Mannen, som ønsker å være anonym, kjøpte vinnerloddet da han var en tur i sentrum av Bergen.

– Jeg kjøpte noen lodd og sto inne i kiosken og skrapte. Da jeg så jeg hadde vunnet tre millioner kroner, var jeg ganske så rolig. Det var helt ute av fatteevne. Men dagen etter fikk jeg litt høy puls, for da sank det nok mer og mer inn, forteller bergenseren til Norsk Tipping.

Han sier han ikke vet hva han skal gjøre med gevinsten.

– Jeg har ingen konkrete planer. Dette er noe som skjer én gang i livet, og jeg skal tenke nøye over hva jeg skal gjøre, sier mannen.

Mega Million Flax fås som fysisk lodd hos kommisjonær – og du kan også spille det på web, tablet og mobil. Totalt er det over 60 millioner i pengepremier.

Spill MillionFlax her!

Nå skal millionæren til tannlegen

På tampen av 2018 skrapte en heldig mann fra Åkrehamn frem tre like på MillionFlax. Mannen tok med konen på tur til Gran Canaria med det samme. Dessuten skulle konen få mer glede av Flax-premien.

NB! 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

– Jeg fikk magevondt og ble nervøs når jeg så gevinsten. Det var akkurat som om jeg hadde gjort noe galt, men nå har jeg det veldig bra, fortalte den ferske millionæren.

– For lenge siden lovet jeg konen å dra til tannlegen dersom jeg vinner en million, og det er 15 år siden jeg var der sist, ler Flax-vinneren med tannlegeskrekk.

Tannlegetimen er ikke bestilt, men 45-åringen bekrefter at den bestilles så fort han kommer tilbake fra ferien.

Spill MillionFlax her!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:500.000)