, men det er allerede avvinket for offside.

90:00 + 2:20 -> bytte Brann: Fredrik Pallesen Knudsen inn for Niklas Castro.

90:00 + 5:30 - Brann: Rasmussen måker en ball frem og inn i feltet, men Paulmin tar det.

90:00 + 5:34: Det er over. Vi vinner 2-1 etter 12-4 til oss i antall angrep med avslutninger i feltet.

----

Kampfakta:

Stjørdals-Blink – Brann 1-2 (1-1)

Mål: 1-0: Sondre Stokke (17:58), 1-1: Sivert Heltne Nilsen (35:30), 1-2: Mathias Rasmussen (83:56)

OBOS-ligaen, runde 10. M.U.S Stadion Sandskogan, 1027 tilskuere. Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade SK. Gult kort: Sondre Stokke, Robin Jatta, David Paulmin, Stjørdals-Blink.

Stjørdals-Blink (4-3-3): David Paulim - Martin Lundal (Håvard Kleven Lorentsen fra 66.), Robin Bjørnholm-Jatta, Vegard Fiske, Aleksander Foosnæs - Morten Strand, Fredrik Vinje, Kjetil Holand Tøsse (Ole Kristian Rødahl fra 83.) - Sondre Stokke (Mats Lillebo fra 72.), Lars Ramstad (Karl Martin Rolstad fra 72.), Johann Hoseth Kosberg (Joachim Olufsen fra 72.)

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Kasper Skaanes fra 61.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 73.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 73.), Niklas Castro (Fredrik Pallesen Knudsen fra 90.).

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 14-1 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 7-1 til Brann (NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 12-4 til Brann (mine tall). 1. omg.: 4-4. 2. omg.: 8-0 til Brann.

-

Spillerstatistikken:

Tallene for hver kamp er minutter spilt.

Stjerne indikerer innbytte.

R indikerer rødt kort.

mot ->

Ran

Åsa

Ske

Sog

Kåf

Ulf

FFK

KIL

Mjø

Stj


b

h

b

h

b

h

h

b

h

b


TOTAL

KAMP

START

MÅL

GULE

GUL-RØD

DIR. RØD

Blomb.


10*28*

12*

4*

18*

20*

18*


110

7


1
Børst.

90

62

79

90

85

90

90

89

90

72


837

10

10

2

2Castro

20*

28

90

74

90

86

86

81

70

89


714

10

8

4
Crone

90

90

90

90

90

90

90

90

90

90


900

10

10

1
Dynge.

90

90

90

90

90

90

90

90

90

90


900

10

10


1Finne

70

80

11*


62

4*

4*

9*

21*

18*


279

9

3

4
Hegge.

85

67

90

90

90

90

90

81

69

72


824

10

10

2
Hjort.

5*

5*14*24

3


Knuds.

90

90

90

90

181*

12*

1*


392

8

5

1
Kristia.

90

90

90

90

90

90

90

90

90

90


900

10

10


1Moberg

5*

23*

37*

74
139

4

1

2
Myhre

90

80


16*

62

9*

4*

17*

21*299

8

3

Nilsen

84

90

90

90

90

90

90

90

90

90


894

10

10

3

1Rasmu.

90

90

90

67R


85

89

73

76

90


750

9

9

6


1


Skaan.
16*1*

9*

69

30*


125

5

1

1
Skovg.

90

90

90

90

90

90

90

90

90

90


900

10

10

1
Wassb.

6*

10*

53

90

28*

78

86

72


60


393

8

5

3
Wolfe

72*

81

86

90

78

90


497

6

5

----

Mediene:

BA Live

BT

VG

TV2

NRK

brann.no