SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vålerenga trives ikke på Nadderud

Ronny Deila og Vålerenga er inne i en svak periode og har kun tatt ett poeng på de to seriekampene etter at Ejuke ble solgt til Heerenveen.

Ronny Deila og Vålerenga er inne i en svak periode og har kun tatt ett poeng på de to seriekampene etter at Ejuke ble solgt til Heerenveen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vålerenga har kun tatt ett poeng på sine fire siste bortekamper mot Stabæk. Vi tror på ny nedtur for Enga i kveld.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddstips UEFA Super Cup: Chelsea gir Liverpool kamp

Oddstips Eliteserien: Sarpsborg 08 har aldri vunnet en eliteseriekamp i denne byen

Oddstips Eliteserien: Vålerenga trives ikke på Nadderud

Oddstips Eliteserien: Bodø/Glimt takler ikke presset

Midtukekupongen: Liverpool har startet titteljakten

Lotto: Hva er det med Lotto-tallet 17?

Fantasy League: 37 gode kjøp på fantasy

Onsdagens store happening på langoddsprogrammet er UEFA supercupfinalen mellom Liverpool og Chelsea og den kampen spilles i Istanbul. I tillegg skal det spilles tre seriekamper i Eliteserien og etter at disse kampene er ferdigspilt, har alle eliteserielagene endelig spilt likt antall kamper. Det er stort sett dette som skjer onsdag, men natt til torsdag spilles det også en rekke kamper i Major League Soccer.

NB! 100 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Stabæk - Vålerenga H 2,80 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Meget viktig kamp for Stabæk som kan avansere fire plasser dersom de vinner denne med mer enn ett mål. Vil uansett ta seg forbi tre lag med seier og ett poeng vil være nok til å ta seg opp fra kvalikplassen. Er uten seier på sine fire siste seriekamper, to av disse er endt med poengdeling, de to øvrige har endt med knepne 1-2 tap. Moderate 2-4-2 på hjemmebane hittil.

Salget av Chidera Ejuke kan vise seg kostbart for Vålerenga. Første kamp uten lagets driblefant endte med skuffende 1-1 hjemme mot Kristiansund og søndag ble det 2-3 tap borte for Strømsgodset. Det innebærer at Vålerenga sakker litt akterut i medaljekampen. Tar seg opp på 5. plass med seier i denne hengekampen og totalt 28 poeng og vil da være fem poeng bak Odd på 3. plass. Men i likhet med fjorårssesongen har det kladdet for Vålerenga borte denne sesongen. Kun to av åtte kamper er vunnet borte og totalt 2-2-4 er svake tall.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

3-1-0 på de fire siste tilsvarende på Nadderud. Vålerenga har ikke levert på bortebane denne sesongen og det er rart at laget er satt til favoritt i kveld. 2,80 på hjemmeseier er slett ikke verst betalt og vårt opplagte valg i kveldens eliteseriekamp på Nadderud.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken