Gå til sidens hovedinnhold

Vi har oddstips på 19 av tirsdagens kamper

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdagens oddsprogram byr på Champions League og Championship. Sjekk våre analyser.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips: Vi har oddstips på 19 av tirsdagens kamper

Oddstips Champions League: Lyon spilles til herlig odds

Oddstips Champions League: Liverpool innfrir i skjebnekampen

Oddstips Champions League: Målmaskinen Braut Haaland kan bli historisk mot Liverpool

Oddstips håndball-VM: Sverige trenger et mirakel for å nå semifinale i håndball-VM

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et fyldig langoddsprogram denne tirsdagen. Det spilles åtte kamper i den siste runden i gruppespillet i Champions League. Høydepunktet er uten tvil kampen mellom RB Salzburg og Liverpool, hvor de regjerende Champions League-mesterne står i fare for å ryke ut av turneringen. Det er også seks kamper fra Championship i England. I tillegg er det kamper fra både FA-cupen, EFL Trophy og National League. På ishockeyfronten er det flere kamper fra Champions League, og natt til onsdag spilles det hele tolv kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

FC Salzburg - Liverpool - Erling Braut Haaland scorer mål - 2,30 i odds (spillestopp kl. 1850)

Det er duket for en fantastisk spennende avslutning i gruppe E, der det utrolige kan skje at Liverpool ryker ut. Taper de 0-1, 1-2 eller 2-3 og Napoli i tillegg vinner sin hjemmekamp mot Genk, er Liverpool ute av sluttspillet. Salzburg har scoret 16 mål på sin fem første gruppespillkamper og den godeste Erling Braut Haaland han har scoret i samtlige fem. 2,30 i odds på at han også tegner seg på scoringslisten tirsdag, er klart godkjent odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sverige - Romania (over/Under ant. mål fulltid 52,5) Over 1,85 (spillestopp kl. 1225)

Håndball-VM. Helt makaløs opphenting av Sverige i kampen mot Spania søndag. Etter 41 minutter ledet Spania 21-12, men etter en mirakuløs opphenting fikset Sverige 28-28. Det betyr at håpet for svensk semifinale fortsatt lever. Sverige står med 3 poeng, mens Russland har seks, Spania fem og Montenegro fire. Spania har en overkommelig kamp mot Japan tirsdag og vinner den, blir målforskjellen avgjørende dersom Sverige vinner mot Romania og Montenegro, i tillegg til at Russland slår Spania. Før tirsdagens kamper har Spania 16 mål bedre målforskjell enn Sverige. Ergo må Sverige ikke bare vinne, de må også vinne stort. Romania tapte med 15 mål mot Spania i gruppespillet og de står uten poeng i gruppa etter å ha tapt 18-27 for Russland søndag. Romania kan således ikke nå semifinalen. Det ligger til rette for en målrik kamp dette og når Norsk Tipping har valgt å sette linjen på over/under 52.5 synes vi 1,85 på at det ender over 52,5 mål er et fint alternativ.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Luleå HF - Lausanne HC 1,55 - 4,65 - 3,65 H (spillestopp kl. 1755)

Champions League og retur i kvartfinalen. Strålende utgangspunkt for serielederen i SHL etter at de vant 2-1 borte over Lausanne forrige tirsdag. De vant 3-0 borte og 4-2 hjemme over Bern i kvartfinalen og Lausanne er noenlunde samme nivå. 1,55 på hjemmeseier er faktisk brukbar odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FC Salzburg - Liverpool 3,60 - 3,85 - 1,85 B (spillestopp kl. 1850)

Det er duket for en fantastisk spennende avslutning i gruppe E, der det utrolige kan skje at Liverpool ryker ut. Taper de 0-1, 1-2 eller 2-3 og Napoli i tillegg vinner sin hjemmekamp mot Genk, er Liverpool ute av sluttspillet. FC Salzburg er kapable til det meste, uredde som de er. Men Liverpool har så mye rutine og er i knallform. 1,85 på borteseier er uansett labert og ikke blant tirsdagens mest interessante objekter.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Napoli - KRC Genk 1,15 - 7,50 - 14,00 H (spillestopp kl. 1850)

Det er duket for en fantastisk spennende avslutning i gruppe E, og Napoli røk altså ut på færre scorede mål enn Liverpool i forrige sesongs gruppespill. Denne gangen har Napoli alt i egne hender. Vinner de hjemmekampen mot ferdigspilte Genk er de videre. 1,15 på hjemmeseier er uansett ikke verd risikoen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EHC Biel-Bienne - Frölunda HC 3,25 - 5,15 - 1,58 H (spillestopp kl. 1940)

Champions League og retur i kvartfinalen. Sveitsiske Biel Benne vant overraskende 3-2 i Gøteborg forrige tirsdag og har således et flott utgangspunkt foran returmøtet. De har vunnet alle hjemmekampene hittil i Champions League denne høsten. Regjerende Champions League-mester Frölunda er altså i trøbbel etter 2-3 tapet hjemme sist. Slik oddsene er satt i denne, frister hjemmeoddsen klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EHC München - Djurgårdens IF 1,95 - 4,30 - 2,55 H (spillestopp kl. 1955)

Champions League og retur i kvartfinalen. Hjemmelaget skal prøve å hente opp 1-5 som de tapte i Stockholm sist tirsdag. De vant to ganger 2-0 samt 2-1 i hjemmekampene i gruppespillet. Djurgården har altså et flott utgangspunkt foran returen, og bør kunne fikse dette. Uansett er hjemmeseier det klart mest aktuelle spillet.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Hvem vinner Champions League denne sesongen? Lever inn ditt tips her!

Bristol City - Millwall FC 2,10 - 3,00 - 3,10 H (spillestopp kl. 2040)

Championship. Bristol City med en knallsterk borteseier mot Fulham lørdag og fulgte dermed opp den overbevisende 5-2 seieren hjemme mot Huddersfield nest sist. Avanserte til 4. plass med lørdagens seier og står med 35 poeng. Det skiller åtte poeng opp til Leeds på 2. plass. Solide 4-4-1 på ni spilte hjemmekamper. Millwall berget ett poeng hjemme mot Nottingham Forest to minutter på overtid fredag kveld. Ligger på 15. plass med 27 poeng og er klart best hjemme (5-4-1). Kun en av de ti første bortekampene er vunnet (1-5-4). 2,10 på hjemmesterke Bristol City kan vurderes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nottingham Forest - Middlesbrough 1,70 - 3,35 - 4,20 H (spillestopp kl. 2040)

Championship. Nottingham Forest hadde tre poeng i lomma borte mot Millwall fredag kveld, men fikk mål imot på overtid og måtte nøye seg med ett poeng. Henger uansett godt med i toppen og ligger på 5. plass med 33 poeng. Middlesbrough var et av våre utvalgte spill hjemme mot formsvake Charlton lørdag og innfridde da også med 1-0 seier. Ligger helt nede på 19. plass med 20 poeng og er seiersløse på bortebane hittil (0-4-5). Nottingham Forest har slått Middlesbrough på City Ground de to foregående sesongene og skal ha gode sjanser også denne gang. 1,75 er dog i grenseland.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Preston North End - Fulham 2,90 - 3,20 - 2,15 B (spillestopp kl. 2040)

Fire strake tap for Preston nå som har falt til 7. plass. Det må dog tillegges at tre av kampene er spilt på bortebane og der sliter Preston (2-2-6). Hjemme på Deepdale ble det tap mot serieleder West Bromwich sist, men det var Prestons første hjemmetap for sesongen (7-2-1). Fulham med et litt overraskende hjemmetap for Bristol City lørdag og selv om de vant 2-1 borte over Swansea nest sist, kunne den kampen likegodt endt med Swansea-seier. Totalt 4-3-2 på bortebane. Statistikk lyver aldri som kjent. Fulham har vunnet de tre siste på Deepdale og hjemmelaget sliter i tillegg med både form og skader. Vi lander på B.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Husk Lotto på lørdag! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Leeeds United - Hull City 1,35 - 4,30 - 6,80 H (spillestopp kl. 2040)

Championship der serieleder West Bromwich og Leeds har skaffet seg en luke til resten. Leeds på 2. plass har nå åtte poeng ned til Fulham på 3. plass og tok sin sjette strake seier borte mot Huddersfield lørdag. Står med knallsterke 7-2-0 på de ni siste seriekampene og fem strake hjemmeseire. Hull snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme over Stoke lørdag og ligger på en fin 12. plass med 29 poeng. 3-3-3 på ni spilte bortekamper. 1,32 i odds på Leeds er uansett fryktelig lavt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Charlton Athletic - Huddersfield Town 2,60 - 3,00 - 2,45 H (spillestopp kl. 2040)

Championship og oppgjør mellom to lag på nedre halvdel. Nyopprykkede Charlton innledet strålende med 14 poeng på de seks første seriekampene. De 14 neste har kun gitt ni poeng. Ligger på 17.plass med totalt 23 poeng og har brukbare 4-2-4 på hjemmebane. Huddersfield har ikke fått dreis på sakene etter nedrykket fra Premier League i vår. Ligger fjerde sist med kun 18 poeng. Etter en litt oppløftende periode, er det nå kun blitt to poeng på de fem siste seriekampene. Borte er det kun blitt to seire på ni kamper. Bortesvake Huddersfield er en tvilsom favoritt i denne. Hjemmeoddsen frister klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stoke City - Luton Town 1,55 - 3,70 - 4,80 H (spillestopp kl. 2055)

Championship. Etter to strake seire tydet ting på at Stoke ville komme seg ut av den verste nedrykkssumpa i Championship, men dengang ei. Tre strake tap for Stoke nå etter lørdagens 1-2 tap borte for Hull og laget ligger nest sist med kun 14 poeng. Luton snudde 0-1 til 2-1 seier hjemme over ekstremt bortesvake Wigan lørdag og tok seg opp på 20 poeng, men er femte sist og har vært svake på bortebane (2-0-8). Stoke har vunnet to av sine ti første hjemmekamper, likevel prises hjemmeseier til svært lave 1,55. Tja...

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea - Lille (HUB pause) 1,55 - 2,70 - 9,00 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Chelsea er videre til sluttspillet med seier hjemme mot Lille. Så enkelt er det. Har trøblet litt i serien i det siste for Chelsea, men ferdigspilte Lille må være en meget overkommelig motstander. 1,18 på H er dog lite interessant, 1,55 på Chelsea-ledelse til pause frister langt mer.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lyon - RB Leipzig 2,40 - 3,45 - 2,70 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Bortelaget er allerede klare for sluttspillet, mens Lyon med seier slår følge med tyskerne. RB Leipzig er allerede videre og sikrer gruppeseieren med ett poeng. Lyon har rikelig med erfaring fra Europa og 2,40 på at de vinner denne er flott odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ajax - Valencia 1,60 - 4,25 - 4,65 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Ajax leder gruppe H og har to poeng ned til Valencia og Chelsea på plassene bak. Således er regnestykket enkelt for Ajax, unngår de tap er de videre. Daley Blind og Joel Veltman er tilbake fra karantene for Ajax som gikk på et sjokktap hjemme mot Willem II i serien i helgen, men det hadde nok mest med at fokuset var på denne kampen. Valencia snudde 0-2 til 3-2 seier borte mot Levante i helgen og avanserte til 8. plass i La Liga. Akk den tid Chelsea som er poeng med Valencia i denne gruppa, har en meget overkommelig kamp hjemme mot Lille i siste runde, tyder alt på at Valencia må vinne i Amsterdam for å gå videre. Ezequiel Garay soner karantene. Ajax vant bortekampen i Spania 3-0 og skal stå som klare favoritter i denne. 1,60 på hjemmeseier er i grenseland.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Inter - Barcelona 1,55 - 4,40 - 4,90 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Inter er i samme posisjon som de var før siste runde i gruppespillet forrige sesong. De trenger "kun" å vinne sin hjemmekamp for å ta seg videre. Forrige sesong trengte de kun å slå ferdigspilte PSV i siste runde hjemme, men de maktet kun 1-1 og Tottenham gikk videre istedenfor.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på årets Barcelona-drakter her!

Barcelona har reist til Milano uten Lionel Messi, Gerard Pique og Sergio Roberto, mens Arthur og Jordi Alba er blant de som er skadet. Har allerede vunnet gruppa og løper nok ikke sokkene av seg på San Siro tirsdag kveld. 1,55 på Inter er uansett nitrist hjemmeodds, selv med disse forutsetningene.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Borussia Dortmund - Slavia Praha 1,24 - 5,95 - 10, 00 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Borussia Dortmund skal normalt vinne greit hjemme mot Slavia Praha, men for å gå videre til sluttspillet, er de også avhengig av at allerede sluttspillklare Barcelona som sparer en rekke spillere, får med seg poeng borte mot Inter. Det er god veldig sannsynlig at Dortmund gjør sin del av jobben.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Hvem vinner Champions League denne sesongen? Lever inn ditt tips her!

Benfica - Zenit St. Petersburg 2,12 - 3,30 - 3,30 H (spillestopp kl. 2055)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Tre lag kan gå videre fra Gruppe G, men Benfica er ikke blant dem. De kan imidlertid ta 3. plassen fra nettopp Zenit, men da må de minimum vinne med to mål. 2-0 holder, mens 3-1 ikke er nok grunnet Zenits bedre målforskjell og at kampen i St. Petersburg endte 3-1. Zenit på sin side kan ikke ta seg forbi RB Leipzig som topper gruppa med ti poeng, da de har tapt begge kampene mot tyskerne. Zenits sjanse ligger i at allerede sluttspillklare RB Leipzig tar poeng borte mot Lyon. I tillegg til de må vinne i Lisboa. Det høres tøft ut for Zenit som kun har tatt ett poeng på bortekampene mot Lyon og Leipzig. Det skal være fordel Benfica i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken