Dusør utloves til den som finner sommeren

Denne savnet-plaktaten dukket opp på en vegg i Bergen sentrum. Har du sett vedkommende? Ta kontakt. Vi savner sommeren noe helt vanvittig. Foto: Linda Hilland

Denne savnet-plaktaten dukket opp på en vegg i Bergen sentrum. Har du sett vedkommende? Ta kontakt. Vi savner sommeren noe helt vanvittig. Foto: Linda Hilland

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjente kjennetegn: Godt humør og panfløyte.

DEL

Mellom nitriste regnbyger har denne savnet-plakaten dukket opp på en vegg i Bergen sentrum.

Den fikk oss til å smile og tenke tilbake til hvordan en sommer egentlig skal være. På plakaten står det blant annet: Årstid kalt «sommer» savnet. Sist sett oktober 2014.

Den ramser også opp det som kjennetegner en god og varm sommer.

  • 3-4 måneder lang
  • Veltrent og solbrun
  • Godt humør og panfløyte
  • Lyst hår og solbriller
  • Shorts,signlet og tribals
  • Eim av solkrem, fregner og sjømat

Dersom du har sett vedkommende, ta kontakt.

Dusør utloves.

BA prøvde å ringe telefonnummeret som står oppgitt på plakaten, men fikk beskjed om at nummeret ikke var i bruk. Ikke at BA var på sporet av noen sommer, men men..

Vi ringte Vervarslinga på Vestlandet for å høre om de endelig hadde funnet sommeren, da den for lengst skulle ha vært her.

– Nei, vi har dessverre ikke funnet den ennå, men vi leter. Den varige sommeren er fremdeles savnet, sier vakthavende meteorolog Frode Hassel.

Han forteller at det blir nesten bare blir regn og ruskevær de neste dagene.

Vi har en litt uforståelig atmosfære

– Onsdag blir det bygevær og toppen ti grader i Bergen sentrum. Slik fortsetter det torsdag, men det letter utover kvelden. Fredag kan det bli 15 grader og noe sol.

– Men regnet kommer over oss igjen lørdag og søndag. Kanskje kommer solen tilbake på tirsdag. Vi har en litt uforståelig atmosfære akkurat nå. Sirkulasjonsmønsteret er ganske ustabilt, men vi håper fremdeles sommeren kommer, sier Hassel.

Vi får håpe den ikke har druknet.

Artikkeltags