Gå til sidens hovedinnhold

Vant 24 mill. for to uker siden – Norsk Tipping får ikke tak i vinneren

Artikkelen er over 1 år gammel

– Sjekk kupongen din og nettbanken, er oppfordringen Norsk Tipping gir Eurojackpot-spillere fra området vinneren kommer fra.

Eurojackpot

Fredag 23. august vant en finsk mann ufattelige 896 millioner kroner i Eurojackpot.

En mann fra Hadsel kommune i Nordland kom også svært heldig ut av trekningen. Vedkommende vant annenpremien i det internasjonale lotterispillet og kunne innkassere solide 24 millioner kroner. 

Men har han fått med seg at han har 24 millioner grunner til å juble? Mye tyder nemlig på at nordlendingen er lykkelig uvitende om bankkontoen hans ble fylt til randen for to uker siden.

– Vi har gjort mange titalls forsøk på å få tak i vinneren på telefon. Det kan være mange forskjellige årsaker til at han ikke besvarer anropene våre, men vi ønsker ikke å spekulere i disse, sier digitaldirektør Ola Andreas Thorset i Norsk Tipping.

Hadsel kommune i Nordland har kun 8121 innbyggere, så det burde være mulig å spore opp den ferske millionæren., men så langt har det ikke latt seg gjøre.

Spill Eurojackpot her før fredag klokken 1900.

– Sjelden at det tar så lang tid

– Er det vanlig at dere ikke får tak i storvinnere? 

– Av og til tar det noen dager før vi får tak i vinnere, men det er sjelden det tar såpass lang tid som i dette tilfellet. De fleste ringer oss så snart de oppdager at de har fått et millionbeløp fra Norsk Tipping på konto, fortsetter Thorset. 


Norsk Tipping har ikke gitt opp å komme i kontakt den ferske mangemillionæren fra Hadsel kommune. Målet med samtalen er å gratulere vinneren med premien og å tilby økonomisk veiledning.  

– Vi fortsetter å prøve å få tak i vinneren på telefon. Skulle det gå ytterligere tid uten svar, vil vi vurdere andre metoder – som e-post og sms, sier Thorset, som har følgende oppfordring til personer bosatt i Hadsel kommune som leverte spill til Eurojackpot-trekningen 23. august:

– Sjekk kupongen – og kanskje også nettbanken. Har du 24 millioner kroner du ikke hadde for to uker siden, ønsker vi å høre fra deg. 

Forrige trekningen var det ingen som hadde 5 + 2 vinnertall i Eurojackpot, og premien har steget kraftig til kveldens trekning.

Fredag kan du vinne utrolig 208 millioner i Eurojackpot. Lever kupongen her før fredag klokken 1900.

Kommentarer til denne saken