(Nettavisen): Under årets sesong av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» ble en kanskje noe usannsynlig trio dannet.

Komiker og TV-profil Vegard Ylvisåker (43), bryter Fritz Aanes (44) og tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Cristian Brennhovd (23) fant fort tonen i løpet av TV-konkurransen.

Etter at de havnet på samme lag i TV-programmet tok det ikke lang tid før Line Andersen (49) døpte dem til «Team testo», noe 43-åringen synes var gøy.

– For meg, som den lille spirrevippen som jeg er, så var det veldig kult å komme inn i gjeng som heter «Team testo». Jeg føler jeg er på lånt tid, sier Ylvisåker til Nettavisen.

Til tross for at de tre kompisene lever nokså forskjellige liv, har de likevel klart å holde kontakten etter friluftseventyret tok slutt. Men med hektiske familie- og arbeidsliv er det ikke alltid like lett for trioen å samles.

– Ikke veldig sannsynlig

– Vi holder kontakten hele tiden, men vi henger ikke hele tiden nå, sier Ylvisåker til Nettavisen.

Ifølge Aanes foregår mye av kontakten på meldinger, og når det er tid så møtes de gjerne og finner på noe sprell.

– I dag er vi tre kompiser som møtes av og til når vi har tid. Både jeg og Vegard har familie, så det er litt begrenset hvor mye vi kan henge på fritiden, sier Aanes.

Som nevnt ble trioen godt kjent med hverandre gjennom TV-programmet, og Ylvisåker legger ikke skjul på at han ble litt overrasket av at han kom så godt overens med Brennhovd og Aanes. Men han synes det er stas at de har blitt en kompisgjeng.

– Vi kommer fra helt forskjellige steder, og den trioen var ikke så veldig sannsynlig. Men når vi er sammen så merker vi at det glir greit i gruppen, sier 43-åringen.

– Tar mange dumme valg

Det var spesielt uventet for både Ylvisåker og Brennhovd at de skulle komme så godt overens. Realityprofilen, som er 20 år yngre enn Ylvisåker, trodde opprinnelig at de ikke ville ha noe til felles.

Men det er nettopp ulikheten og ubalansen i gruppen som Ylvisåker synes er veldig gøy. Han og Aanes er jevnaldrende og har begge familier, mens Brennhovd er yngre og lever en annen livsstil enn de andre.

– Cristian tar så mange dumme valg, og det er jo veldig gøy å gi han beskjed om det, ler Ylvisåker og fortsetter:

– Men samtidig er han mer kløktig enn man skulle tro, ut ifra den stereotypen som han har blitt plassert inn i.

Brennhovd har tidligere fortalt til Nettavisen at han ikke var forberedt på det nære vennskapet mellom han og 43-åringen. Duoen har blant annet tullet om at Ylvisåker nærmest har blitt en farsfigur for han.

– Jeg vil bli som Vegard når jeg bli voksen, han lever det livet jeg har lyst til å leve om et par år, uttalte Brennhovd da.