Skudd avfyrt nær YouTube-hovedkvarteret i USA

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Skudd er avfyrt nær YouTubes hovedkvarter i San Bruno i California. Ambulanser er sendt til stedet og politiet ber folk holde seg unna. Folk skal være såret.

DEL

Kommunaldirektør Connie Jackson sier nødetatene har mottatt flere telefonsamtaler. Det opplyser også politiet.

– Vi har fått melding om en aktiv skytter. Vennligst hold dere unna, skriver San Bruno-politiet på Twitter.

Det er uklart om skuddene har rammet inne i eller utenfor YouTubes bygning.

Ifølge politiradio skal folk ha blitt såret og sendt til sykehus, men denne opplysningen er heller ikke bekreftet. San Francisco General Hospitals talsmann Brent Andrew sier sykehuset har mottatt pasienter i forbindelse med hendelsen, men uten å bekrefte noe antall eller si hva det dreier seg om, melder CBS.

– Aktiv skytter ved YouTube-hovedkvarteret. Hørte skudd og så folk løpe mens jeg satt ved skrivebordet. Forskanser meg nå inne på et rom sammen med kolleger, skriver en YouTube-ansatt, Vadim Lavrusik, på Twitter.

Litt etterpå skrev han at de var blitt evakuert. En annen ansatt, produktsjef Todd Sherman, tvitret at folk løp ut fra bygningen i panikk.

– Vi satt i et møte og så hørte vi folk å løpe, fordi gulvet ristet. Først trodde vi det var jordskjelv, skriver han.

– Det er definitivt noe som skjer. Broren min og andre løp ut av bygningen da de hørte det som lignet på lyden av kinaputter. Fem politibiler kom til stedet, skriver en annen.

Bilder på Twitter, tatt fra YouTube-hovedkvarteret, viser flere politibiler, ambulanser og brannbiler parkert i gatene utenfor. Et helikopter fra et fjernsynsselskap viser politiet kroppsvisitere folk som er samlet utenfor bygningen.

Google, som eier YouTube, opplyser i en uttalelse at selskapet undersøker meldinger om en «mulig skyteepisode», melder BBC.

Artikkeltags