Gå til sidens hovedinnhold

Vant over 3,3 millioner - tar ikke telefonen

Artikkelen er over 1 år gammel

Norsk Tipping får ikke tak i kvinnen fra Hordaland som har vunnet milliongevinst.

Lotto

Tusenvis av nordmenn drømmer hver uke om å stikke av med million-premie i Lotto. Lørdag var det fem personer som fikk drømmen oppfylt. Da trakk Lotto-maskinen på Hamar ut fem vinnere som får over 3,3 millioner kroner inn på kontoen.

En av de heldige vinnerne var en kvinne fra Hordaland.

Men kvinnen er trolig helt uvitende om at hun er nybakt millionær. Norsk Tipping nemlig ikke å få kontakt med henne.

Har du et ubesvart anrop fra 62514000 kan det vært lurt å ringe opp igjen.

Spill i Lotto her!

I tillegg til de fem ordinære Lotto-vinnerne trakk Norsk Tipping også ut 35 Lotto-spillere som vinner én million kroner hver i Supertrekningen.

Dette ble kveldens vinnerrekke: 

12 – 19 – 21 – 22 – 24 – 26 – 29

Tilleggstall: 3

De fem vinnerne sikrer seg dermed 3 347 390 kroner hver, en av dem har i tillegg en rekke med 6 rette, så han sikret seg noen kroner ekstra.

De fem vinnerne er:

De fire andre heldiggrisene er:

Mann fra Karmøy, Rogaland

– Nå må jeg holde meg fast. Tusen takk, jeg må sette meg ned jeg nå. Jeg sitter på gulvet på vaskerommet og jeg har ikke ord akkurat nå. Det meste jeg har vunnet er vel 10.000 kroner for mange år siden, jeg kan ikke si mer enn tusen takk. Nå kommer det noen gledestårer her også, sier han og ler. Mannen som vant over 3,3 millioner gledet seg til å gå inn i stuen og overraske samboeren. 

– Vi har et bryllup som vi skal holde om en stund så da blir det litt ekstra som går med i den feiringen. Jeg og samboeren skal ha en heidundrendes bryllupsfest. Jeg har drømt om å vinne så mange, mange ganger, sier mannen fra Karmøy. Han leverte spillet sitt via Norsk Tipping sin mobilapp. Mannen ønsker å være anonym. 

Mann fra Hokksund, Buskerud

– Nei? Nei, nei! Er det mulig? Jeg må si jeg ... Jaja, jeg har nå gått og drømt om det bestandig, men det var da voldsomt ... Og veldig artig, sier han og ler. Hokksundmannen hadde planer for helgen, så den store feiringen måtte vente. 

– Jeg må nok la dette synke inn litt nå og konsentrere meg om det som skal skje i helgen, men dette var en veldig hyggelig telefon å få, sier han fornøyd. Han leverte sitt spill på Extra Hokksund. Mannen ønsker å være anonym. 

Mann fra Tromsø i Troms

Mannen fra Troms var på jobb da vi ringte ham men han ble overrasket og glad.
– Vi snakkes på mandag, sa den travle vinneren fra Tromsø. Han leverte sitt spill med Norsk Tipping sin mobilapp. Mannen ønsker å være anonym. 

Mann fra Hitra i Trøndelag

– Over 3,3 millioner? Jeg har ventet på telefon fra deg, skjønner du, sier mannen og humrer fornøyd.

– Det kan jo ikke bli bedre, dette! Da kan jeg ta meg en konjakk i kveld. Ja, dette var nå kjempehyggelig, nå ble jeg skikkelig glad og overrasket, sier mannen fra Hitra. Han leverte sitt spill på Extra Sistranda. Mannen ønsker å være anonym. 

Spill i Lotto innen lørdag klokken 1800 her!

34 ferske Lotto-millionærer

Det var også Superlotto-trekning i kveld. Her var det 34 heldige vinnere som stakk av med en million kroner hver. Det er ikke hver dag det er Supertrekning i Lotto – det er faktisk bare 4 ganger i året. Saken oppdateres med vinnere etter hvert. 

Blir det din dur i neste Lotto-trekning? Husk å levere før lørdag kl. 18.00.

Spill i Lotto innen lørdag klokken 1800 her!

(Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:5,4 mill. pr. rekke)

Kommentarer til denne saken