Gå til sidens hovedinnhold

Vi har godt av å roe ned

Korona har lært meg å sette mer pris på enkle småting som å henge med venner, gå i familiebesøk eller reise en tur.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Er det én ting jeg aldri har tenkt over før, så er det at det finnes så utrolig mange som ikke har det bra hjemme. Det skjønte jeg først da regjeringen nølte med å stenge ned alt. Det virket jo ganske logisk å bare stenge ned med en gang, men de må ta hensyn til hele Norges befolkning.

Jeg har heller ikke før nå skjønt hvor mange som reiser rundt i verden. Korona spredde seg sykt fort fra Kina til Norge. Da gikk det opp for meg hvor mange mennesker som reiser på ferie eller jobb, hele tiden.

Da Norge var lockdown, og vi måtte sitte hjemme, merket jeg hvordan vi tar det for gitt bare å kunne gå på butikken, eller finne på gøye ting. Korona har lært meg å sette mer pris på enkle småting som å henge med venner, gå i familiebesøk eller reise en tur. Sånne helt naturlige ting ble det en stopper for det.

Jeg tror alle hadde litt godt av å lande litt, men nå er korona en del av dagliglivet. Jeg er fortsatt litt redd for å gå på skolen når det er mye korona i Arna, da vil jeg helst holde meg hjemme.

Jeg begynner å bli lei korona, men jeg tror vi har en stund igjen. I 2022 tror jeg korona begynner å roe seg og bli som en slags forkjølelse. Vi lever i en merkelig, men lærerik tid.

  • Hvordan har det siste året vært for deg? Send ditt innlegg til debatt@ba.no

Les også

Jeg var en av få som trivdes i lockdown