Tirsdag gjorde politiet åstedsundersøkelser ved Rush trampolinepark på Kokstad etter at en 18 år gammel gutt skadet seg.

– Klokken 1530 fikk politiet ettermelding om en ulykke som hadde skjedd på en trampolinepark tidligere på dagen. En skoleklasse hadde vært på besøk i parken og en av elevene var blitt skadet i en ulykke, forteller operasjonsleder Eivind Hellesund til BA.

Gutten skal ifølge politiets opplysninger ikke være livstruende skadet.

– Gutten skal ha klaget på sterke smerter i bekken og hofte, sier Hellesund.

Driftsdirektør for Rush, Christine Grieg-Lie, bekrefter i en e-post til BA at ulykken skjedde i en av deres trampolineparker.

– Vi har hatt en alvorlig hendelse i parken vår i dag der en gutt ble skadet. Det viktigste for oss har vært å følge opp gutten og sørge for at de han var sammen med ble godt ivaretatt, skriver Grieg-Lie.

– Har høyeste prioritet

Ulykken skal ha skjedd ved en rutsjebane eller sklie i parken.

– Det skal ikke ha vært luft i en madrass i landingsområdet. Så er spørsmålet hvorfor det ikke var luft i denne madrassen. Det er noe vi må finne ut av, sier Hellesund.

Grieg-Lie sier de følger opp hendelsen med interne undersøkelser.

– Denne hendelsen har høyeste prioritet og vi følger opp med interne undersøkelser og eventuelle tiltak. Vi har også hatt dialog med politiet som har vært og undersøkt, samt at hendelsen er meldt inn til DSB.

DSB står for Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Politiet, som har opprettet undersøkelsessak, har snakket med skolen og gjort undersøkelser i trampolineparken.