SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi skal doble pengene på Kamerun-seier

Kamerun-manager Clarence Seedorf stilte med en defensiv lagoppstilling mot Ghana sist. Det gjør han ikke mot Benin.  (AP Photo/Frank Augstein)

Kamerun-manager Clarence Seedorf stilte med en defensiv lagoppstilling mot Ghana sist. Det gjør han ikke mot Benin. (AP Photo/Frank Augstein) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kamerun var feige offensivt mot Ghana, men Clarence Seedorf gjør endringer på laget før tirsdagens kamp. Vi tror Kamerun vinner og tar gruppeseieren.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddstips Copa America: Gulldrømmen lever videre for Brasil

Oddstips Afrikamesterskapet: Vi skal doble pengene på Kamerun-seier

Oddstips VM kvinner: England kan gå hele veien

Oddstips VM kvinner: England - USA blir en målfest

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lotto: Slik reagerte Lotto-vinnerne

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i annenpremie!

V4 AxevallaVi spiller frekt i lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram inneholder blant annet den første semifinalen i Copa America mellom fotballgigantene Brasil og Argentina, semifinalen i fotball-VM for kvinner mellom England og USA og de fire siste kampene i gruppespillet i Afrikamesterskapet. Det er ogfså et par kamper fra finsk 1. divisjon og en kamp fra Europa League-kvaliken. I tillegg ruller Wimbledon-turneringen i tennis videre, hvor det norske tennishåpet Casper Ruud er stor underdog i møte med John Isner.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Benin - Kamerun 4,25 - 2,50 - 2,00 B (spillestopp kl. 1755)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Afrikamesterskapet, gruppe F. Kamerun dominerte åpningskampen mot Guinea-Bissau og vant 2-0, men de lå om til en mer defensiv spillestil mot Ghana i den andre kampen. Den endte 0-0. Clarence Seedorf sine karer er antakeligvis greit fornøyd med fire poeng på de to første kampene likevel. Kamerun leder gruppen sin før tirsdagens kamp mot Benin, men gruppen er helt åpen før de siste kampene.

Dersom Benin vinner mot Kamerun og Ghana slår Guinea-Bissau vil Kamerun plutselig havne på tredjeplass i gruppen. Det betyr at Kamerun har masse å spille for i tirsdagens match. Jeg tror Clarence Seedorf vil gå vekk fra den defensive tilnærmingen de hadde i kampen mot Ghana og gå for gruppeseieren.

Kaptein Eric Maxim Choupo-Moting, som overraskende ble plassert på benken i lørdagens kamp mot Ghana, er antakeligvis tilbake i starteelleveren, og han kommer til å spille sammen med Clinton Njie og Christian Bassogog offensivt.

Før årets Afrikamesterskap var det neppe mange som hadde tippet at Benin skulle kjempe om en topp to-plassering i gruppe F, men de har vist at laget er i stand til å utfordre to av forhåndsfavorittene, Ghana og Kamerun. De gikk rtt i strupen på Ghana og scoret allerede etter to minutter, men Ghana slo tilbake og ledet 2-1 til pause. Istedet for å falle sammen etter å ha mistet ledelsen, så brettet spillerne til Michel Dussuyer opp ermene og kjempet for en utligning. Den kom et drøyt kvarter ut i annen omgang.

Se den stilige drakten til Kamerun her!

Den tidligere Sunderland- og WBA-spilleren Stéphane Sessègnon og Huddersfield-spissen Steve Mounie er de største profilene hos Benin, men den spillerne som virkelig har vist seg frem i mesterskapet er Mickaël Poté. Den lynraske høyrekanten, som til daglig spiller i Adana Demirspor i Tyrkia, scoret begge målene mot Ghana i åpningskampen.

Benin viste også i andre kampen at de ikke er noen pushover, da de spilte 0-0 mot Guinea-Bissau. Benin-manager Michel Dussuyer er ikke ventet å gjøre endringer på laget før tirsdagens kamp. Benin styrte kampen mot Guinea-Bissau, og var uheldige som ikke scoret på de 16 skuddene sine.

Kamerun på sin side spilte en god kamp mot Guinea-Bissau, men leverte ikke på samme nivå mot Ghana. Clarence Seedorf sitt lag er fortsatt ubeseiret, men det var bekymringsverdig at de skapte så lite offensivt i forrige kampen mot Ghana. Jeg tror imidlertid at det vil bli gjort endringer på laget som gjør Kamerun bedre fremover på banen.

Disse lagene har møttes to ganger tidligere, og Kamrun har vunnet begge gangene. Jeg tror de vinner igjen i dag. Oddsen på Kamerun-seier er 2,00. Det funker greit som et singeltips.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Kommentarer til denne saken