- Skal du redde verden fra tyranni må du legge deg senere

Artikkelen er over 15 år gammel

Førstedame Laura Bush tok steget ut av skyggen til president George W. Bush under en middag lørdag, og kom med noen velmenende råd til sin ektemann.

DEL

Laura Bush står stort sett ved siden av sin mann og smiler pent, men på den årlige korrespodentmiddagen i Washington måtte hun redde presidenten fra å kjede tilhørerne i hjel.

Ifølge Reuters var presidenten i gang med å fortelle en vits, som hadde slått feil under en tale i mars i fjor, da hans kone brøt inn.

- Ikke den gamle vitsen igjen, sa hun og overtok talerstolen før presidenten kom til poenget.

- Jeg har deltatt på disse middagene i årevis uten å gjøre noe av meg. Nå har jeg et par ting å si for en gangs skyld, erklærte førstedamen.

Blant annet fikk presidentens leggetid gjennomgå.

- Jeg sa til ham her en dag: George, hvis du skal redde verden fra tyranni må du legge deg senere. Når klokken blir ni går Mr. Excitement til sengs. Jeg blir sittende å se på 'Frustrerte fruer' sammen med Lynne Cheney (visepresidentens kone, journ.anm.). Mine damer og herrer, jeg er en desperat frue, spøkte Laura Bush til stor latter fra salen.

På middagen deltok journalister, politikere og kjendiser som Richard Gere, søstrene Venus og Serena Williams, Goldie Hawn og Elle MacPherson.

Artikkeltags