I vår 17. strake bortekamp i cupen, ble det altså tap og på hodet ut mot et KFUM-lag som ikke skulle være bedre enn at vi burde kunne slå dem -selv om vi spiller i samme divisjon som dem. I hvert fall hvis vi skal ha et realistisk håp om direkte opprykk i år. Men at vi burde kunne vinne er én ting. Enda verre er det at vi i det minste burde klart å skape mer enn et par sjanser i løpet av 90 minutter - selv på marerittbanen Intility og selv om motstanderen antagelig har hjelp fra oven og sin mektige eier der.

Det står dårlig til med Brann tre uker før seriestart. For under tre måneder siden rundspilte vi Jerv (som ble nr 3 i 1. divisjon), selv om det ble 4-4 i målprotokollen. Men lørdagens kamp mot fjorårets nr. 5 i OBOS (ti poeng dårligere enn laget fra Grimstad) var på ingen måte noen kamp der vi hadde fortjent å vinne.

Og selv om KFUM selvsagt kan ha blitt bedre siden i fjor og det er vanskelig å sammenligne enkeltkamper direkte og konkludere ut fra det, så er det meget betenkelig at vi ikke engang dominerte spill og sjansestatistikk mot det som sannsynligvis ikke er mer enn en utfordrer til opprykkskvalikspillet. Skal vi rykke rett opp, bør vi bevise mer mot KFUM.

Vi trenger tross alt et stort antall sjanser for å score. Så når vi da ikke engang skaper mer enn et par sjanser mot såpass overkommelig motstand som Kåffa (de er tross alt ikke av de mange lagene man forventer skal kunne kjempe om direkte opprykk), er det virkelig alarmerende.

Det er i hvert fall lite som tyder på at noe som helst har forbedret seg fra i fjor. Tvert imot er vi kanskje enda dårligere. For i fjor dominerte vi i det minste mange kamper i Eliteserien. Mot Kåffa dominerte vi strengt tatt ikke i det hele tatt. Faktisk kom vi ikke til en eneste avslutning i feltet mellom det 35. og det 93. spilleminutt!

Hva har man holdt på med i vinter? Ja, hva har man egentlig holdt på med i snart fire år? Vi blir bare verre og verre!

Man kan håpe på at dette ikke var representativt for årets Brann. Man kan håpe på at dette var en senvirkning av Covid-utbruddet i klubben for noen uker siden. At manglende trening i en periode og få treningskamper i vinter har gjort et midlertidig negativt utslag.

De nye spillerne som har kommet i vinter har ikke hatt mange sjansene til å komme inn i spillestilen og finne relasjonene med lagkompisene.

Men slik utviklingen har vært lenge nå, og slik vi fremdeles har prestert i vinterens få treningskamper, er jeg på ingen måte overbevist om at dette ikke var avslørende for det egentlige nivået. Og hvorfor skulle det plutselig snu nå i løpet av de tre neste ukene?

Vi er ute av Norgesmesterskapet 2021(!). Akkurat det er til å leve med. For hadde vi ikke røket ut denne helgen, hadde vi nesten garantert gjort det neste helg. Det kunne blitt en ydmykelse, for med seier i Oslo hadde vi nemlig møtt Viking i kvarten. Jeg tror ikke akkurat at det hadde gjort selvtilliten bedre foran seriesesongen.

Så aldri så galt at det ikke er godt for noe. Nå slapp vi i det minste å bli grisebanket av siddisene som synes det største i verden er å slå Brann og hovere over oss. Noen cupfinale hadde det nok aldri blitt våren 2022 uansett hvordan det gikk mot Kåffa. Det får være "trøsten".

Å ikke rykke opp, er selvsagt mye verre enn å ryke i cupen. En cup som etter Glimts walkover mot Aalesund tydeligvis er nedprioritert selv av Fotballforbundet.

Og det er nettopp opprykket som er bekymringen etter møtet mot Kåffa. For selv om det ennå ikke er delt ut et eneste poeng i årets serie, og selv om det slett ikke var opprykk det handlet om på Intility lørdag, så er det opprykket som er i tankene etter tapet der.

Om ikke annet så er det å håpe at alarmklokkene ringer veldig høyt i SK Brann nå, og at den elendige prestasjonen gjør at ingen i klubben tror at vi verken er i rute eller på noen slags rett vei. Det er fremdeles tre uker til seriestart og tid til å ta grep.

Brann går for øvrig "aldri" ut av cupen med flagget til topps og æren i behold:

Årets cup-exit føyer seg nemlig fint inn i rekken av pinlige cupavslutninger for Branns del. År etter år etter år ryker vi enten mot lag fra divisjoner lavere enn Eliteserien eller med braksifre mot lag fra det øverste serienivået - som gjerne ender bak oss i serien.

Riktignok skal det sies at KFUM i det minste spiller i vår egen divisjon i år, men de skal likevel være et lag vi skal slå. Og med den elendige kampen vi gjorde, mener jeg vi kan si at vi heller ikke i år røk ut av cupen med flagget til topps og æren i behold.

Her er skrekklisten over Branns cupsortier etter NM-gullet i 2004:

Vi begynner rolig:

2005: 1-2 for VIF borte i kvarten. Vår motstander ble senere i sesongen seriemester.

2006: 1-3 for Start borte i 4. runde. Sørlendingene havnet fire plasser bak oss i serien.

2007: 0-2 for Viking borte i 4. runde. Siddisene havnet to plasser bak oss i serien.

Disse var ikke så grove. Men så kommer det:

2008: 0-8 for Molde borte i 4. runde. MFK havnet for øvrig bak oss i serien.

2009: 1-5 for Odd (b) i kvarten. Odd endte på plassen over oss i serien.

2010: 0-1 for 3.divisjonslaget Fyllingen (b) i 2. runde.

2011: Riktignok finale, men 1-2-tap etter en elendig kamp av oss. Sunnmøringene havnet fem plasser bak oss i serien.

2012: 1-3 for 1.divisjonslaget Hødd (b) i semien. Hødd var kun målforskjellen fra å rykke ned til 2.divisjon det året.

2013: 1-2 for 1.divisjonslaget Mjøndalen hjemme i 3. runde. Bruntrøyene ble nr. 6 i 1.divisjon.

2014 og 2015 var ikke så ille med hhv 1-3 borte for seriebronse-laget Odd og ut på straffer mot elitelaget S08 (h) da vi selv spilte i 1.divisjon.

Men så var det på an igjen i 2016: Ut på straffer mot 2.divisjonslaget Førde (b) som rykket ned med et brak fra sin avdeling. Dette var dessuten vår første 1.runde-exit siden før krigen!

2017: 0-1 for 1.divisjonslaget Mjøndalen (b) i 4.runde.

2018: 1-4 for Lillestrøm (b) i 4. runde. Et LSK-lag som havnet ni plasser bak oss på tabellen. Dette skjedde for øvrig i en sesong der vi til da var ubeseiret i 14 tellende kamper.

2019: 0-4 for Ranheim (b) som endte sist i eliteserien.

I 2020 var det ikke cup, og i 2021/22-sesongen ble det altså 0-1 for 1.divisjonslaget KFUM...

Cup er ikke noe for oss.


(Fortsetter under bildene)

Kampen:

Til årets første tellende kamp startet vi med tre debutanter i obligatoriske kamper for Brann: Mathias Dyngeland, Svenn Crone og Andreas Skovgaard.


Etter 21 rimelig hendelsesløse minutter kom så dagens første store sjanse da Niklas Jenssen Wassberg pent sendte igjennom til DavidWolfe som kom alene med KFUM-keeper Jonas Vatne Brauti, men dessverre fikk sistnevnte en fot på Wolfes avslutning fra 13-14 meter. Den skulle Wolfe så absolutt satt inn!

Brann begynte å dominere mer i spillet, men så mange sjanser ble det ikke. I stedet kom Kåffa tilbake rett før halvtimen og ville ha straffespark da Keivan Ghaedamini gikk i bakken rett innenfor feltet da han ble stanset av Sivert Heltne Nilsen. Det er mulig vi var heldige som unngikk straffe imot der.

Ti minutter før pause fikk Kasper Skaanes en stor mulighet da Kåffa ikke klarte å klarere skikkelig etter en Brann-corner, men avslutningen fra seks-syv meter ble stanset to meter fra mål.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0 etter en kjedelig omgang.

Til andre omgang kom Moonga Simba inn for Kasper Skaanes. Allerede etter ett minutt kom hjemmelaget til en skummel mulighet som kunne endt med frispark i farlig posisjon og kort av usikker valør, men dommer Marius Hansen Grøtta lot Bilal Njues fall da han ble løpt opp av våre midtstoppere passere.

Seks minutter ut i omgangen måtte imidlertid Mathias Dyngeland slå til med en god redning for å stanse Johannes Hummelvold Nunez sitt skudd fra 13 meter.

Ett sekund før en time var spilt, var vi på god vei ut av cupen: Njie ble spilt fri av Simen Hestnes. Med vårt forsvar på etterskudd fikk Njie avslutte fra syv-åtte meters skrått hold og via foten til Dyngeland og i mål. Ikke veldig imponerende der av vår keeperdebutant i tellende kamp. Dermed stod det 1-0 til kristengjengen.

Like etter scoringen gjorde vi to bytter: Fredrik Børsting og Vegard Leikvoll Moberg kom inn til sine første tellende Brann-kamper på bekostning av Bård Finne og Niklas Jensen Wassberg. Hvorfor sistnevnte ble byttet ut, kan man lure på. Han hadde vært av Branns bedre.

Med under ett kvarter igjen kom også Filip Delaveris inn for Mathias Rasmussen.

Ut over i kampen skjedde så å si ingenting. Brann hadde nada og niks å komme med. Ett minutt på overtid ble Heggebø tilsynelatende holdt og lagt i bakken i feltet, men dommeren reagerte ikke på situasjonen.

Det siste som skjedde var at Delaveris kom til heading fra ni meter, men det ble enkelt for keeper Brauti å plukke ned. Dette var Branns første avslutning i feltet siden det 35. minutt(!)

Kampen endte dermed 1-0 til KFUM og Brann er ute av NM 2021/22.

(Fortsetter under bildet)

-

Supporterne: I følge Kåffa selv var det "ca 900" Brann-supportere på bortefeltet. Det anslaget var kanskje litt drøyt, og jeg vil tippe at det endelige tallet er lavere. Men jeg vil anslå at vi var rundt 700. Uansett veldig bra med tanke på vår langvarige spotslige elendighet og at Kåffa som motstander ikke akkurat er en klubb som får blodet til å bruse i Bergen. Bra trøkk innimellom, men også lange perioder som var nesten like tafatt som laget. Det har ofte en sammenheng det der. Ellers er ikke bortefeltet på Intility så bra for akustikk og samstemt synging som man skulle tro med et såpass kvadratisk område med tak over. Står man langt oppe, er tribunen såpass bratt og med så stor høydeforskjell at man sliter med å høre syngingen nederst særlig godt.

(Fortsetter under bildet)

-

Rim og regler:


Så var vi i gang igjen,

nøyaktig samme sted

som siste kamp i fjor

da vi i tåken rykket ned

Et sted vi alltid taper

i en by det ofte går

til helvete med Brann

Men kanskje bedres det i år?


Det bør det jammen gjøre

for i år så blir det minst

kvadruppelen med kamper der,

da bør det bli gevinst

Ekeberg, på Grorud,

Nordre Åsen og så denne

og kanskje også kvalik

eller mere cup, kan hende?


Vi skapte veldig lite,

det var sørgelig å se

Men heller ikke Kåffa

var fantastiske, så det

var likt for begge lag

men Brann bør jammen være bedre

For er vi ikke det,

da kan vi havne fort på nedre


Men dette her var cup,

så det var vinn eller forsvinn

Vel timen var så spilt

da ble vi mørke i vårt sinn

Da scoret Bilal Njie

for de unge kristne menn

Og svaret, det kom aldri

Siste håpet sovnet hen


Det endte som det alltid gjør

i byen borti der

Med skuffelse og lang tur hjem

for oss med røde klær

vi finne formen straks

for snart er det april

Da starter det mot Ranheim

Blir det da litt flere smil?


-

Kuriosa:

* Brann har kun vunnet én av de siste 12 obligatoriske kampene (1-7-4). Dette var vårt første tap etter ordinært spill i en obligatorisk kamp siden Molde slo oss 1-0 på Stadion 28. november. I mellomtiden fikk vi 1-2-0.

* Dette var vårt første tap borte/på nøytral bane i obligatorisk kamp etter ordinært spill siden Vålerengen slo oss 1-0 31. oktober. I mellomtiden hadde vi tre uten (0-3-0).

* Dette var første gang siden 28. november da Molde slo oss 1-0 på Stadion at vi ikke scoret i en tellende kamp. I mellomtiden scoret vi i tre slike. I NM var det første gang siden Ranheim slo oss 4-0 26. juni 2019 at vi ikke klarte å score. I mellomtiden scoret vi i tre cupkamper.

* Dette var første gang siden 0-1-tapet for Vålerengen 31. oktober at vi ikke scoret i en obligatorisk kamp borte/på nøytral bane. I mellomtiden scoret vi i tre slike.

* Dette var vår 13. strake obligatoriske kamp med baklengsmål. Sist vi holdt nullen i en tellende kamp var da vi slo Harstad 5-0 borte 22. september. Sist vi slapp inn mål i så mange strake obligatoriske kamper var da vi gjorde det i 21 strake fra august 2020 til mai 2021. Mot lag fra samme divisjon som oss selv har vi baklengsmål i 23 strake obligatoriske kamper. Sist vi holdt nullen mot et lag fra vårt eget divisjonsnivå var da vi spilte 0-0 mot Sarpsborg borte 13. juni. I NM var dette vårt første baklengsmål siden 0-4 for Ranheim 26. juni 2019. I mellomtiden holdt vi nullen i tre cupkamper.

* Vi har sluppet inn mål i syv strake obligatoriske kamper borte/på nøytral bane. Sist vi unngikk det var da vi slo Harstad 5-0 22. september. Forrige gang vi fikk baklengsmål i så mange strake tellende kamper utenfor Stadion var fra september 2020 til mai 2021 da vi fikk det i 11. Mot lag på vårt eget divisjonsnivå har vi baklengsmål i elleve strake kamper på bortebane. Sist vi holdt nullen var da vi spilte 0-0 borte mot Sarpsborg 13. juni.

* 2015 var siste gang i cupen Brann slo ut et lag som spilte i samme divisjon eller en divisjon høyere enn Brann. Den gang slo vi Bryne 4-1 på bortebane da begge spilte i 1.divisjon. Deretter har vi spilt tre cupkamper mot lag fra samme divisjon som oss; i 2018 (1-4 for LSK borte), i 2019 (0-4 for Ranheim borte) og nå 0-1 for KFUM borte.

* 2012 var for øvrig sist vi slo ut et eliteserielag i cupen. Den gang slo vi Strømsgodset 4-3 på Stadion. Etter det har vi spilt fire kamper mot eliteserielag; i 2014 (1-3 for Odd borte), 2015 (ut på straffer etter 0-0 mot S08 da vi selv spilte i 1.divisjon), 2018 (1-4 for LSK borte), i 2019 (0-4 for Ranheim borte). I år spilte vi altså ikke mot noe eliteserielag før vi røk ut.

* Vår siste seier i obligatorisk kamp i Oslo kom da vi slo VIF 2-0 den 7. mai 2011. Etter det: 1-2 for AaFK i cupfinalen 2011, 1-1 mot VIF i 2012, 3-4 for VIF i 2013, 3-3 mot VIF i 2014, 2-3 for VIF i 2016, 1-2 for VIF i 2017, 0-2 for VIF i 2018, 0-1 for VIF i 2019, 1-5 for VIF i 2020, 0-1 for VIF i 2021, 4-4 mot Jerv i 2021 og nå 0-1 for KFUM i år. Totalt: 0-3-9 på tolv kamper (etter ordinært spill) i Oslo siden forrige seier der. Målforskjell: 16-29 (13-26 etter ordinær tid). Regner man Jerv-kampen som tap (vi spilte jo uavgjort etter ordinær tid) har vi nå åtte strake tap i obligatoriske kamper i Oslo - de syv siste av dem på Intility. Da er 2014 (3-3 mot VIF) sist gang vi fikk med oss noe derfra.

* Branns siste seier på kunstgress i serie, cup og kvalik mot lag fra de to øverste divisjonene kom 10. august 2020 da vi slo Molde 2-1 i Molde: Etter det har vi spilt 17 obligatoriske kamper på kunstgress mot lag fra de to øverste divisjonene uten å vinne. De har gitt oss 0-8-9 og 18-37 i målforskjell. Kampene er 1-5 for VIF (2020), 1-1 mot KBK (2020), 0-2 for MIF (2020), 0-2 for Viking (2020), 1-1 mot Start (2020), 1-3 for Viking (2021), 0-4 for MFK (2021), 0-0 mot S08 (2021), 2-3 for KBK (2021), 1-3 for Godset (2021), 1-1 mot TIL (2021), 1-1 mot MIF (2021), 3-3 mot Odd (2021), 0-1 for VIF (2021), 2-2 mot Glimt (2021), 4-4 mot Jerv (2021) og 0-1 for KFUM (2022).


-

Hendelsene:


00:24 - KFUM: Hjemmelaget kommer til en farlighet allerede etter 20 sekunder når de kommer til innlegg fra sin venstreside. Vi får halvklarert, og så skytes det fra 18 meter, men vi får blokkert.

06:51 - KFUM: Nytt innlegg for hjemmelaget, men dette går helt inn til Mathias Dyngeland.

09:15 - Brann: Niklas Jensen Wassberg har et fint raid på høyresiden, men blir stoppet vel inne i feltet.

10:15 - Brann: Bård Finne med frispark en meter fra dødlinjen og vel seks meter fra sidelinjen. Det går dessverre over alle i feltet. Andreas Skovgaard plukker opp ballen på motsatt og slår inn igjen, men rett i klypene til Jonas Vatne Brauti.

12:10 - KFUM: Vi får klarert et innlegg før situasjonen blir farlig.

20:57 - Brann: Først etter nesten 21 minutter kommer kampens første skikkelige sjanse. Wassberg slår nydelig frem mot David Wolfe som får ballen tyve meter fra mål og kommer alene med keeper Brauti. Fra 13-14 meter avslutter han, men rett i beinet til Brauti som kommer ut på åtte meter.

28:38 - KFUM: Etter en periode med Brann-dominans var KFUM kommet litt tilbake igjen og nå vil de ha straffe. Keivan Ghaedamini blir muligens felt av Sivert Heltne Nilsen rett innenfor feltet, men dommer Marius Hansen Grøtta har ikke sett noe illegalt.

34:22 - Brann: Aune Heggebø herjer på høyresiden av feltet, kommer seg til dødlinjen og går mot mål, men blir til slutt stoppet og vi får corner.

34:51 - Brann: Hjemmelaget får ikke klarert corneren og til slutt havner ballen hos Kasper Skaanes som avslutter fra seks-syv meter, men det blokkeres to meter fra mål.

40:17 - Brann: Svenn Crone skyter høyt over fra 20,5 meter.

45:00 + 1:00: Pause. Dommeren blåser av når Brann står klare til å ta frispark. Stillingen er 0-0 etter 2-0 til Brann i antall angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang -

45:00 -> bytte Brann: Moonga Simba inn for Kasper Skaanes

45:58 - KFUM: Vi får et balltap på midtbanen, KFUM kontrer, Njie er på vei igjennom, men blir løpt opp av Branns midtstopperpar og går i bakken utenfor sekstenmeteren. Dommeren lar spillet fortsette.

46:41 - Brann: Wolfe skjærer inn og kommer til skudd fra skrått hold rett utenfor sekstenmeteren. Det blokkeres.

48:27 - Brann: Det slås et innlegg mot Heggebø som er i femmeteren, men KFUM får klarert til corner.

51:13 - KFUM: Hjemmelaget med et godt angrep som ender med at Johannes Hummelvold Nunez skyter fra 13 meter. Dyngeland redder mesterlig!

Dette var KFUMs første avslutning i feltet. Vi hadde hatt to.

59:59 - 1-0, SCORING KFUM; BILAL NJIE: Simen Hestnes spiller igjennom til Njie som får ballen bak Crone på deres venstreside av vårt felt. Vårt forsvar er på etterskudd og han avslutter fra skrått hold utenfor femmeterhjørnet. Ballen bør ikke være umulig å ta med foten for Dyngeland, men den går via nevnte fot og inn i det lengste hjørnet.

61:00 -> bytte Brann: Fredrik Børsting inn for Bård Finne.

61:00 -> bytte Brann: Vegard Leikvoll Moberg inn for Niklas Jensen Wassberg.

65:15 -> bytte KFUM: Remi-André Svindland inn for Tore André Sørås.

65:45 - Brann: Børsting skyter fra 23 meters noe skrått hold, men det blokkeres.

69:07 - KFUM: Njie skyter fra 22 meter. Det går åtte meter utenfor.

75:49 -> bytte Brann: Filip Delaveris inn for Mathias Rasmussen.

80:40 - gult kort, Brann: Sivert Heltne Nilsen for en felling 15 meter inne på egen halvdel.

81:27 - KFUM: Det slås inn fra hjemmelagets venstreside ved Ghaedamini og Njie vinner på hodet mot Skovgaard syv-åtte meter fra mål. Det blir en svak heading som ikke har retning mål og som Dyngeland enkelt kan snappe opp.

84:45 - gult kort, Brann: Moonga Simba for en holding på Nije.

86:06 - KFUM: Nunez slår inn, men ballen går helt inn til Dyngeland.

88:39 - Brann: Børsting slår langt frem mot Heggebø fra nesten midtsteken og det blir en kræsj med KFUMs keeper som får frispark.

88:55 - gult kort, Brann: Aune Heggebø for å være for tøff mot Brauti.

90:00 + 0:58 - Brann: Heggebø blir tilsynelatende holdt i feltet og går i bakken. Han får ingenting.

90:00 + 2:15 - Brann: Delaveris kommer til heading fra ni meter når det slås inn mot nærmeste, men ballen går i en bue og Brauti plukker det enkelt ned.

90:00 + 3:04: Kampen er slutt. KFUM har vunnet 1-0 etter 3-3 i antall avslutninger i feltet.

-

Kampfakta:

KFUM – Brann 1–0 (0–0)

Mål: 1–0: Bilal Njie (59:59)

NM, 4. runde. Intility Arena. Dommer: Marius Hansen Grøtta (Malmefjorden IL). Tilskuere: 2239. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Moonga Simba og Aune Heggebø, Brann.

KFUM (3-4-3): Jonas Vatne Brauti - Fredrik Kristensen Dahl, Aaron Kiil Olsen, Momodou Lion Njie - Keivan Ghaedamini, Moa Mahnin, Simen Hestnes, Dadi Dodou Gaye - Johannes Hummelvoll Nunez, Tore André Sørås (Remi-André Svindland fra 66.), Bilal Njie.

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe - Niklas Jensen Wassberg (Vegard Leikvoll Moberg fra 62.), Sivert Heltne Nilsen, Mathias Rasmussen (Filip Delaveris fra 76.) - Kasper Skaanes (Moonga Simba fra 46.), Aune Heggebø, Bård Finne (Frederik Børsting fra 62.).

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 4-4 (NTB)

Avslutninger på mål: 3-3 (NTB)

Avslutninger i feltet: 3-3 (mine tall). 1. omg.: 2-0 til Brann. 2. omg. 3-1 til KFUM.

-

Spillerstatistikken, NM 2021/22:

Tallene for hver kamp indikerer minutter spilt.

Stjerne ved tallet indikerer innbytte.


Bja

Fan

Har

Kåf


Totalt

Kamp

Start

Mål

Gule

Andersen


90
90

1

1Bamba

45

45

1

1

1


Barmen

90

90
180

2

2Blomberg

90

39*

90219

3

2Børsting
29*


29

1

0Crone
90


90

1

1Delaveris

63

81


15*


159

3

2

1


Dyngeland
90


90

1

1Finne45

61


106

2

2Grill9090

1

1Heggebø


9

45*

90


144

3

1

2

1

Knudsen5*

90


95

2

1Kolskogen

63


85148

2

2Kristiansen

45


45*90

2

1Larsen


51

4596

2

2


1

Moberg
29*


29

1

0Myhre


90
90

1

1Nilsen66

90


156

2

2


1

Opdal

90

90

1

1Pedersen

45

90

45180

3

3

3


Rasmussen

90

90

90

75


345

4

4

1


Sakor24*24

1


1


Sané

27

90
117

2

1

1


Simba

27*

31*

90

45*


193

4

1

1

1

Skaanes

90


45*

45


180

3

2Skovgaard
90


90

1

1Taylor

90

90
180

2

2

2


Tveita

45*

45

1
Wassberg

45*

59

90

61


255

4

3Wolfe

45*

90

90

90


315

4

3--TOTALT

990

990

990

990


3960

61

44

13

4

-

Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

BT

VG

TV2

brann.no