Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Ingen grunn til å kimse av Brighton

Oddssingel Premier League: United går i strupen på Newcastle

Oddssingel Premier League: Wolverhampton må takle favorittpresset

Oddssingel Premier League: Pogba sprudler under Solskjær

Midtukekupongen: Midtukekupong med Manchester City – Liverpool

Onsdagens langoddsprogram byr på seks kamper fra Premier League, der Newcastle mot Manchester United naturligvis er den mest interessante med norske øyne. Ellers er det lite som skjer på fotballfronten, men det er midtukerunde i portugisisk toppseire og det spiller to kamper der onsdag. Natt til torsdag er det seks kamper i NHL.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Newcastle United – Manchester United (Pause/fulltid dobbel) B/B 2,20 i odds

Ole Gunnar Solskjær kan bli den andre manageren i United-historien som vinner de fire første kampene sine siden Matt Busby i 1946.

Kristiansunderen har lurt Newcastle før. I den første kampen som manager i Premier League vant han 2–1 med Cardiff City mot Newcastle i FA-cupens tredje runden. Den kampen ble også spilt i januar.

Denne Manchester United-drakten finnes bare i et begrenset antall!

Etter at Solskjær kom inn for José Mourinho på Old Trafford har Manchester United opplevd en total forvandling. De røde djevlene har vunnet alle tre kampene med nordmannen som sjef, og de har også scoret tolv mål. Plutselig var underholdningen tilbake på Drømmenes Teater.

Etter en blek start på Premier League lovet resultatene i november bra for Newcastle. The Magpies sto nemlig uten seier etter de ti første ligakampene, før de slo Watford 1–0. Det ble den første av tre seire på rad.

 

Men Rafa Benitez sine menn klarte ikke holde oppe dampen. De tapte 0–3 hjemme mot West Ham 1. desember, og det ble starten på en ny nedtur i Nordøst-England. Newcastle har kun vunnet én av de siste syv kampene i Premier League.

Når sant skal sies så går det bedre med Newcastle. De har bare tapt tre av de siste syv kampene, og de ligger på 15.-plass på tabellen. Men det er tett i bunnen av Premier League, og de ligger kun tre poeng over nedrykksstreken. De trenger poeng mot Manchester United for å være sikker på ikke å havne i nedrykksgjørmen igjen.

The Magpies har en knalltøft kampprogram den neste måneden. De skal møte Chelsea, Manchester City og Spurs, men først venter Manchester United.

United har en bra statistikk mot Newcastle. De har vunnet fire, spilt to uavgjort og tapt én av de syv siste kampene mot laget fra Nordøst-England. Tapet kom på St. James' Park sist sesong. Newcastle vant den kampen 1–0.

Det som gir Newcastle-fansen håp er at manager Rafael Benitez har vunnet de fire siste hjemmekampene med sine engelske klubber mot Manchester United, to ganger med Liverpool, en gang med Chelsea og en gang med Newcastle.

Men United pleier å starte kalenderåret sterkt. De har kun tapt to av de siste 22 kampene som er spilt først i kalenderåret. De har faktisk vunnet 67 av 99 kamper som er spilt i januar. Det er 15 kamper mer enn noe annet lag har vunnet i årets første måned. Jeg tror de tar seier nummer 68 onsdag kveld.

Ifølge Jesse Lingard er Ole Gunnar Solskjær opptatt av å starte sterkt, presse motstanderen og sørge for at United ikke havner på etterskudd. Nordmannen har sagt til spillerne at de første 15–20 minuttene kan avgjøre en kamp, og United-spillerne har trøkket til fra start i de tre første kampene med Solskjær som sjef.

Manchester United har gått til pause med ledelse i alle tre kampene, og jeg tror det samme kommer til å skje på St. James' Park. Oddsen på at Manchester United leder etter de første 45 minuttene og vinner kampen mot Newcastle er 2,20. Det er spillbarti mine øyne.

Klikk her for å levere dette spillet