Godt miljø

– Studentmiljøet i Bergen er veldig bra! Alle er så velkomne og det er lett å bli kjent. Opplegget er bra, med blant annet konserter og temafester. På to uker har vi allerede fått mange nye venner!

Selina, Louise, Vilde,

Lea og Andrine

Kjipt

– Det burde vært et opplegg så studenter på 18 og 19 får være med sine medstudenter på utestedene med 20-årsgrense. Det er kjipt å ikke få være med!

18 år og BI-student

Stygg kjøring

– På veien fra brannstasjonen i Åsane til Skinnstø er det mye stygg kjøring. Det kjøres forferdelig fort. Her bør det settes opp skilt og farten må kontrolleres.

Bekymret nabo

Gratisbussen

– I ein artikkel i BA forsvarar Ikea bussnedlegginga ved å seia at «Gratisbussene har hatt en nedgang i antall passasjerer på 35 prosent fra 2019 til 2022.» Korleis kan dei samanlikna passasjertalet i koronaåra 2020 og 2021 med normalåra 2019 og tidlegare?

Summar

Svar: Nedgangen på 35 prosent er fra 2019 og 2022, så normale år å sammenligne med.

I takt med at stadig flere velger å besøke oss digitalt, kollektivtilbudet har blitt bedre og at vi har bedre leveringstjenester kom vi frem til at tiden var moden for å ta farvel med Ikea-bussen.

Vennlig hilsen

Stine Odland,

pressevakt, Ikea Norge

Kollektiv-transport

– Det er lett å komme seg rundt i Bergen, men dyrt! Vi vil ha gratis kollektivtransport, slik som i Stavanger!

Selina, Louise, Vilde,

Lea og Andrine

Gi dem en sjanse

– Arbeidsgivere bør gi ungdom mulighet til å få arbeidserfaring. Gi dem en sjanse til vise sine ferdigheter, til å lære hvordan det er å jobbe, bli selvstendige og til å finne ut hva de vil.

Selv er jeg takknemlig for sjefen som viste meg tillit og tok meg imot da jeg var 19 år. Sofia (23)

Brann

– Fremgangen for Brann i eliteserien gleder de fleste bergensere. Hva var det vi sa, sier sikkert mange.

Stallen til Brann er meget godt forspent med forsvarere og midtbanespillere, men angrep mangler noe.

To ting de i vinter kan gjøre er å utvikle langskyttere, altså for å kunne score på fri­spark på en viss distanse, og ikke minst hode­spill i boks etter corner.

Branns spill er teknisk og veldig morsomt å se på. Men glem ikke Drillo Olsens lærepenge. Det gis ikke stilpoeng i fotball.

Arne Gabrielsen

Tusen takk

– Til Anne Randine Øverby: En stor takk til deg som beriker oss med din store musikkformidling. Du er helt rå, magisk dirigerte du den store, overveldende utøverflokken som trollbandt oss i 2,5 timer søndag kveld.

Bergenserne vet ikke hva de går glipp av, den visdom du formidler gjennom dine repertoar.

Takk fra min mann Edvard som med sin store rullestol kan få være med og bruke Grieghallen til ulike musikkopplevelser.

Hilsen Inger Lill Johansen

Lykke til!

– Jeg vil gratulere Jan Rune Bang Hansen (Ap) med at han er kommet inn i bystyret. Han er den eneste, som jeg ser, som har interesse for Loddefjord. Jeg ønsker deg lykke til!

Ragnhild

Les flere summetoner her:

Les også

Falske nakenbilder er kjempefint!